devilish Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) Med kampanjo mi sicer ni bil všeč, zdaj pa me je pošteno nasmejal :lol1: Putinov vpliv na Sarkozyja Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil devilish Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 slabič, ga nič ne nese :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 To pa sploh ni smešno :( (mavaldajepress) (kakipekpress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 Možakar je tipična francoska karikatura od človeka!! Se mi zdi ,da bo z njim še pestro :hmm: !! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 ruska vodka je oštra ... upam, da ni bilo v njej polonij 210 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) Ah kje, saj Francozi in Rusi so že zgodovinski zavezniki. Je pa đekson tale Sarkozy... boli njega k*. :OK: Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil jetman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 Po moje ga še najbolj do vsega boli glava :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kristel Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 haha kaki joke tale Sarkozy :lol1: Kak se ljulja :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Ala mu vera, Jelcin izpade vajenec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 rekel je, da sploh ne pije in da je bil zadihan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 rekel je, da sploh ne pije in da je bil zadihan Drži, simptomi so isti.Včasi če preveč poskakuješ se ti še zapoje zraven. :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 Možakar je tipična francoska karikatura od človeka!! B) niti kapljice francoske krvi ni v njem ... :-O Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se