Lobo Objavljeno Junij 8, 2007 Deli Objavljeno Junij 8, 2007 pa ne v tako malih koncentracijah in na ta način uporabe... Bo pa zato več pirov spil, da koncentracija alkohola v krvi naraste. (hec) Ja mislim, da maš prav. Alkohol in antibiotiki ravno niso najboljša družba. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Junij 8, 2007 Deli Objavljeno Junij 8, 2007 Bo pa zato več pirov spil, da koncentracija alkohola v krvi naraste. (hec) Ja mislim, da maš prav. Alkohol in antibiotiki ravno niso najboljša družba. Vsem (pretirano) zaskrbljenim in moralnih naukov dajajočim sporočam, da je omenjanje pitja piva s strani Vapotka izkljucno in strogo figurativnega pomena. Nic skrbet. Nasprotno pa je omenjanje pitja piva s strani mene na obisku v bolnici izkljucno in strogo izvrsljivo dejstvo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 8, 2007 Deli Objavljeno Junij 8, 2007 Hvala - to pomeni, da lahko izključim svoj materinski nagon :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Junij 8, 2007 Deli Objavljeno Junij 8, 2007 Hvala - to pomeni, da lahko izključim svoj materinski nagon :) Zaenkrat ga daj na stand by... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 8, 2007 Deli Objavljeno Junij 8, 2007 Mamiiiiii, lačen sem! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Junij 8, 2007 Deli Objavljeno Junij 8, 2007 Mamiiiiii, lačen sem! :whistle: Ni panike Kec-ko, pri mami Sym vlada (iz)obilje. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 8, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2007 ....omenjanje pitja piva s strani Vapotka izkljucno in strogo figurativnega pomena.... :eek: et tu winde? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Junij 8, 2007 Deli Objavljeno Junij 8, 2007 :eek: et tu winde? :cry: .) To je sve za zavaravanje neprijatelja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 8, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2007 .) To je sve za zavaravanje neprijatelja... Aha, potem pa v redu.... :grim Ti samo povej, kdo so ti, pa bo OZETKSTZ poskrbel za ostalo.... :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Junij 8, 2007 Deli Objavljeno Junij 8, 2007 Aha, potem pa v redu.... :grim Ti samo povej, kdo so ti, pa bo OZETKSTZ poskrbel za ostalo.... :ninja: Pisem in skrbno belezim vsake poizkuse kontradrzavnega delovanja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 8, 2007 Deli Objavljeno Junij 8, 2007 danes sem pa rdečga kozla pil... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 9, 2007 Deli Objavljeno Junij 9, 2007 danes sem pa rdečga kozla pil... :yea1: mislim...............res si špasn zadne cajte :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Junij 9, 2007 Deli Objavljeno Junij 9, 2007 danes sem pa rdečga kozla pil... :yea1: Ja, meni tam neki po desetem tudi vse rdečo zgleda :beer1: , po petnjstem plavo z mavričnimi odtenki pa kozl ma nekam čudne roge :beer2: :beer2: , po dvajsetem pa je ponavadi vse črno.... ... drugi dan pa je tak ko da bi me kozl v glavo bincno... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 9, 2007 Deli Objavljeno Junij 9, 2007 Ja, meni tam neki po desetem tudi vse rdečo zgleda :beer1: , po petnjstem plavo z mavričnimi odtenki pa kozl ma nekam čudne roge :beer2: :beer2: , po dvajsetem pa je ponavadi vse črno....... drugi dan pa je tak ko da bi me kozl v glavo bincno... :headbang: :drunk: hja, dobr zgleda anyway :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 :drunk: hja, dobr zgleda anyway :naughty: ... :slap: :grrr oprosti, ampak na toti sliki zgoraj zgleda dobro samo kelnerca, ki pa je žal ni na sliki. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 ... :slap: :grrr oprosti, ampak na toti sliki zgoraj zgleda dobro samo kelnerca, ki pa je žal ni na sliki. :P Ti govori zase :topic: men se šmirgla za eno kelnarco tam... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 Ja, meni tam neki po desetem tudi vse rdečo zgleda :beer1: , po petnjstem plavo z mavričnimi odtenki pa kozl ma nekam čudne roge :beer2: :beer2: , po dvajsetem pa je ponavadi vse črno....... drugi dan pa je tak ko da bi me kozl v glavo bincno... :headbang: Pizdomatrno, kak sem pa jaz nefotogeničen... :whistle: Pa ni blo kelnarce, ampak neki peder kelnarski.. Je pa res, da je bil lokal poln pijanih mladoletnic, ene so se celo htele slikat z nami, ampak Bremz jih je odlocno zavrnil! :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 Pizdomatrno, kak sem pa jaz nefotogeničen... :whistle: :friend1: drugič pa v kamero poglej (če sem ta pravega zdaj gledala :hmm: ) :naughty: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 Očitno bom moral odpreti turistično agencijo za vodene oglede Vapoteka. Ogled ne stane veliko, nekaj piv pa je. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 :friend1: drugič pa v kamero poglej (če sem ta pravega zdaj gledala :hmm: ) :naughty: :004 Od 10ih slik na 9ih mizim ali pa gledam nekam v tri krasne.. sem ze navajen... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 Očitno bom moral odpreti turistično agencijo za vodene oglede Vapoteka. Ogled ne stane veliko, nekaj piv pa je. :naughty: Safari klub... Oglede jedne "beštije"... :whistle: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 Očitno bom moral odpreti turistično agencijo za vodene oglede Vapoteka. Ogled ne stane veliko, nekaj piv pa je. :naughty: ...ni panike :grrr , ti samo sporoči delovni čas xXx-ov, titanium Vapo bo itak tam. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 Titanik vapo? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 Baje ga dodatno hranijo, da ima 5 obrokov dnevno, ker sicer bi preveč hlastal po sestrah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 11, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 11, 2007 Baje ga dodatno hranijo, da ima 5 obrokov dnevno, ker sicer bi preveč hlastal po sestrah :grrr Sestre hlastajo po meni! Ampak se ne dam........preveč. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se