_Nejkooo_ Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 (popravljeno) ... karolina gočeva (makedonija), elena risteska (makedonija), lana jurčević(hrvaška)... moje top 3:) Popravljeno Junij 2, 2007. Popravil _Nejko_
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 2, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 malo so se mi slike pomešale... no v glavnem--- karolina- prva levo in zadnja levo, elena- prva desno in sredina levo, ter lana-- sredina desno in zadnja desno :D
Rude Boy Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 evo sonjice ! :naughty: iz zuker wasser
Tanatos Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Popej Simon, popej slikce :grim, ne se tolk razburjat :grrr Tina Ivanović:
Tanatos Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Tina ko...? pjevaćica .) Sej ne da bi mi bla njena muska ušeč, ampak bejba dobr zgleda...
lo1ma Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Moj tič ni rasist... tko da Nejko ti kr .... :worship: ....
motofrik Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Mira Furlan. Mater, je imela dobre joške.
pjero Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 _Nejko_ Nihče ne mara čefurk!! :evilgrin: češplja je češplja...... kurc ne pozna nacionalnosti.. :OK:
Port Folio Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 en del iz pesmi: ...voli me iz inata voli me bez ostatka, voli me bilo gde sam baš takvu kakva jesam voli me kad me nema voli me pored svega, voli me kad ni jedan baš razlog za to nemaš... by NATAŠA BEKVALAC
GorazdH Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 tako je, kurc ne pozna nacionalnosti torej lahko mirno rečem: kurc jih gleda južnjakinje :whistle: no no sej so lepe punce a ne :winkiss:
pjero Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 tako je, kurc ne pozna nacionalnosti torej lahko mirno rečem: kurc jih gleda južnjakinje :whistle: no no sej so lepe punce a ne :winkiss: bolje.... jih gledati preko k....
greenninja Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Evo par deklin s kragujevca: delavne, ustrežljive pa še farbenblind niso.. :evilgrin:
bmwslo Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Tale je verjetno tudi od dol :whistle:
Zdrawc Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Tale je verjetno tudi od dol :whistle: no ja, na poti dol si ti v OŠ šprical zemljepis :whistle:
bmwslo Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 no ja, na poti dolsi ti v OŠ šprical zemljepis :whistle: Ja pa sem ga res, tako da sem moral zaradi tega do ravnatelja. Sem že takrat vedel, da se bo vse skozlal in se za par let ne splača učit takih kozlarij. Ampak da je pa slavonija v bivši jugi se pa še spomnem :whistle:
Frips Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 tako je, kurc ne pozna nacionalnosti torej lahko mirno rečem: kurc jih gleda južnjakinje :whistle: no no sej so lepe punce a ne :winkiss: Ah daj no, ne bit tak. Treba malo, namesto politikov, skrbet za dobre mednarodne odnose :naughty: :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno December 13, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 13, 2007 Evo par deklin s kragujevca: delavne, ustrežljive pa še farbenblind niso.. :evilgrin: ufff tista bjonda poleg prve kole se mi še posebe dopadi hehe šušlja se da bi se naj ceca celo slikala za playboy...evo ena slikica ki je pricurljala v javnost hehe...
Sam dePihlja Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Definitivno od "dole"-evo zakaj navijam za Partizan :worship:
AndiGS Objavljeno December 15, 2007 Opozori Objavljeno December 15, 2007 Mala moja,da si Fapova mašina,je.. bi te u svih pet brzina.
pjero Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Definitivno od "dole"-evo zakaj navijam za Partizan :worship: od zdej naprej tud jst navijam za partizan..... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: mater ke prasička...
RHonda Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 Meni je Hrvaška in Srbija kar se žensk tiče MEKA...Ene so tko lepe d bi jih lizal ko sladoled cel dan.
Geiger Sturzflug Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Ene so tko lepe d bi jih lizal ko sladoled cel dan. To jim hitro dopizdi... :naughty:
klimbra Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Meni je Hrvaška in Srbija kar se žensk tiče MEKA...Ene so tko lepe d bi jih lizal ko sladoled cel dan. In misliš.....da bi se takemu depresivcu one pustile????? Yu Wiš!!!!!!! Bejž nazaj v otroški vrtec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se