RHonda Objavljeno Maj 21, 2008 Opozori Objavljeno Maj 21, 2008 JAZ sam pa si želim isto kot je rekel kolega Cveto v reklami za LDS: ''da bi blo vsaj tako k je blo do zdej, več pa sigurno ne pričakujem'' HAHAHAHA O FUCK je smešno
minca Objavljeno Maj 21, 2008 Opozori Objavljeno Maj 21, 2008 Da te potolažim- to ne bo nikoli tolaž ti sam sebe, mene pa pust pri miru
KawasakiGirl Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Da bi dons že obvladala :whistle: no ja tko prbližan, mojemu znanju primerno... Pa da me že pokliče en stric pa reče da jo imajo :whistle:
RHonda Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Ti se sam pritožuješ pa zavračaš pomoč. Misliš ko boš imela r6 da bo pa v redu ? Skoz bo pokvarjena pa olje boš kupovala. Sory nimam ti kej drugega več rečt...
condor Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Ti se sam pritožuješ pa zavračaš pomoč. Misliš ko boš imela r6 da bo pa v redu ? Skoz bo pokvarjena pa olje boš kupovala. Sory nimam ti kej drugega več rečt... Mislš da se use tok kvari k Kawasaki :whistle: :whistle:
snoopy Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Spet se kregate!!! :closedeyes: še eno pivo :beer1:
ZD€N€ Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 da bi bilo toplo 20-25 stopinj celo leto :naughty:
mojcka_l Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 da bi bilo toplo 20-25 stopinj celo leto :naughty: končno ena pametna :worship:
snoopy Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 (popravljeno) Za začetek sonce.. :rolleyes: še eno pivo :beer1: še vedno isto...sam da bi zdj še mojo vključu... :whistle: Popravljeno Maj 23, 2008. Popravil snoopy
vapotek Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Moja največja želja je ta, da bi me vsi imeli radi, pa me cartali, pa kuševali, pa..... :blush: Razen pedrov seveda!!! :angry:
JEJŽ Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Moja največja želja je ta, da bi me vsi imeli radi, pa me cartali, pa kuševali, pa..... :blush: Razen pedrov seveda!!! :angry: Vse to še vedno dela tvoja mama, pa glej kak si zdaj pokvarjeno razvajen. Samo še manjka, da si kupiš kabrio Golfa III, turkizno zelenega, z belim skajem v notranjosti, iz zvočnikov pa Kelly family. :evilgrin:
frfljot Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Moja največja želja je ta, da bi me vsi imeli radi, pa me cartali, pa kuševali, pa..... :blush: Razen pedrov seveda!!! :angry: :friend2:
Sanda7 Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 da ne bi deževalo sonce bi bil že luksuz
minca Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 (popravljeno) Ti se sam pritožuješ pa zavračaš pomoč. Misliš ko boš imela r6 da bo pa v redu ? Skoz bo pokvarjena pa olje boš kupovala. Sory nimam ti kej drugega več rečt... :lol1: :lol1: o kakšni pomoči ti to :? ? kronik nisem, drogiram se tud ne...psiha moja je ok :grim....pomoči jz ne rabm nobene . Tko da se vzdrž mal komentarjev. Ko bom imela R6....bo pa čist moja stvar kaj bom z njo počela in moja stvar bo kako se bom ob njej počutila. Mislm da bo moja bodoča yamaha boljš delala kot vsi tvoji motorji skupi :closedeyes: pa da ne bom ....v slabo voljo me je spravlo neko dejstvo :( Popravljeno Maj 23, 2008. Popravil minca
helenca46 Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 želim si.... da bi sijalo sončece :D če vikedn:P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se