GREY WOLF Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 ????????????????????????????????????' Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Če se oglasiš v Celju te dni ti bo vse jasno. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 ????????????????????????????????????' ... - inventar št.785: avtomat za kavo - inventar št.786: metla - inventar št.787: Vapotek ... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 ...- inventar št.785: avtomat za kavo - inventar št.786: metla - inventar št.787: Vapotek ... :krneki: približno takole Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Če se oglasiš v Celju te dni ti bo vse jasno. :whistle: Prejšn tedn so ga preselili k XXX-om, ker je tam njemu bolj domače okolje.. :beer1: :beer1: :010 :010 :beer2: :beer2: ..v bolnco pa hodi samo na obiske :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 14, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Ajd, uživajte. Jaz grem do X-ov..... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 In ti si pizdil, ker boš moral bit do konca meseca v bolnici. Čudak.... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 787, na zdravje :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 787, na zdravje :beer1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 14, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 14, 2007 In ti si pizdil, ker boš moral bit do konca meseca v bolnici. Čudak.... :glare: Seveda sem pizdil! Sem računal na vsaj 2, če ne že 3 mesece, dobim pa enega. Ko neka sirotinja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Čujem, da je Union odprl novo direktno linijo. LJ - klubhaus XXX. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Seveda sem pizdil! Sem računal na vsaj 2, če ne že 3 mesece, dobim pa enega. Ko neka sirotinja! Kaka sirotinja, kaj si ti nor!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Hitro kupite delnice Uniona, ziher bojo šle gor.. Prodaja in poraba uniona konstantno raste...(sploh na celjskem koncu) Prognoza, še vsaj en mesec bo trend v naraščanju... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 :rolleyes: Kako te razumem...sam da ne boš prehitro silil nazaj.So še drugi načini, medicinke pridejo tudi na dom, nega in tak... no, no tako pa ne boste govorili :P :P vapotek - upam, da te dobro cajtajo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Vapo, drž se... ne se pustit d... od novih cimrov :004 :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 no, no tako pa ne boste govorili :P :P vapotek - upam, da te dobro cajtajo :naughty: Pa v čem je razlika? :closedeyes: to tudi sam pravim.Gospodič Vapo, obelodani nam, a medicinke res nimajo gatk spodaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 15, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Vapo, drž se... ne se pustit d... od novih cimrov :004 :friend1: :blush: Ne bom se, častna titova!!!! V bistvu sem enega že nagnal! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 15, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Evo, danes so mi pobrali ven 42 klamfic in 7 šivov. Odvzeto smo skompenzirali z longeto, katero moram nosit do nadaljnega..... Seveda poleg vsega železja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 15, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Gospodič Vapo, obelodani nam, a medicinke res nimajo gatk spodaj... Ne morem.... Sem obljubil, da bo to za vedno ostalo med nami (sestrami in menoj). :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Ne morem.... Sem obljubil, da bo to za vedno ostalo med nami (sestrami in menoj). :smoke: Daj ne laži. Ti sester sploh ne vidiš. Vjutro spizdiš k XXXom predno pridejo v službo, nazaj v bolnico pa pripuzaš, ko so one že davno doma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Daj ne laži. Ti sester sploh ne vidiš. Vjutro spizdiš k XXXom predno pridejo v službo, nazaj v bolnico pa pripuzaš, ko so one že davno doma. menda so daj XXXi odpreti 24/7 zaradi takšnega powečanja prometa B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 :blush: Ne bom se, častna titova!!!! V bistvu sem enega že nagnal! Ta sitnga od včeri? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 15, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Ta sitnga od včeri? :naughty: Ne še...najprej sem potreboval malo treninga. Tega bom jutri. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 menda so daj XXXi odpreti 24/7 zaradi takšnega powečanja prometa B) Pa baje je kelnarca pri XXXih dobila za eno številko večje joške od same nošnje piva. Se je že hlapov toliko nalezla brez da bi ga pila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 15, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2007 menda so daj XXXi odpreti 24/7 zaradi takšnega powečanja prometa B) Uradno sicer ne, so mi pa pustili ključe od lokala.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se