mačka27 Objavljeno Februar 25, 2008 Opozori Objavljeno Februar 25, 2008 (popravljeno) Še vedno.... da danes zapustim podjetje s podpisano pogodbo :whistle: s temu so na žalost povezane vse druge želje... maska za popravt, pa nove gume za srčeka,.... :unsure: Popravljeno Februar 25, 2008. Popravil mačka27
suzuki Objavljeno Februar 25, 2008 Opozori Objavljeno Februar 25, 2008 Sj moja tud :grim ....drugi so mi jo :angry: ....sm en košček sm si prborila :krneki: . Hola :krneki: , ja grozno, res :friend1: k je bla res hudouibermegadobra... jst sem dobil dva koščka... :whistle: na eno, menda narejeno prav za take k mamo GigSrčke :wub: SharpNinja 1
Port Folio Objavljeno Februar 25, 2008 Opozori Objavljeno Februar 25, 2008 Da mi uspe :evilgrin: :OK: :grim :yes: . . . . O:-)
metuljcica46 Objavljeno Februar 25, 2008 Opozori Objavljeno Februar 25, 2008 da mi rata narest vse kar mi včer ni...da se jutr zutri naspim in nadoknadam za pretekli vikend :yes: pa še neka dolgotrajna željica :rolleyes: :rolleyes: :winkiss: :whistle:
SharpNinja Objavljeno Februar 25, 2008 Opozori Objavljeno Februar 25, 2008 na eno, menda narejeno prav za take k mamo GigSrčke :wub: Pa kaj je men tale neki tko znana....kt d bi jo že enkrat nekje vidla :hmm: .....sm kaj k tole ni več užitno, k se je ena plavo-bela golazn zaredila gor, sm še za stran je :evilgrin:
soncy Objavljeno Februar 25, 2008 Opozori Objavljeno Februar 25, 2008 trenutna želja - da bi bla kaj zaspana :evilgrin:
RHonda Objavljeno Februar 25, 2008 Opozori Objavljeno Februar 25, 2008 Jaz pa sem...Želim si samo to da s svojim nespametnim ravnanjem nisem povzročil prevelike škode kawlnu.
gorskaroza Objavljeno Februar 26, 2008 Opozori Objavljeno Februar 26, 2008 ...bila bi danes frej,.... da se grem lahko potepat po Dunaju... ah ne bo slo, bo treba na siht zdajle :(
metuljcica46 Objavljeno Februar 26, 2008 Opozori Objavljeno Februar 26, 2008 pa še neka dolgotrajna željica :rolleyes: :rolleyes: :winkiss: :whistle: še vedno isto :rolleyes: :winkiss: pa najbrž še zelo dolgo :unsure: kdo ve če se bo uresničila :unsure:
snoopy Objavljeno Februar 26, 2008 Opozori Objavljeno Februar 26, 2008 še vedno isto :rolleyes: :winkiss: pa najbrž še zelo dolgo :unsure: kdo ve če se bo uresničila :unsure: sj boš tut ti enkrat motor mela nooo :friend1:
metuljcica46 Objavljeno Februar 26, 2008 Opozori Objavljeno Februar 26, 2008 sj boš tut ti enkrat motor mela nooo :friend1: :D ma ni s tem povezana želja, to itq vem da ga bom mela....logično...to sploh pomisln ne da ne bi blo res... :yea1: in najbrž že drugo leto...wiiiiiii :whistle: važn da mam izpit letos pa bo.. :yes: to je zaenkrat bolj neuresničljiva kot uresničljiva želja, žal... :unsure: :closedeyes: no ja vendar ostajam optimist, mogoče bom pa enkrat toliko bolj presenečena :rolleyes: :rolleyes: :blush:
SharpNinja Objavljeno Februar 26, 2008 Opozori Objavljeno Februar 26, 2008 En dobr fajt :krneki: ....glede na to d je tork se mi bo želja izpolnila, kok je to fajn :rolleyes:
suzuki Objavljeno Februar 27, 2008 Opozori Objavljeno Februar 27, 2008 Hola! glede na to da meni u bistvu nič ne manjka, bi le zaželel eni :krneki: da bi bil tole njen zadnji vikend brez motorčka :winkiss: SharpNinja 1
gicu Objavljeno Februar 27, 2008 Opozori Objavljeno Februar 27, 2008 Hola! glede na to da meni u bistvu nič ne manjka, bi le zaželel eni :krneki: da bi bil tole njen zadnji vikend brez motorčka :winkiss: Zakaj pa take misli?
suzuki Objavljeno Februar 27, 2008 Opozori Objavljeno Februar 27, 2008 Hola gicu, zelo preprosta želja, pravzaprav: ker se je sezona predčasno začela :krneki: želim da bi čimprej dobila naročeni motor :rolleyes: SharpNinja 1
ShadoW88 Objavljeno Februar 28, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Da bi mu danes uspelo! :winkiss: Pa še za nekaj upam, da se bo izšlo :unsure:
SharpNinja Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Hola gicu, zelo preprosta želja, pravzaprav: ker se je sezona predčasno začela :krneki: želim da bi čimprej dobila naročeni motor :rolleyes: Glede na zunanje temperature se bo mrčes kmal začela redit, tko d se bodo tud Ličinke zihr zaredile :whistle: .
minca Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 ....da se vse skupi ustali...takega tempa enostavno ne morem več prenašat :closedeyes: :closedeyes: :cry: :(
lejcek Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Da pride v Lj. v soboto :blush:
BremzPenzl Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Da me neo ta stara narejzala, ker sn zopet pijan :naughty:
hrčo Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Da se ta vikend končno naspim oz. da ta zaspanost že enkrat mine.
zverko Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 lepše vreme :P jst tud.... :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se