GREY WOLF Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 King Vapo se je vrnil v svojo prestolnico. Ponižni podložniki lahko darove v obliki uniona dostavljajo v MB. Urnik sprejema pohotnih brhkih podložnic bo objavil v kratkem. Pohotne brhke naj prepusti koljegom, je še pod sedativi. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Dragi naš kolega Vapotek se bo počasi vrnil med žive... po domače povejdano, bo zopet gor zlejzo na njegovo mašino, potem pa gassssssaaaaaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Dragi naš kolega Vapotek se bo počasi vrnil med žive... po domače povejdano, bo zopet gor zlejzo na njegovo mašino, potem pa gassssssaaaaaaa Jebeš mašino. Mene bolj skrbijo naše putke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 16, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 Jebeš mašino. Mene bolj skrbijo naše putke. Nima te kaj skrbet............saj ne boš zvedel. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 16, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 Dragi naš kolega Vapotek se bo počasi vrnil med žive... po domače povejdano, bo zopet gor zlejzo na njegovo mašino, potem pa gassssssaaaaaaa Stari, naslednji petek maš baje dopust.........gremo na obalo nagice gledat. Seveda z mopedi. Opravičila ni!!! Pa še kremšnito ti bom častil! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 Nima te kaj skrbet............saj ne boš zvedel. ;) Bo na Youtube pogledal... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 20, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 20, 2007 Torej, stvari stojijo tako. V sredo mi baje poberejo vijake, v četrtek grem za trening na Bellevue in dol, pa gor, pa dol, pa gor, pa dol, pa gor, pa dol.....ampak to sploh ni pomembno. Pomemben je petek, ko imam otvoritveno vožnjo na špricer do obale in nazaj. Štartam(o) okoli 8h iz MB. Zainteresirani ste vljudno vabljeni, da se mi (nam) pridružite. Naš moto je "več kot nas je, bolj grozno zgledamo". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 20, 2007 Deli Objavljeno Avgust 20, 2007 upam, da te ne zmoti klic iz MB-ja in boš nazaj letel direkt v bolnico :evilgrin: uživajte, jaz v petek ne morem, ker sem zasedena :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 20, 2007 Deli Objavljeno Avgust 20, 2007 Torej, stvari stojijo tako. V sredo mi baje poberejo vijake, v četrtek grem za trening na Bellevue in dol, pa gor, pa dol, pa gor, pa dol, pa gor, pa dol.....ampak to sploh ni pomembno.Pomemben je petek, ko imam otvoritveno vožnjo na špricer do obale in nazaj. Štartam(o) okoli 8h iz MB. Zainteresirani ste vljudno vabljeni, da se mi (nam) pridružite. Naš moto je "več kot nas je, bolj grozno zgledamo". Oglasi se v Piranu, dam za pir, če vijake prineseš s sabo. :whistle: če ne , pa tudi . :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Oglasi se v Piranu, dam za pir, če vijake prineseš s sabo. :whistle: če ne , pa tudi . :beer2: Vapoteku so cygani šravfe vkrali ! :headbang: ...gremo jih iskat :evilgrin: verjetno so rabli šravfe za avto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 (popravljeno) Vapoteku so cygani šravfe vkrali ! :headbang: ...gremo jih iskat :evilgrin: verjetno so rabli šravfe za avto :lol1: Popravljeno December 13, 2007. Popravil Vanga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Naš moto je "več kot nas je, bolj grozno zgledamo". :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 ali pa : več ko ga spijemo lepši smo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Avgust 30, 2008 Deli Objavljeno Avgust 30, 2008 Upam, da ne bomo odpirali podobne teme s končnico "3" :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 30, 2008 Deli Objavljeno Avgust 30, 2008 Upam, da ne bomo odpirali podobne teme s končnico "3" :whistle: a je spet fuknil al kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 30, 2008 Deli Objavljeno Avgust 30, 2008 a je spet fuknil al kaj? Vse šanse bo imel... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Avgust 30, 2008 Deli Objavljeno Avgust 30, 2008 Vse šanse bo imel... :whistle: Ne me strašit..to bi pomenilo konec dopusta :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Avgust 30, 2008 Deli Objavljeno Avgust 30, 2008 Upam, da ne bomo odpirali podobne teme s končnico "3" :whistle: Ne kliči :devil: , še prehitro pride do takšnih stvari. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 Ne me strašit..to bi pomenilo konec dopusta :evilgrin: za dopust ni panike, bo pa še 3 del definitvno (vprašaj ga kaj si kupuje za zraven) :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 1, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 1, 2008 za dopust ni panike, bo pa še 3 del definitvno Definitivno, s tem da bom imel dublerja.....tebe! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 za dopust ni panike, bo pa še 3 del definitvno (vprašaj ga kaj si kupuje za zraven) :beer2: Sigurno Harmony, al pa Oazo :naughty: ......razen če se mu je hipertenzija umirla. :whistle: ........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 Definitivno, s tem da bom imel dublerja.....tebe! Stari, sorry ampak tebe ne more nihče kopirat :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 Definitivno, s tem da bom imel dublerja.....tebe! poslušaj druge kaj ti govorijo... poleg pa si lahko :whistle: od đonija I am the one and only.... ker baje da tak ko ti padeš še nobena ni :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 Sigurno Harmony, al pa Oazo :naughty: ......razen če se mu je hipertenzija umirla. :whistle: ........ ja ja, vse ok, smo že nazaj :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 ja ja, vse ok, smo že nazaj :beer2: Vem ja.....včeraj pri Donkeji osebno prevero.... :worship: V formi ko v starih cajtih.... :worship: Kurba samo sn jaz bil na Harmonii :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se