ef100179 Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 Že nekajkrat sem brskal in nisem našel debatnega krožka samo o teh skuterjih. Vsi drugi imajo mi pa ne. Ker mislim da je vsak motor svoje poglavje bi rad tukaj zvedel kaj se priporoča za ta maxi. Menjal bi svečke...katere?, zavorno tekočino...katero?....še polhno vprašanj! uros V kolikor je ta specif.tema odprta se opravičujem in jo lahko moder. zaprete. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 Mislim, da si ti četrti član foruma s tem skuterjem. Če imaš starega Atlantika, se obrni na člana @Zvone500 ali @CUKR. Če pa imaš Sprint verzijo, se obrni na člana @Skuterist. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Za zavorno tekočino v priročniku piše: priporočena zavorna tekočina proizvajalec "IP" - F.F. DOT 5(DOT 4 compatabile) ali AGIP brake 5.1 DOT 5 (DOT 4 comaptibile). Se pravi zavorna tekočina ki ustreza DOT 5 specifikaciji, ali zavorne tekočine ki ustrezajo klasifikaciji SAE J1703, NHTSA 116 DOT 4, ISO 4925. Na kratko vzemi zavorno tekočino s oznako DOT 5. Standardna svečka je NGK CR8EB, vzameš lahko tako ki ima enako toplotno vrednost. Seveda to velja za motor v sprintu 500. Za starega atlantica je svečka Champion RG6YC oziroma NGK CR7EKB. Zavorna tekočina pa proizvajalca ? TUTELA TOP 4, nato pa so navedeni isti standardi kot za sprint-a 500, tako da po moje lahko uporabiš tudi tu zavorno tekočino s oznako DOT 5. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ef100179 Objavljeno Maj 25, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Hvala za čas in prijaznost! Sem zapisu in grem v nakup: mogoče v avtomobilistično trgovino v Stegne! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se