Stric Burek Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 METALCAMP stran Aam, rad bi samo povedal da tisti ki ne poznate nobenega benda, kjer bi lahko kupli vstopnice se priporočam za moje kolege Forgotten Eden iz Postojne. Če kdo rabi, naj me kontaktira preko PM-a... Tukaj je še njihova uradna stran: Forgotten Eden Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 ......komi čakam :yea2: ....... totalni odklop :010 :OK: :kva2: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 boge živali, boga soča, bogi tamkajšni ljudje, k bodo gledal trume črnine :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 Stric Burek, informacija za čisto desetko ! hvala ! :evilgrin: prihajamo ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 planiram, kalkuliram in izbiram črnino :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 boge živali, boga soča, bogi tamkajšni ljudje, k bodo gledal trume črnine :trance_33_sleep: tukajšnji ljudje se že veselimo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 Verjetno pridem, sicer ne za vse dni, ampak... kake tri dni se me bo pa po moje dalo gor dobit B) :grim :kva2: :devil: :photo: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 Kolk so vstopnice? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 Če bi šov, bi šov sam ne EXPLOITED :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 Cene vstopnic: - tedenska - 104 EUR - 3-dnevna - 77 EUR - 1-dnevna - 42 EUR Sicer pa itak, da se vidmo (od pondelka do pondelka) :evilgrin: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 what a program :010 jaz bi tud Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 Sicer pa itak, da se vidmo (od pondelka do pondelka) :evilgrin: :yea2: A boš spet za šankom :whistle: :D Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 Kilmister je klical, če pridem ... no, mogoče bom šel iz rešpekta do starega frenda, kaj pa čem drugega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 6, 2007 Deli Objavljeno Junij 6, 2007 (popravljeno) Burn & Dimni, če bo kdo v soboto dol naj malo pove, da se zmenmo, da se ga skupaj mal :naughty: . Sem skoraj 100% da pridem na Blinde :yea2: uuuu, pa še immortal in grave digger so v soboto :D, obvezno bom doli Popravljeno Junij 6, 2007. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Junij 6, 2007 Deli Objavljeno Junij 6, 2007 na motorhead me ful mika sam kje naj keš dubim :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: a se je težko notr pretrogt :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jegrmajstr Objavljeno Junij 6, 2007 Deli Objavljeno Junij 6, 2007 jao letos spet ne morm pridit... :headbang: najbolj mi je žal zarad ensiferum, korpiklaani pa kreator :headbang: no blindi bi tut bli za vidit še enkrat :) če ne prej se pa vidmo kej jesen ko spet vikingi pridejo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Junij 7, 2007 Deli Objavljeno Junij 7, 2007 A boš spet za šankom :whistle: :D Lp Burnout :grim Na eni ali/in drugi strani .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Junij 7, 2007 Deli Objavljeno Junij 7, 2007 v petek bom tam :) :) Ensiferum, Motorheadi.... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 Še mal, pa gremo. :yea2: Vročina narašča. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 ne grem :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 Mogoč bomo delal tam-sam je kr mal težka tale 7 dnevna :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 Mogoč bomo delal tam-sam je kr mal težka tale 7 dnevna :headbang: Težka? V kakšnem smislu :evilgrin: Ojaaaaa še 5x spat, pol pa via Tolmin :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Julij 17, 2007 Deli Objavljeno Julij 17, 2007 haloha ! kaj dogaja na zahodu ?! ta je od lani al od.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Julij 17, 2007 Deli Objavljeno Julij 17, 2007 Letos me ne bo :cry: :cry: :cry: Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno Julij 17, 2007 Deli Objavljeno Julij 17, 2007 Letos grem pa jest tud :yea2: :yea2: :yea2: Glede na to, da so eni moji frendi že od ponedeljka zjutraj tam, močno upam da jim bo uspelo postavit šotor do petka za mene in mojo sosedo in da ne bo izgovorov zaradi :drunk: Že komaj čakam :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se