GREY WOLF Objavljeno Junij 29, 2007 Objavljeno Junij 29, 2007 King Vapo se je vrnil v svojo prestolnico. Ponižni podložniki lahko darove v obliki uniona dostavljajo v MB. Urnik sprejema pohotnih brhkih podložnic bo objavil v kratkem. Pohotne brhke naj prepusti koljegom, je še pod sedativi. :worship:
BremzPenzl Objavljeno Avgust 14, 2007 Objavljeno Avgust 14, 2007 Dragi naš kolega Vapotek se bo počasi vrnil med žive... po domače povejdano, bo zopet gor zlejzo na njegovo mašino, potem pa gassssssaaaaaaa
Lobo Objavljeno Avgust 15, 2007 Objavljeno Avgust 15, 2007 Dragi naš kolega Vapotek se bo počasi vrnil med žive... po domače povejdano, bo zopet gor zlejzo na njegovo mašino, potem pa gassssssaaaaaaa Jebeš mašino. Mene bolj skrbijo naše putke.
vapotek Objavljeno Avgust 16, 2007 Avtor Objavljeno Avgust 16, 2007 Jebeš mašino. Mene bolj skrbijo naše putke. Nima te kaj skrbet............saj ne boš zvedel. ;)
vapotek Objavljeno Avgust 16, 2007 Avtor Objavljeno Avgust 16, 2007 Dragi naš kolega Vapotek se bo počasi vrnil med žive... po domače povejdano, bo zopet gor zlejzo na njegovo mašino, potem pa gassssssaaaaaaa Stari, naslednji petek maš baje dopust.........gremo na obalo nagice gledat. Seveda z mopedi. Opravičila ni!!! Pa še kremšnito ti bom častil!
Furioso Objavljeno Avgust 16, 2007 Objavljeno Avgust 16, 2007 Nima te kaj skrbet............saj ne boš zvedel. ;) Bo na Youtube pogledal... :D
vapotek Objavljeno Avgust 20, 2007 Avtor Objavljeno Avgust 20, 2007 Torej, stvari stojijo tako. V sredo mi baje poberejo vijake, v četrtek grem za trening na Bellevue in dol, pa gor, pa dol, pa gor, pa dol, pa gor, pa dol.....ampak to sploh ni pomembno. Pomemben je petek, ko imam otvoritveno vožnjo na špricer do obale in nazaj. Štartam(o) okoli 8h iz MB. Zainteresirani ste vljudno vabljeni, da se mi (nam) pridružite. Naš moto je "več kot nas je, bolj grozno zgledamo".
pupa Objavljeno Avgust 20, 2007 Objavljeno Avgust 20, 2007 upam, da te ne zmoti klic iz MB-ja in boš nazaj letel direkt v bolnico :evilgrin: uživajte, jaz v petek ne morem, ker sem zasedena :whistle:
GREY WOLF Objavljeno Avgust 20, 2007 Objavljeno Avgust 20, 2007 Torej, stvari stojijo tako. V sredo mi baje poberejo vijake, v četrtek grem za trening na Bellevue in dol, pa gor, pa dol, pa gor, pa dol, pa gor, pa dol.....ampak to sploh ni pomembno.Pomemben je petek, ko imam otvoritveno vožnjo na špricer do obale in nazaj. Štartam(o) okoli 8h iz MB. Zainteresirani ste vljudno vabljeni, da se mi (nam) pridružite. Naš moto je "več kot nas je, bolj grozno zgledamo". Oglasi se v Piranu, dam za pir, če vijake prineseš s sabo. :whistle: če ne , pa tudi . :beer2:
BremzPenzl Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 Oglasi se v Piranu, dam za pir, če vijake prineseš s sabo. :whistle: če ne , pa tudi . :beer2: Vapoteku so cygani šravfe vkrali ! :headbang: ...gremo jih iskat :evilgrin: verjetno so rabli šravfe za avto
Vanga Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 (popravljeno) Vapoteku so cygani šravfe vkrali ! :headbang: ...gremo jih iskat :evilgrin: verjetno so rabli šravfe za avto :lol1: Popravljeno December 13, 2007. Popravil Vanga
motoristek Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 Naš moto je "več kot nas je, bolj grozno zgledamo". :lol1: :lol1:
BremzPenzl Objavljeno December 14, 2007 Objavljeno December 14, 2007 ali pa : več ko ga spijemo lepši smo :naughty:
JEJŽ Objavljeno Avgust 30, 2008 Objavljeno Avgust 30, 2008 Upam, da ne bomo odpirali podobne teme s končnico "3" :whistle:
Zdrawc Objavljeno Avgust 30, 2008 Objavljeno Avgust 30, 2008 Upam, da ne bomo odpirali podobne teme s končnico "3" :whistle: a je spet fuknil al kaj?
motoristek Objavljeno Avgust 30, 2008 Objavljeno Avgust 30, 2008 a je spet fuknil al kaj? Vse šanse bo imel... :whistle:
JEJŽ Objavljeno Avgust 30, 2008 Objavljeno Avgust 30, 2008 Vse šanse bo imel... :whistle: Ne me strašit..to bi pomenilo konec dopusta :evilgrin:
Vanga Objavljeno Avgust 30, 2008 Objavljeno Avgust 30, 2008 Upam, da ne bomo odpirali podobne teme s končnico "3" :whistle: Ne kliči :devil: , še prehitro pride do takšnih stvari.
gregorius Objavljeno September 1, 2008 Objavljeno September 1, 2008 Ne me strašit..to bi pomenilo konec dopusta :evilgrin: za dopust ni panike, bo pa še 3 del definitvno (vprašaj ga kaj si kupuje za zraven) :beer2:
vapotek Objavljeno September 1, 2008 Avtor Objavljeno September 1, 2008 za dopust ni panike, bo pa še 3 del definitvno Definitivno, s tem da bom imel dublerja.....tebe!
GRUNF Objavljeno September 1, 2008 Objavljeno September 1, 2008 za dopust ni panike, bo pa še 3 del definitvno (vprašaj ga kaj si kupuje za zraven) :beer2: Sigurno Harmony, al pa Oazo :naughty: ......razen če se mu je hipertenzija umirla. :whistle: ........
JEJŽ Objavljeno September 1, 2008 Objavljeno September 1, 2008 Definitivno, s tem da bom imel dublerja.....tebe! Stari, sorry ampak tebe ne more nihče kopirat :worship:
gregorius Objavljeno September 1, 2008 Objavljeno September 1, 2008 Definitivno, s tem da bom imel dublerja.....tebe! poslušaj druge kaj ti govorijo... poleg pa si lahko :whistle: od đonija I am the one and only.... ker baje da tak ko ti padeš še nobena ni :worship:
gregorius Objavljeno September 1, 2008 Objavljeno September 1, 2008 Sigurno Harmony, al pa Oazo :naughty: ......razen če se mu je hipertenzija umirla. :whistle: ........ ja ja, vse ok, smo že nazaj :beer2:
GRUNF Objavljeno September 2, 2008 Objavljeno September 2, 2008 ja ja, vse ok, smo že nazaj :beer2: Vem ja.....včeraj pri Donkeji osebno prevero.... :worship: V formi ko v starih cajtih.... :worship: Kurba samo sn jaz bil na Harmonii :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se