motogirl Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Ne še...najprej sem potreboval malo treninga. Tega bom jutri. :naughty: yes, yes ... go for it :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Pa v čem je razlika? :closedeyes: to tudi sam pravim.Gospodič Vapo, obelodani nam, a medicinke res nimajo gatk spodaj... saj vidiš da si poje: "gate na glavo pa ...." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 saj vidiš da si poje: "gate na glavo pa ...." Ne ne ne , glavo v gate se bolj prileže, skupaj s pirom pa je božansko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 Uradno sicer ne, so mi pa pustili ključe od lokala.... .....dokler samo od lokala. :whistle: ko ti bodo pustili tudi kljuce od hladilnika, shrambe in skladisca se lahko zacnes hvaliti. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 16, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 16, 2007 .....dokler samo od lokala. :whistle: ko ti bodo pustili tudi kljuce od hladilnika, shrambe in skladisca se lahko zacnes hvaliti. :krneki: Evo, danes dobil tudi te.... A se lahko začnem? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 Evo, danes dobil tudi te.... A se lahko začnem? :P Lahko začneš klicarit okoli, da pridemo pomagat inventuro delat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 16, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 16, 2007 Lahko začneš klicarit okoli, da pridemo pomagat inventuro delat. Ni potrebe......dva dni, pa ne bo več kaj za popisat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 Ni potrebe......dva dni, pa ne bo več kaj za popisat. Ej Vapo na bit tak.Radi pomagamo, ti kar poklič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Celjski XXX se bojo preimenovali v +++(trije križi), ker jih bo vapotek na kant spravo... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 17, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Celjski XXX se bojo preimenovali v +++(trije križi), ker jih bo vapotek na kant spravo... :evilgrin: Kaj govoriš kozlarije?! Saj vse plačam, pa še trinkgeld puščam! :angry: So pa zadnje čase vse glasnejše govorice, da odpirajo nov, lastniški lokal v treh nadstropjih. Le odkod jim denar? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Kaj govoriš kozlarije?! Saj vse plačam, pa še trinkgeld puščam! :angry: So pa zadnje čase vse glasnejše govorice, da odpirajo nov, lastniški lokal v treh nadstropjih. Le odkod jim denar? Skriti sponzor :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Kaj govoriš kozlarije?! Saj vse plačam, pa še trinkgeld puščam! :angry: So pa zadnje čase vse glasnejše govorice, da odpirajo nov, lastniški lokal v treh nadstropjih. Le odkod jim denar? sja že sedaj imajo tri nadstropja.. WC v kleti, lokal v pritličju in "bunker" preko ceste.... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Kako si Vapotek ? a spančkaš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 17, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Kako si Vapotek ? a spančkaš... Jaz nikoli ne spim, samo globoko razmišljam...........................zapomni si to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 (popravljeno) Vapo nikoli ne spi...............................on samo imitira spanje :closedeyes: :whistle: Popravljeno Junij 17, 2007. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 17, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Vapo nikoli ne spi...............................on samo imitira spanje :closedeyes: :whistle: Spanje imitira mene...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Spanje imitira mene...... se opravičujem za neljubo napačo, sem se zatipkal :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Jaz nikoli ne spim, samo globoko razmišljam...........................zapomni si to. EEEEEEEee ne zezaj.Ko pa sem te videl z odprtimi usti ,pa smrčal si,pa slinu tud.Globoka koma? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 EEEEEEEee ne zezaj.Ko pa sem te videl z odprtimi usti ,pa smrčal si,pa slinu tud.Globoka koma? :naughty: :o kje si ga pa takole videl :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Evo, danes dobil tudi te.... A se lahko začnem? :P ne. najprej okrevaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 Stari lepo te je blo videt :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 19, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 19, 2007 Stari lepo te je blo videt :winkiss: Enako... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 :o kje si ga pa takole videl :naughty: Na online spletni strani oboževalcev vapotek.com :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 28, 2007 Deli Objavljeno Junij 28, 2007 King Vapo se je vrnil v svojo prestolnico. Ponižni podložniki lahko darove v obliki uniona dostavljajo v MB. Urnik sprejema pohotnih brhkih podložnic bo objavil v kratkem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se