casper7 Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Da'b me popustila bolecina v hrbtu, da bi sou lahk na motor ne pa da ze dva dni za racunalnikom gnijem.
KawasakiGirl Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 (popravljeno) Da bom čimprej ob njem :whistle: :wub: Popravljeno Julij 1, 2008. Popravil KawasakiGirl
LUMPKA Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Da gre ta prehlad v maloro že enkrat
Port Folio Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 . . . that I can stay hungry & foolish . . . as S.J. :closedeyes:
minca Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 da je vse v najlepšem redu :rolleyes: :headbang:
Razer Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Prvič si ob sončnem vremenu želim,da bi dž padov ,da bi nehov delat pa se lepo ulegu v pojstlo pa zaspav :trance_33_sleep:
Razer Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 hmmm,da bi me ena mal zmasirala ,lahk pa tut velik :P a je kira prostovolka :whistle: Trud bo tudi poplačan hehe :naughty:
snoopy Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 Sam ta fakin lajf nj gleda na ldi....sam to...faker en egoističn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
minca Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 ...more bit vse ok :(....želim si, da bi blo....
Razer Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 ...more bit vse ok :(....želim si, da bi blo.... Js si tut zate želim ja :friend1: Da sm naredu maturo z dobro oceno :whistle:
Medoo Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Da bi se koleno hitro zacelilo! :whistle:
LUMPKA Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Da bo čim prej spet sobota in da bom z mojim
Irencko Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Sam ta fakin lajf nj gleda na ldi....sam to...faker en egoističn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: dečko, dihej... ;) Da bi mi nebo na glavo padl nebes pa tut n rabš... O:-)
Sanda7 Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 da bi bil jutr super dan preživet na motorju in morju pa ridah,..
Gloga Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 da mi mulc ze koncno naredi prepis za skuter, pa da se lahko odpeljem v bohinj z novo tablico.
Medoo Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Želim ja :yes: :whistle: A lahko kaj pomagam? :blush:
brubi46 Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 A lahko kaj pomagam? :blush: Hmm, mogoče pa res :D
Medoo Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Hmm, mogoče pa res :D Samo napiši, pa bo prišel Božiček....ampak na žalost decembra! :whistle:
brubi46 Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Samo napiši, pa bo prišel Božiček....ampak na žalost decembra! :whistle: Res ne vem če bom lahko zdržala do decembra...si bom zgleda mogla sama pomagat :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se