vapotek Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 Ker vem, da me mate vsi ful radi pa tak, vas obveščam, da grem v pondeljek na operacijo in mislim, da se je moja sezona s tem zaključla.... Lepe želje in sožalja glede zjebane sezona so dseveda dobrodošla....... Hvala in zapomnite si..................................................................................vapo ma vas rad.........................................................................(bolj al pa majn).
Matex_46 Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 Ker vem, da me mate vsi ful radi pa tak, vas obveščam, da grem v pondeljek na operacijo in mislim, da se je moja sezona s tem zaključla....Lepe želje in sožalja glede zjebane sezona so dseveda dobrodošla....... Hvala in zapomnite si..................................................................................vapo ma vas rad.........................................................................(bolj al pa majn). oi Vapotek :unsure: , kaka operacija? :cry:
motoristek Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 Drži se... :OK: mi tudi tebe... :D Kaj si ga greš podaljšati... :lol1:
Ribitch Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 Drži se... :OK: mi tudi tebe... :D Kaj si ga greš podaljšati... :lol1: :headbang: :headbang: tebi je iti pod nož smešno?? :alien1: :unsure: :trance_33_sleep:
GrCaR Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 vapo, kakšn pa je rezlog operacije? :unsure: evo ti en avatar, da ga boš zamenju, pa da se čimprej opomoreš od operacije
Frips Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 Vapo....zraven tega, da se bo vse dobro izšlo, ti še želim, da te bo pedenela ena luštna medicinka :naughty:
pupa Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 Vapo, nč te naumo pogrešal, sej to veš, ane? mi te imamo tut več ali manj radi :004
Provokator Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 Vapo, čimprejšnje okrevanje ti želim. Če pa obstaja možnost, da bi ti moped do naslednje sezone zarostal (kar pri italijanih ni nič čudnega), pa se prostovoljno javim, da ga tu in tam odpeljem kaki krog. Pa da ne bo kdo rekel, da me izkoriščaš, tega ne bom počel zastonj, ampak mi boš za vsako vožnjo plačal eno pivo.
DIESEL Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 Vapo....zraven tega, da se bo vse dobro izšlo, ti še želim, da te bo pedenela ena luštna medicinka :naughty: :worship: :worship:
Thundercat Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 slišim, da vazektomija ne boli preveč, tako da ne se bat.... :rolleyes:
BremzPenzl Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 Stari, drži se.. :friend1: Te pridemo kaj pogledat z kakim six-pakom uniona. :beer1: Mopet ti bomo pa že prošetali, da nebo zarošto :naughty:
danci1973 Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 Ojej, Vapo - a te bojo spet malo lomli??? :cry: Barabe sadistične... D.
First Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 Ka je zaj to stari :huh: Upam da te zrihtajo, pa da čimprej spet zajahaš.... no ja, karkoli ti bo že sedlo v tistem času :naughty: Drži se! :004
Brihta Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 oi Vapotek :unsure: , kaka operacija? :cry: Lepotna valjda :photo: Odkar me je prvič videl, si želi biti lep kot jaz :headbang:
stigmata Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 Upam da ti ne bodo kaj narobe odrezali :hmm: Želim ti lepe medicinke in hitro okrevanje :D
vapotek Objavljeno Maj 28, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 (popravljeno) Nič, fajn se mejte......pičim jaz za Celje...... Popravljeno Maj 28, 2007. Popravil vapotek
Klajba Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Vapo, na tvoje čimprejšnje okrevanje, na zdravje :beer2:
Pravokotar Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Ena priložnostna za gospoda Vapota: Ja, še danes me zanima, če so medicinske sestre spodaj res brez la la la la la la? Čisto, joj! U, hu, hu? Tisoč bolnic je na svetu. Tisoč modrobelih rožic. Spodaj res brez la la la la la la? Čisto, joj! U, hu, hu? Na viziti tiste bele. Na pregledu tiste plave. Spodaj res brez la la la la la la? Čisto, joj! U, hu, hu? Če bi pridno hodil v šolo in študiral za zdravnika, bi že vedel, kaj je res, kaj ne. Če bi imel še črne brke in kosmate močne roke, bi se pa prepričal sam.
Lobo Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Želim ti uspešno operacijo! Pa čimprej javi kam ti dostavimo uniona.
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Vapotek,:004 :004 :004 :004 :004 en koš samo zate, da boš dobro prestal OP in čimprej okreval. Lp, TS ;) :004
Zdrawc Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Jebemti Vapo........zihr nau fajn :closedeyes: bom prišel kaj pod okno krolit in piksne odpirat :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se