zlati Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 da renica včasih ne bi bila tako kruta
mačka27 Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 suho cesto in 15 st. celzija :whistle: tud jest koj podpišem :yea1:
Vanga Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 suho cesto in 15 st. celzija :whistle: tud jest koj podpišem :yea1: Amen :worship:
pjero Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 SNeg, sneg, sneg, sneg, sneg! HOČEM SNEG!!!! :kva2: jebeš sneg..... čimprej sonček... da lohk z mopiji norimo..
Alla Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Drek pa egoisti in vaši mopedi! Za mopede ste meli dost dolgo sezono, ko vas šljivi! Zdaj je čas za sneg, pravično je in spodobi se da začne še ta teden snežit in da se sneg obdrži do konca januarja. Potem naj bo za čez cel februar nova porcija snega, potem pa lahko počasi v nižinah skopni, malo više pa naj še ostane za smučarijo.
halls Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Drek pa egoisti in vaši mopedi! Za mopede ste meli dost dolgo sezono, ko vas šljivi!Zdaj je čas za sneg, pravično je in spodobi se da začne še ta teden snežit in da se sneg obdrži do konca januarja. Potem naj bo za čez cel februar nova porcija snega, potem pa lahko počasi v nižinah skopni, malo više pa naj še ostane za smučarijo. Sem mislil,da sem samo jaz tak fuknjen na sneg! :grim No,pa da te malo popravim: sneg naj ostane do začetka marca!!!! :OK: Blizu mene...
Furioso Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Da bi lahko šel smučat... :(
LUMPKA Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Da bi bli tile izpiti že mim in bi se z mojim lahka.............. :naughty: mela fino
Mutika Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Da bi bili vsi zdravi! :winkiss:
rumenicestak Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Da bi bili vsi zdravi! :winkiss: In nasmejani :P !
zverko Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 de bi bil že končn zdrav...pa de bi si glavo mal zbistril :headbang: :headbang:
condor Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Drek pa egoisti in vaši mopedi! Za mopede ste meli dost dolgo sezono, ko vas šljivi!Zdaj je čas za sneg, pravično je in spodobi se da začne še ta teden snežit in da se sneg obdrži do konca januarja. Potem naj bo za čez cel februar nova porcija snega, potem pa lahko počasi v nižinah skopni, malo više pa naj še ostane za smučarijo. Tako ja, 2m snega :worship: :worship: :worship:
BremzPenzl Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 SNeg, sneg, sneg, sneg, sneg! HOČEM SNEG!!!! :kva2: se geš kepat :naughty: samo ribat pa ne vejla...
Mutika Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 In nasmejani :P ! To so besede! :worship: Potem je pač vseeno, če je sneg, srež ali se asfalt topi od sonca ... :winkiss: !
gebre Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Nekako uspešno spedenat vse traparije do novega leta :krneki:
drjack_dj Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Pa ne sneg no, kje bomo pa parkiral, ko so naši cestarji na tako visokem standardu. Naj bo sneg na 1000m, v nižinah ga pa ne rabimo. Če bi pa kdo rad, ga pa vabim ko zapade na kidanje dvorišča, bo lahko naredil čel šiht. Drugače pa da bi imel izpite za sabo in ne pred.
KeC Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 To so besede! :worship: Potem je pač vseeno, če je sneg, srež ali se asfalt topi od sonca ... :winkiss: ! Ne pa ni! :nono:
vapotek Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 Sem mislil,da sem samo jaz tak fuknjen Eh, kje pa...
fossil Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 želim si da bi biu še lepši in še bol močan :kva2:
Furioso Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 želim si da bi biu še lepši in še bol močan :kva2: Click! :P
drjack_dj Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 želim si da bi biu še lepši in še bol močan :kva2: Pazi, da ne postaneš kičast
Port Folio Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 Drek pa egoisti in vaši mopedi! Za mopede ste meli dost dolgo sezono, ko vas šljivi!Zdaj je čas za sneg, pravično je in spodobi se da začne še ta teden snežit in da se sneg obdrži do konca januarja. Potem naj bo za čez cel februar nova porcija snega, potem pa lahko počasi v nižinah skopni, malo više pa naj še ostane za smučarijo. Sem mislil,da sem samo jaz tak fuknjen na sneg! :grim No,pa da te malo popravim: sneg naj ostane do začetka marca!!!! :OK: Tako ja, 2m snega :worship: :worship: :worship: Kaj ste "puzabil" na globalno segrevanje? Želja: da se jim na zgornjih post-tih samo ena četrtinka (1/4) ugodi :P Click! :P Pravi kmet O:-)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se