vapotek Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 Ker vem, da me mate vsi ful radi pa tak, vas obveščam, da grem v pondeljek na operacijo in mislim, da se je moja sezona s tem zaključla.... Lepe želje in sožalja glede zjebane sezona so dseveda dobrodošla....... Hvala in zapomnite si..................................................................................vapo ma vas rad.........................................................................(bolj al pa majn). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 Ker vem, da me mate vsi ful radi pa tak, vas obveščam, da grem v pondeljek na operacijo in mislim, da se je moja sezona s tem zaključla....Lepe želje in sožalja glede zjebane sezona so dseveda dobrodošla....... Hvala in zapomnite si..................................................................................vapo ma vas rad.........................................................................(bolj al pa majn). oi Vapotek :unsure: , kaka operacija? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 Drži se... :OK: mi tudi tebe... :D Kaj si ga greš podaljšati... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 Drži se... :OK: mi tudi tebe... :D Kaj si ga greš podaljšati... :lol1: :headbang: :headbang: tebi je iti pod nož smešno?? :alien1: :unsure: :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 vapo, kakšn pa je rezlog operacije? :unsure: evo ti en avatar, da ga boš zamenju, pa da se čimprej opomoreš od operacije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 Vapo....zraven tega, da se bo vse dobro izšlo, ti še želim, da te bo pedenela ena luštna medicinka :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 Vapo, nč te naumo pogrešal, sej to veš, ane? mi te imamo tut več ali manj radi :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 Vapo, čimprejšnje okrevanje ti želim. Če pa obstaja možnost, da bi ti moped do naslednje sezone zarostal (kar pri italijanih ni nič čudnega), pa se prostovoljno javim, da ga tu in tam odpeljem kaki krog. Pa da ne bo kdo rekel, da me izkoriščaš, tega ne bom počel zastonj, ampak mi boš za vsako vožnjo plačal eno pivo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 Vapo....zraven tega, da se bo vse dobro izšlo, ti še želim, da te bo pedenela ena luštna medicinka :naughty: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 slišim, da vazektomija ne boli preveč, tako da ne se bat.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 Stari, drži se.. :friend1: Te pridemo kaj pogledat z kakim six-pakom uniona. :beer1: Mopet ti bomo pa že prošetali, da nebo zarošto :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 Ojej, Vapo - a te bojo spet malo lomli??? :cry: Barabe sadistične... D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 SREČNO, pa zdravstveno potrdi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 Ka je zaj to stari :huh: Upam da te zrihtajo, pa da čimprej spet zajahaš.... no ja, karkoli ti bo že sedlo v tistem času :naughty: Drži se! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 oi Vapotek :unsure: , kaka operacija? :cry: Lepotna valjda :photo: Odkar me je prvič videl, si želi biti lep kot jaz :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 Upam da ti ne bodo kaj narobe odrezali :hmm: Želim ti lepe medicinke in hitro okrevanje :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 28, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 28, 2007 (popravljeno) Nič, fajn se mejte......pičim jaz za Celje...... Popravljeno Maj 28, 2007. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Vapo, na tvoje čimprejšnje okrevanje, na zdravje :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Vapo drži se ter drži jih. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Ena priložnostna za gospoda Vapota: Ja, še danes me zanima, če so medicinske sestre spodaj res brez la la la la la la? Čisto, joj! U, hu, hu? Tisoč bolnic je na svetu. Tisoč modrobelih rožic. Spodaj res brez la la la la la la? Čisto, joj! U, hu, hu? Na viziti tiste bele. Na pregledu tiste plave. Spodaj res brez la la la la la la? Čisto, joj! U, hu, hu? Če bi pridno hodil v šolo in študiral za zdravnika, bi že vedel, kaj je res, kaj ne. Če bi imel še črne brke in kosmate močne roke, bi se pa prepričal sam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Želim ti uspešno operacijo! Pa čimprej javi kam ti dostavimo uniona. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 drži se :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Vapotek,:004 :004 :004 :004 :004 en koš samo zate, da boš dobro prestal OP in čimprej okreval. Lp, TS ;) :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Jebemti Vapo........zihr nau fajn :closedeyes: bom prišel kaj pod okno krolit in piksne odpirat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se