DESIM Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 ..da bi vse blo tak ,kak sm si zamislu... :unsure: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Del mojih želja se danes izpolnjuje :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Junij 14, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Da bi bila manj sladkosneda :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Želim, da bi obdržali rumeno majico :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 želim, da bo do ponedeljka, lepo vreme, sam da ne bo deževal :winkiss: janih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 da se bi moje sanje uresničile pa da bi blo lepo vreme že enkrat :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Da bi si lohk včasih možgane odklopila :closedeyes: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Da bi si lohk včasih možgane odklopila :closedeyes: . probaj z tem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Regres! O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Tajnica... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 probaj z tem Ti ne vem če si mi ne bo potem zdel, da so se mi možgani namnožil - misli polno na nevemakateropotenco :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 da bi sel zdajle na motor namesto v službo..........!!!!!!!!!!!! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 da bi sel zdajle na motor namesto v službo..........!!!!!!!!!!!! :headbang: da bi bil zdajle na motorju ne pa v službi, pa da bi danes bila odlična plača, pa da bi se vse izteklo tako kot si želim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 da bi mi zdej nekdo prnesu neki za jest... da bi se končno zmenla glede teh mojih jošk.. in da bi blo fajn narjeno.... da jutri ne bi blo džja v medvodah... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 sam da ne bi blo džka dones :unsure: :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 ...še vedno si želim isto.... :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 да би данес падала точа :devil: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Junij 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Da bi lahko kar na enkrat vse pozabla :) :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 želim si, da ne bi blo to res, kar mislim da se je zgodil? :? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 želim si poln kestl bencina, izpit nazaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Da bi v četrtek nekdo zarezal v moje koleno :whistle: če ne bom kar sam :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 čist skromna želja - original 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 da čimprej mine šiht :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Junij 19, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 19, 2007 Da bi nekateri preprosto izginili :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se