noname1 Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 (popravljeno) Mene pa zanima kaksna je kvaliteta telih atv-je. Dobrodosle kakrsnekoli informacije. Hvala. Popravljeno Junij 13, 2007. Popravil noname1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fresh_ales Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 hmmm.... ce je to to, kar sem sel jaz enkrat gledat v CE k enemu modelu ki ima teh korejskih stvari zelo garazo..... to ni to..... vsaj ne za to, za kar je namenjena zadeva...... ce pa mislis delati z njim samo "panoramske" turce... se pravi na izzi in lepo z obcutkom ti pa priporocam... je dost cenej...samo kot sem ze rekel to ni narejeno da bi ga teral ko "vola", ker kaj hitro poci al pa odleti.... jaz sem gledal 250ccm cross motor ki ima enak motor kot ga ima tale atv... pa nevem no..... zdel se mi je, da se bo gestel prelomu ob prvem vecjem skoku.... valda garancije nimas.... imas pol leta garancije na masino (kao)... seveda ce govoriva o isti zadevi.... moje mnenje :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
la1981 Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Ne kupuj teh stvari k boš sam :headbang:, boš cel teden šraufu da boš lahk se vozu kakšen dan. raj mal pršpari pa kup ornk atv. S suzukijem ma pa ta atv dlih tok k fičo z marcedesem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
noname1 Objavljeno Junij 14, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Ja sej se mi je zdelo, sam sem hotu še od vas slišat, ki se malo spoznate na to. Bom rajš pršparu, pa pol kakšno Yamaho al pa Suzukija kupu. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
la1981 Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Mau poglej po internetu rablane, pa dva foruma maš za atv. Mal poglej gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reptorka Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 Bolšega bi mi fotr v Litostroju naredu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARAMBOLA Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 Mene pa zanima kaksna je kvaliteta telih atv-je. Dobrodosle kakrsnekoli informacije. Hvala. <a href="http://www.%28Zbrisano%21%20Za%20ogla%C5%A1evanje%20se%20obrnite%20na%20marketing@motosvet.com%29/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1491545#" target="_blank"> </a> Kolk stane? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UMIC1 Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 Jas imam iskušnje s temi atveji jih namreč popravljam in vam povem temu je primerna cena če se odločiš, za nakup takega atveja moraš bit pripravljen malo pošraufat par stvari predelat in ojačat z malo iznajdljivosti se da dosti narediti in tuni poceni. Kar se pa motorjev tiče so pa v redu, z rednim menjavenjem olja seveda. Videl sem marsikaj in doživel, npr. mama in oče kupita atv za 1000e sin ga dobi v roke in gas. Utekanje motorja ah to ni treba. Menjava olja ah ni treba. Odšravfan kobčnik ah ni treba dokler niso konusi fuč. To pa zato ker je koštal 1000e namreč če bi dali za njega 6000e verjamite bi se drugač obnašal. Pa ne da hvalim kitajce in mam kaj proti japoncem ker JAPONCI SO ZAKON. Še enkrat temu primerna je cena in z malo truda se da vozit. Lepo pazdravljeni in čim več of road užitkov. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 @ UMIC1 , daj povej kje maš locirano delavnico če bo treba kitajce k tebi vozit ! ;) meni se sveti kopija Honde 250 XXXL pa za jurja kot praviš ne dobiš nič mlajšega in rabljenega motorja od 10 let ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 čisto moje osebno mnenje: kitajca če kupiš morš res pazit kaj vzameš, tega ki tu omenjamo je žal dosti dražji od 1000€ in temu tako bi rekel da, glede na to da sem že marsikater motor in ATV pognal al v prepad, al drevo al pa je kr tak crknil ( to je vseeno stroj ki služi svojemu namenu in namen ni ga šparat ) bom rekel da, tolko ko imaš na enem japoncu škode ob bilokakšnem slučaju, dobiš takega kitajca že novega in če ga malo daš McGeywerju za pošraufat je zadeva dokaj zanesljiva. a specifično mislim da pri onemu v Polzeli stane cca 2800€ če se ne motim. Rajš poglej SkyJet, ki je bolj optimalno za vozit glede na širino, višinop in dolžino, pa še ceneje je in ima že izboljšave kot npr.: nima več puš na vilicah spredaj in zadaj ampak je že uležajen ( kot imajo to japonci ), stabilnost morn rečt da je daleč najboljša ( od kitajčkov ) in izdelava je že kvalitetnejša ... jaz vglavnem tresnem kar nekaj teh kitajčkov in ta SkyJet se še najbolje obnese če mene vpraša ... drugač pa predvsem pazi da to kar boš kupil ima tudi rezervne dele na voljo, ker to je ponavadi problem ( predvsem končniki ko dobijo luft je kriza, ker so sprednje vilice ponavadi v enem kosu ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UMIC1 Objavljeno Marec 13, 2008 Deli Objavljeno Marec 13, 2008 Rude praviš kopija honde to je vse isto sam odvisno od prodajalca dol na kitajskem, pod kaj prodajo pol pa še slovenski trgovc ker ti bo rekel. 250 xxl dober agregat z utekenjem 200 kilometrov in takoj zamenjat kitajsko olje. Spredaj končniki spodnje porezat narest nosilce da gor paše premnik od GOLF 2 DIZEL. Zgornjega zamenjat me se zdi da je skoraj identičen od Reno 5. Sprednje peste Greš v trgovino kupiš sprednje ležaje NAJCENEJŠE automobilske in pri strugarju narediš nove peste VERJAMI VEČEN. ITD. Sem iz Kočevskega konca mamo gozda v izobilju in marsi kdo se vozi z predelanim kitajcem in zelo zadovoljen. Samo ne kupuj kitajca če si ne rad umažeš rok in kakšen ključ v roke sam uzameš. Vsem skupaj lep pozdrav in veliko andrenalinskih a varnih kilometrov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 Tudi v naši okolici nas ima kakih 10 komadov te kitajčke-več ali majn vsi zadovoljni.Za ta denar ponudi obilo zabave in veselja.Res pa je,če nisi tip,ki si rad umaže roke pol je boljše kupit kaj dražjega-boljšega. Jaz sem mojem tud menjo olje po par 100 km,motor dela kot urica.Ko sem ga kupo sem pa vsak šrauf prevero če je v redu "zategnjen" jih je blo kar nekaj "rahih".Men ni žal.da sem ga nabavo-zaenkrat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se