SiR Objavljeno Junij 22, 2007 Deli Objavljeno Junij 22, 2007 Hehe... zanimivi opisi tukajle... V katerih likih se prepoznate? :D jaz sem jih prelistal in ob marsikaterem opisu so se mi kar prikazovali nicknami z motosveta ;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 22, 2007 Deli Objavljeno Junij 22, 2007 si bom uzeu dopust pa prebrau Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 22, 2007 Deli Objavljeno Junij 22, 2007 si bom uzeu dopust pa prebrau Fossil ni potrebe, te ni notri.Sem prečekiral. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Junij 22, 2007 Deli Objavljeno Junij 22, 2007 Tole bi pa res znalo trajat :blink: Tole je pa za vse, ki ste na forumu :P : Južnoameriški znanstvenik je po dolgih letih znanstvenega proučevanja in raziskav ugotovil, da ljudje, ki so spolno neaktivni, vedno držijo roko na miški medtem ko berejo e-mail, forum, sporočila... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
triler Objavljeno Junij 22, 2007 Deli Objavljeno Junij 22, 2007 Tole bi pa res znalo trajat :blink: Tole je pa za vse, ki ste na forumu :P : Južnoameriški znanstvenik je po dolgih letih znanstvenega proučevanja in raziskav ugotovil, da ljudje, ki so spolno neaktivni, vedno držijo roko na miški medtem ko berejo e-mail, forum, sporočila... :whistle: Eh to je pa crap.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Junij 22, 2007 Deli Objavljeno Junij 22, 2007 Eh to je pa crap.... :D Zakaj si jo pa potem takoj umaknil z miške, ko si to prebral :whistle: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Junij 23, 2007 Deli Objavljeno Junij 23, 2007 Jaz je nisem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Junij 23, 2007 Deli Objavljeno Junij 23, 2007 Jaz je nisem :) Spustil ali držal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
triler Objavljeno Junij 23, 2007 Deli Objavljeno Junij 23, 2007 (popravljeno) Zakaj si jo pa potem takoj umaknil z miške, ko si to prebral :whistle: :P Je nism... Sem pa takoj pomislu da je to krneki. Punca tud tko prav :naughty: Popravljeno Junij 23, 2007. Popravil triler Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Junij 23, 2007 Deli Objavljeno Junij 23, 2007 Je nism... Sem pa takoj pomislu da je to krneki. Punca tud tko prav :naughty: Zato pa takšen naslov teme :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 23, 2007 Deli Objavljeno Junij 23, 2007 UPH :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Junij 23, 2007 Deli Objavljeno Junij 23, 2007 Spustil ali držal? Spustil :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 23, 2007 Deli Objavljeno Junij 23, 2007 Fossil ni potrebe, te ni notri.Sem prečekiral. :P hvala da si me rešu mučnih ur branja, z namenom da najdem samega sebe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 23, 2007 Deli Objavljeno Junij 23, 2007 hvala da si me rešu mučnih ur branja, z namenom da najdem samega sebe :beer2: no problem,samo laško mora bit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 23, 2007 Deli Objavljeno Junij 23, 2007 vedno Laško Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 23, 2007 Deli Objavljeno Junij 23, 2007 vedno Laško tud če ni flaško Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 27, 2007 Deli Objavljeno Junij 27, 2007 Tole bi pa res znalo trajat :blink: Tole je pa za vse, ki ste na forumu :P : Južnoameriški znanstvenik je po dolgih letih znanstvenega proučevanja in raziskav ugotovil, da ljudje, ki so spolno neaktivni, vedno držijo roko na miški medtem ko berejo e-mail, forum, sporočila... :whistle: Pri touch-pad-u se pa celotna stvar zatakne :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Junij 27, 2007 Deli Objavljeno Junij 27, 2007 Hehe... zanimivi opisi tukajle... V katerih likih se prepoznate? :D jaz sem jih prelistal in ob marsikaterem opisu so se mi kar prikazovali nicknami z motosveta ;-) a si me mogoče videl kot ....Toxic Granny al pa Ego..mal se hecam :naughty: :whistle: :P :P dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se