JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 bi biu že cajt da spet pride kaka princesa mojih sanj :cry:
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 bi biu že cajt da spet pride kaka princesa mojih sanj :cry: moja je v garaži, tvoja ni? :D :lol1:
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 moja je v garaži, tvoja ni? :D :lol1: ma jebise drekaš v vse iste teme ko jst :P
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 ma jebise drekaš v vse iste teme ko jst :P haha
Mutika Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Danes pa ne bi bila, ne bi obstajala ... pa da izbrišem zadnjih 6 let iz svojega življenja ... :cry:
mačka27 Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Danes pa ne bi bila, ne bi obstajala ... pa da izbrišem zadnjih 6 let iz svojega življenja ... :cry: Ti ej.... a gremo unmu loleku tm gor napisat pritožno knjigo? Jest sm tud za ene 6 let koj za... Mah sej....klinc je vseen.... smo si pa pridobil 6 let izkušenj, ki naj bi nam po newemkakšnonelogični teoriji kao *prow prišlo*u lajfu....hi,hi,hi,hi.... nedajbože da mi eden pride s to teorijo, ga začnem poditi z metlo po jesenicah, hi,hi,hi,hi u 3 zjutraj, če je treba.... pa udri po siromaku, he,he,he,he.... nedajbože, da ga uhvatim, he,he,he.... alpa ga žgečkam do onemoglosti! za kazen! pol bo šele vidw hudiča! hec...
Nagaya Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Ti ej.... a gremo unmu loleku tm gor napisat pritožno knjigo? Jest sm tud za ene 6 let koj za...Mah sej....klinc je vseen.... smo si pa pridobil 6 let izkušenj, ki naj bi nam po newemkakšnonelogični teoriji kao *prow prišlo*u lajfu....hi,hi,hi,hi.... nedajbože da mi eden pride s to teorijo, ga začnem poditi z metlo po jesenicah, hi,hi,hi,hi u 3 zjutraj, če je treba.... pa udri po siromaku, he,he,he,he.... nedajbože, da ga uhvatim, he,he,he.... alpa ga žgečkam do onemoglosti! za kazen! pol bo šele vidw hudiča! hec... prav ti bo prišlo samo, če boš dojela bistvo. p.s.: šparaj pike, da ti jih ne zmanjka :)
Pips Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Med drugim si želim,da bi postali večji patrioti.
Medoo Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Da bi mi jutri naprej uspelo! :smoke:
KeC Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Goveja župca. Si je fajn včasih zaželet nekaj, kar veš, da se ti bo izpolnilo. :whistle:
doggie Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Si je fajn včasih zaželet nekaj, kar veš, da se ti bo izpolnilo. :whistle:
Klajba Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Da bi se malo boljše počutil, kot se
metuljcica46 Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Da bi se malo boljše počutil, kot se tudi jaz si želim da bi se TI malo bolše počutil .)
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Želim si mojga čoperajzlna dans doma! :unsure:
ZD€N€ Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Želim si korektnosti, ne pa namišljenih brezpredmetnih in nesramnih podtikanj (tisti, ki ga to tiče ŽE VE) V nasprotnem, bom vrnil-kontra :worship:
halls Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Spet kufer ojrov! :grim Prejšnjega sem že porabil! :lol1:
KeC Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 (popravljeno) Za nekoga Popravljeno Januar 5, 2008. Popravil KeC
gorskaroza Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Za nekoga OOOOoooooooooo!!! :004
minca Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 želim si t..... :D :rolleyes: :rolleyes: ....
soncy Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 komaj čakam šopek zvončkov na mizi. ;)
metuljcica46 Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 da bi bil zdaj sonček, zuni vsaj +25 :rolleyes: želim si motor da bi se lahko odpeljala v neznano :rolleyes: kje sta pomlad in poletje :unsure:
LUMPKA Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Da bi se ljudje že enkrat odločl kaj bi radi in potem vstrajal pri svoji odločitvi pa če tud jim je pol žal. S tem sam druge begajo
BadWoman Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Da bi bilo kmalu spet poletje in da bom lahko znova zajahala svojega jeklenega konjička! :)
miran10 Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Da bi bilo že dosti teh dolgočasnih dni. Naj bo pomlad, 22 stopinj, suha cesta, lepo vreme, dobre gume... (lepa fura).
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se