FreeBird Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 LP. Imam aprilio leonardo 1998 letnik, rotox motor, pa me zdej zanima, če kakšen lastnik leonardo ve povedat kje naj bi se nahajale blokade. Pa v primerum, če je vzel blokade dol kok se je to poznalo na končni in pa na pospeških. Se zahvaljujem za vse morebitne odgovore :worship:
Jur3 Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 (popravljeno) 125ccm+ nimajo blokad :whistle: pa tud od 4t skuterja ne morš pričakovt nevemkako dobre pospeške lih ;) Popravljeno Junij 17, 2007. Popravil Jur3
jetman Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Sem imel Leota 125, ni blokad, ni pospeškov, končna še kar.
-baSe- Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Bodi zadovoln s tem kar maš edin če maš dost keša loh auspuh menaš poznal se bo pa zlo mal
jetman Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 (popravljeno) Jaz sem kupil Leota z Leovince touring, ki je podoben originalu in ni bilo nobene razlike. Na 4T sesalcu se ne splača noben tuning. Styling še mogoče, tuning ne. Sem pa se z njim peljal iz LJ do Vrsarja 170 km, po stari cesti, ni bilo problemov. Popravljeno Junij 18, 2007. Popravil jetman
-baSe- Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Izpuh se skoraj nepozna edino kot modni dodatek
drjack_dj Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Za dotični moped ne vem, sem pa imel včasih KYMCO Sector, 4 takten, 5 prestav. Mašina identična eni starejši Hondini. V originalu naj bi šel dobrih 90 km/h s svojimi 7.5 kW. Smo tud mi gledal, blokade ni blo nikjer, smo pa prevrtal uspuh in je pol letel 120 če nisi bil pretežak (seveda v normalni poziciji) Sam je mel avspuh, kjer se je to dal narest, namreč na koncu, kjer je luknja je pravzaprav cev dolga dobre 10 cm, ki je večinoma v notranjosti lonca. Toda ta cev je bila v loncu na koncu zaprta in imela le navrtane luknje s strani. To smo potem prevrtali in se je občutno poznalo. Sicer je res malo možnosti, da ima še kater motocikel tak auspuh, a izkušenj ni nikoli preveč in rad jih delim z drugimi.
-baSe- Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Ja to pa je bla blokada sam ponavad nimajo
pro3 Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 Ja jst mam čist odprt avspuh pa se mal pozna sam zvok je pa res dobr :naughty: pa tud nazaj seka ko spustiš gas
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se