astras Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 oj! zanima me ali ima kdo od uporabnikov foruma kak skuter, ki bi ga izposodil, ker 100 evrov na dan se mi zdi ful, mel bi ga zdaj od 20.6. dalje... ce je kdo naj se prosim javi... lp ales Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lightning Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 (popravljeno) oj!zanima me ali ima kdo od uporabnikov foruma kak skuter, ki bi ga izposodil, ker 100 evrov na dan se mi zdi ful, mel bi ga zdaj od 20.6. dalje... ce je kdo naj se prosim javi... lp ales Te bom vprašal drugače...ali bi mi ti posodil jet, ki bi ga jst lahko hladneha tiščal, norel, ga rajsal, vlaču cel dan okol, na koncu bi ti pa dal ''10 jurjov''? Najbrš ne...od tod cena 100€. Ne rečem, da bi ti tako delal z jetom, samo marsikdo pa in cena to jemlje v zakup. Sicer si pa oglej malo cene novih. Popravljeno Junij 15, 2007. Popravil lightning Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
astras Objavljeno Junij 16, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 16, 2007 razumem ceno in vse skupaj... vprasal sem, mogoce pa je kdo, ki je malce bolj zaupljive narave... oz. bom povedal drugace, da je mogoce kdo ki lahko vizualno oceni ali je nekdo norec ali ne... vprasat ni greh, ker namen ga imam kupit ampak se ne letos, zato bi si ga rad izposodil lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se