stigmata Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 :010: tud mi smo dobili svoje žitne kroge, še alieni vedo kam je treba prit na lüšno :OK: VEČ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 :alien1: :whistle: Me pa res zanima, kako se tole res zgodi. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 A niso sleti traktorskih koles vidni v krogih :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cation Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 :alien1: :whistle: Me pa res zanima, kako se tole res zgodi. :naughty: te res? :naughty: http://video.google.com/videoplay?docid=45...+circle+firefox drugače mi pa tile krogi niso čisto nič všeč. ker se tudi sam pojavljam v vlogi kombajnista, naj povem da je žetev tako poležanega žita veliiiiika neprijetnost. če dobim "marsovca" ki mi naredi tolikšno škodo, mu dam lepo koso v roke, pa naj mi peš zmlati pšenico :grim :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Junij 3, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 3, 2007 A niso sleti traktorskih koles vidni v krogih :whistle: Ker sem se glih mimo peljala sem šla zijala past O:-) v glavnem kdorkoli je to delal je bil "peš" ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 Eh spet lokalni speedwayisti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 hmmm .... Zanimivo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Junij 3, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 3, 2007 http://video.google.com/videoplay?docid=45...+circle+firefox To sem jaz že vidla na TV :naughty: edino kar je pr "našem" fleku zanimivo da je tik ob cesti in me res zanima kdo se je zraven spravil ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 A niso sleti traktorskih koles vidni v krogih :whistle: ti sledovi so škropljenja žita :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 Mater smo bli nakresani, jaz sn pa mislo, da se po kerem od Ptujskih rondojof vozim :wacko: :alien1: :beer1: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 Mater smo bli nakresani, jaz sn pa mislo, da se po kerem od Ptujskih rondojof vozim :wacko: :alien1: :beer1: :? :worship: :worship: :worship: :grrr :alien1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 :010 : tud mi smo dobili svoje žitne kroge, še alieni vedo kam je treba prit na lüšno :OK: VEČ to je Vapotek s tisto svojo novo biomehansko inštalacijo na roki naredo po mojem in to z enim samim krožnim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 škoda pšenice za takšne oslarije! :unsure: :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 Pri današnjih cenah pšenice, bi celo rekel, da je ni škoda. Je verjetno ceneje, da jo povozi, kot pa da jo pokombajna in suši in si dela še večjo zgubo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cation Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 Pri današnjih cenah pšenice, bi celo rekel, da je ni škoda.Je verjetno ceneje, da jo povozi, kot pa da jo pokombajna in suši in si dela še večjo zgubo. torej po tvoji logiki najmanj izgubiš, če ves pridelek poteptaš. zanimivo. btv sploh veš kolikšna je odkupna cena pšenice? in koliko cena kombajniranja? se mi je zdelo da ne.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robtech Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 evo končno so ugotovili da je turizem biznis :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 :naughty: edino kar je pr "našem" fleku zanimivo da je tik ob cesti in me res zanima kdo se je zraven spravil ;) ja a ni najbolje zraven ceste parkirati ??!! a ti misliš da so ti NLP-jevci kar tako ? :evilgrin: kaj te to je za ena štala ? ziher majo tuje obveščevalne službe prste vmes ! nič nas ni strah če so JJ-evci z nami ! :fredy: hitro trak okoli potegnit pa blagajno odpret ! :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 me zanima kter majster je sposoben nardit tako velik čisto pravilni krog, da ni jajčast, elipsa, ampak krog in po celi liniji enako široka "steza" :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 Mater smo bli nakresani, jaz sn pa mislo, da se po kerem od Ptujskih rondojof vozim :wacko: :alien1: :beer1: :? sem vedel, da obstaja razumljiva razlaga........ :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 (popravljeno) no naredit tak krog ni noben posebna umetnost. bol so zanimivi tisti ogromni in izjemno kompleksni vzorci...pa nekatere analize samih upognjenih stebel itd. no večja skupina dobro koordiniranih majstrov ki majo malo pojma o geometriji in to je to. je pa vsekakor zanimivo in vsaka čast tistim, ki naredijo res kompleksne vzorce. :worship: sori za dvojni post ma, pglejte si jih talepše. tu je tudi vsa zgodovina in predstavitev nekaterih skupin, ki to počnejo. bravo majstri :worship: http://www.circlemakers.org/totc2004.html http://www.circlemakers.org/totc2003.html http://www.circlemakers.org/totc2002.html Popravljeno Junij 4, 2007. Popravil Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 keri zna,zna! :worship: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 Jap :grim Ptujčani... zdej mate novo gradivo... kdaj lahko pričakujemo nov "circle"? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Junij 4, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 4, 2007 me zanima kter majster je sposoben nardit tako velik čisto pravilni krog, da ni jajčast, elipsa, ampak krog in po celi liniji enako široka "steza" :hmm: Taka umetnost pa to tud ni :doze: problem je le to da tam okoli ni nobenega dovolj "dihtik" ki bi to zmogel ;) Jap :grim Ptujčani... zdej mate novo gradivo... kdaj lahko pričakujemo nov "circle"? Ko bom mela dopust :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 škoda pšenice za takšne oslarije! :unsure: :closedeyes: torej po tvoji logiki najmanj izgubiš, če ves pridelek poteptaš. zanimivo. btv sploh veš kolikšna je odkupna cena pšenice? in koliko cena kombajniranja? se mi je zdelo da ne.. ce se ve koliksno goro zita (in mleka in masla itd.) se vsako leto zmece v EU v "kanal"........... agronomija je se vedno najbolj subvencioniran "hobi" v eu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARAMBOLA Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 Prekleta šmarnica! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se