Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Še vedno....

da danes zapustim podjetje s podpisano pogodbo :whistle:

s temu so na žalost povezane vse druge želje...

maska za popravt, pa nove gume za srčeka,.... :unsure:

Popravljeno . Popravil mačka27
Objavljeno
Sj moja tud :grim ....drugi so mi jo :angry: ....sm en košček sm si prborila :krneki: .

Hola :krneki: ,

ja grozno, res :friend1: k je bla res hudouibermegadobra... jst sem dobil dva koščka... :whistle:

na eno, menda narejeno prav za take k mamo GigSrčke :wub:

post-163-1203929323_thumb.jpg

Objavljeno

Da mi uspe :evilgrin: :OK: :grim :yes: . . . . O:-)

Objavljeno

da mi rata narest vse kar mi včer ni...da se jutr zutri naspim in nadoknadam za pretekli vikend :yes:

pa še neka dolgotrajna željica :rolleyes: :rolleyes: :winkiss: :whistle:

Objavljeno
na eno, menda narejeno prav za take k mamo GigSrčke :wub:

Pa kaj je men tale neki tko znana....kt d bi jo že enkrat nekje vidla :hmm: .....sm kaj k tole ni več užitno, k se je ena plavo-bela golazn zaredila gor, sm še za stran je :evilgrin:

Objavljeno

Jaz pa sem...Želim si samo to da s svojim nespametnim ravnanjem nisem povzročil prevelike škode kawlnu.

Objavljeno

...bila bi danes frej,.... da se grem lahko potepat po Dunaju... ah ne bo slo, bo treba na siht zdajle :(

Objavljeno
pa še neka dolgotrajna željica :rolleyes: :rolleyes: :winkiss: :whistle:

še vedno isto :rolleyes: :winkiss:

pa najbrž še zelo dolgo :unsure: kdo ve če se bo uresničila :unsure:

Objavljeno
še vedno isto :rolleyes: :winkiss:

pa najbrž še zelo dolgo :unsure: kdo ve če se bo uresničila :unsure:

sj boš tut ti enkrat motor mela nooo :friend1:

Objavljeno
sj boš tut ti enkrat motor mela nooo :friend1:

:D ma ni s tem povezana želja, to itq vem da ga bom mela....logično...to sploh pomisln ne da ne bi blo res... :yea1: in najbrž že drugo leto...wiiiiiii :whistle: važn da mam izpit letos pa bo.. :yes:

to je zaenkrat bolj neuresničljiva kot uresničljiva želja, žal... :unsure: :closedeyes: no ja vendar ostajam optimist, mogoče bom pa enkrat toliko bolj presenečena :rolleyes: :rolleyes: :blush:

Objavljeno

En dobr fajt :krneki: ....glede na to d je tork se mi bo želja izpolnila, kok je to fajn :rolleyes:

Objavljeno

Hola!

glede na to da meni u bistvu nič ne manjka, bi le zaželel eni :krneki: da bi bil tole njen zadnji vikend brez motorčka :winkiss:

Objavljeno
Hola!

glede na to da meni u bistvu nič ne manjka, bi le zaželel eni :krneki: da bi bil tole njen zadnji vikend brez motorčka :winkiss:

Zakaj pa take misli?

Objavljeno

Hola gicu,

zelo preprosta želja, pravzaprav: ker se je sezona predčasno začela :krneki: želim da bi čimprej dobila naročeni motor :rolleyes:

Objavljeno

Da bi mu danes uspelo! :winkiss:

Pa še za nekaj upam, da se bo izšlo :unsure:

Objavljeno
Hola gicu,

zelo preprosta želja, pravzaprav: ker se je sezona predčasno začela :krneki: želim da bi čimprej dobila naročeni motor :rolleyes:

Glede na zunanje temperature se bo mrčes kmal začela redit, tko d se bodo tud Ličinke zihr zaredile :whistle: .

Objavljeno

....da se vse skupi ustali...takega tempa enostavno ne morem več prenašat :closedeyes: :closedeyes: :cry: :(

Objavljeno

Da me neo ta stara narejzala, ker sn zopet pijan :naughty:

Objavljeno

lepše vreme :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!