mačka27 Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Če zrihtam grema medva v Tumidaj :naughty: pa na elefante? :naughty: ej.... če boš tko govoru, boš use točke pr bodoči tašči zgubu, he,he,he,he :evilgrin:
gorskaroza Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 V tem trenutku samo se dober spanec... u bistvu samo se postlo... spanec pac bo kakrsen bo... :)
Sanda7 Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 da bi bile danes suhe ceste :whistle:
semamiz Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 :worship: Da bi še naprej bilo vsaj tako , kot je prejšnja leta bilo ! :worship:
motoristek Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Vsem želim, da bi bilo to leto za vsakega nekaj posebnega. :worship: In mislim na vse tiste, ki mislijo name ter iskreno želim, da bi se vam uresničile vsaj tiste sanje, ki jih največkrat sanjate. :winkiss: :winkiss: :winkiss: :yes: ............................................................. :winkiss:
minca Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 (popravljeno) ...da bo letošnje leto definitivno boljše od prejšnjega :trance_33_sleep: ... Popravljeno Januar 1, 2008. Popravil minca
ZD€N€ Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Vsem želim, da bi bilo to leto za vsakega nekaj posebnega. :worship: In mislim na vse tiste, ki mislijo name ter iskreno želim, da bi se vam uresničile vsaj tiste sanje, ki jih največkrat sanjate. :winkiss: :winkiss: :winkiss: KONTRA :OK:
soncy Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 da se mi uresniči želja, ki mi jo je zaželel moj predsednik v novoletnnem voščilu. :naughty:
mačka27 Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 .....samo da se že enkrat po dolgem času ..... (predvsem) NASPIM!!!!! (JBG....to delovno mesto prinaša pač tudi svoj minus :blush: ) po končanem šihtu, pa itak net da svoj delež O:-) in pol smo tam.... :whistle: ampak vseeno :yawn: :yawn: :yawn:
hrčo Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Kakšen dan dopusta, da se spočijem od vsega tega ... pa da ta vikend čim prej mine :krneki:
metuljcica46 Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 haha....dele da bi se uhka mal mnj smejala, ker če ne me bo pobral :lol1: :lol1: OMG :kva2:
Pecy Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 ...da se mi seminarska naloga sama napiše...in to do jutra...hehehe :evilgrin:
mačka27 Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 ...da na daljši rok spoznam nekoga..... no ja vsaj v roku 3 let..... :unsure: in pol smo spet tam....sanja svinja o koruzi :whistle: .....
_Misko_ Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Da bo jutr mal dela na šihtu :doze:
KeC Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 V avtohtonem okolju seveda. :whistle:
mačka27 Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 da bi se že enkrat use skupaj začelo obračati v pozitivo in to na vseh področjih....DOST MAM VSEGA....
Nagaya Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 da bi se že enkrat use skupaj začelo obračati v pozitivo in to na vseh področjih....DOST MAM VSEGA.... :friend1: :love1: :004 :drunk:
atek Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 da ta zima že čim prej mine :trance_33_sleep: :trance_33_sleep:
Mary Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 ...da na daljši rok spoznam nekoga..... no ja vsaj v roku 3 let..... :unsure: in pol smo spet tam....sanja svinja o koruzi :whistle: ..... Kup si raj motor! :evilgrin:
Tinchi Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Da depresija cimprej mine :closedeyes:
ShadoW88 Objavljeno Januar 3, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 (popravljeno) Da bi bila vsaj 5 let starejša :closedeyes: Ali pa da bi lahko čas zavrtela za 5 let naprej :doze: Popravljeno Januar 3, 2008. Popravil ShadoW88
LUMPKA Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Da bi bila vsaj 5 let starejša :closedeyes: Ali pa da bi lahko čas zavrtela za 5 let naprej :doze: Kam se ti tolk mudi? Cajt že tak prehitr teče. K bi šlo vsaj bolj počas
ShadoW88 Objavljeno Januar 3, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Kam se ti tolk mudi? Cajt že tak prehitr teče. K bi šlo vsaj bolj počas Ne da se mi mudi, ampak obstaja več razlogov za te želje :yes: :closedeyes:
LUMPKA Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Ne da se mi mudi, ampak obstaja več razlogov za te želje :yes: :closedeyes: Hecna želja ni kaj
minca Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 ...da bo čimprej konc šole :headbang: :headbang: :closedeyes: ....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se