_Misko_ Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 mene pa zanima kako in na kakšno barvo bi poštrihal šterko če mi lahko daste kšne ideje na kakšno barvo..pa poveste kako nej poštriham, kok barve trdilca itd. pa če poveste kj o stylingu šterke kaj bi loh predelu.. Hvala za ideje in odgovore :)
KARAMBOLA Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 mene pa zanima kako in na kakšno barvo bi poštrihal šterko če mi lahko daste kšne ideje na kakšno barvo..pa poveste kako nej poštriham, kok barve trdilca itd.pa če poveste kj o stylingu šterke kaj bi loh predelu.. Hvala za ideje in odgovore :) Jaz te ne bom kregu,te bojo že drugi! :kva2: Uporabi iskalnik! O tem je blo že toooooooolk napisanga!!! :zzz:
pinktomos Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 člouk je nou jst sm jo prebarvu u roza.en sprej roza barve in malo belega za podlago.
_Misko_ Objavljeno Maj 26, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 aha oprostite nism vedu sj loh temo zaklenete če hočte pa bom tm napisu k je barvanje skuterja neki taga, če loh?
Ribitch Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 (popravljeno) ja lahko ,za predelave apn,pa boš našel vse kaj rabiš! uporabi ISKALNIK! :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: Popravljeno Maj 26, 2007. Popravil Stuka1
k0ci Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 no sej znaš, samo uporabi iskalnik in vpiši smiselne besede s katerimi boš iskal pa bo ...puff
Priporočene objave