mikena Objavljeno Marec 31, 2008 Opozori Objavljeno Marec 31, 2008 Pelat bi se šla :unsure: kaj naložiš še mene? drugč pa želje: še 2 jebača zraven, da bo lajf bolj realen.
ShadoW88 Objavljeno Marec 31, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31, 2008 kaj naložiš še mene? drugč pa želje: še 2 jebača zraven, da bo lajf bolj realen. Ne zaupam vsakomur :whistle: .. Lahko pa kdaj .)
Irencko Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 Ne zaupam vsakomur :whistle: .. Lahko pa kdaj .) ok beybi kam greva? :naughty:
ShadoW88 Objavljeno April 1, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 1, 2008 ok beybi kam greva? :naughty: Moram počakat do 12. aprila na izpit, potem pa se lahko kam povabim :whistle: Ti sporočim, če boš imela kaj časa .)
Irencko Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 Moram počakat do 12. aprila na izpit, potem pa se lahko kam povabim :whistle: Ti sporočim, če boš imela kaj časa .) uf sj tu bo pa kmal :P u a men zaupaš? :blush: hehe :naughty: zate bi bla pridna :whistle:
ShadoW88 Objavljeno April 1, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 1, 2008 uf sj tu bo pa kmal :P u a men zaupaš? :blush: hehe :naughty: zate bi bla pridna :whistle: En tolk te pa že poznam da bi ti lahko vsaj to zaupala :) A tud pridna znaš bit? :whistle: Pa da ne bo čist off topic: Počitnce bi mi prav prišle :worship:
ShadoW88 Objavljeno April 3, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 3, 2008 Da bi lahko v nekaj bila 100% in po vrhu še dokazala :alien1:
fossil Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 želim si izobilje bencina, časa, denarja, drugače sm pa skromen :whistle:
SharpNinja Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 Enkrat po ne vem kok mescih se fajn naspat :closedeyes: .
missi Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 želim si..............eh nič..............vse že imam :winkiss: no ja skoraj vse pa res, ostalo pa itak še pride
osa rider Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 da mi dons neb blo treba v . . . . :whistle:
hrčo Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 Da bi prihajajoča sobota trajala najmanj 6 dni, da bi mi uspelo vse spedenat, it na vse žure itd. :whistle:
SharpNinja Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 Da bi moj frej čas pa vreme končno že uskladila timing.
NN666 Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 Da bi vrag vzel tiste na davčni, ki so me ucurili pri davčni napovedi! :rtfm: Izpolnila obrazec za jebanje jim vseh po spisku, in ga grem zdaj overovit s kolom po glavi tistega kretena, ki si je zmislil nov zakon. :fight1: Pol pa prodam vse razen Afrike pa adijo kura smotana...
doggie Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 Da bi vrag vzel tiste na davčni, ki so me ucurili pri davčni napovedi! :rtfm: Izpolnila obrazec za jebanje jim vseh po spisku, in ga grem zdaj overovit s kolom po glavi tistega kretena, ki si je zmislil nov zakon. :fight1: Pol pa prodam vse razen Afrike pa adijo kura smotana... ucurila si se sama :grim
minca Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 ....da bi blo vse ok :closedeyes: ....da se ne bi to zgodil na kar mislim :headbang: :headbang: :closedeyes: ....
NN666 Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 ucurila si se sama :grim Kaj bi ti tudi rad obrazec dobil? S kolekom vred? :glare:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se