roberto_24 Objavljeno Junij 22, 2007 Deli Objavljeno Junij 22, 2007 mene pa zanima zakaj skuter ne vžge pa ima bencin in iskro tudi je pa keway matrx lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno Junij 22, 2007 Deli Objavljeno Junij 22, 2007 mene pa zanima zakaj skuter ne vžge pa ima bencin in iskro tudi je pa keway matrx lp premalo si povedal...lahko je svečka,iskra,fergazer....poglej kka je svečka po potrebi ščisti,poglej če da iskro,poglej če priteče bencin iz fgergazerja-po potrebi ščisti fergazer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Junij 22, 2007 Deli Objavljeno Junij 22, 2007 Mogoče maš pa prazn akumolator? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
edmired Objavljeno Junij 23, 2007 Deli Objavljeno Junij 23, 2007 udvisn tut ud tega kolk cajta je pr mer stau zarad akumulatorja pa teh stvari,k men tut cpi ni hotu užagt k je skos stal čez zimo,nakonc so mi mogl še zaganjalnik naštimat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno Junij 23, 2007 Deli Objavljeno Junij 23, 2007 kompresija je? (odsraufej svecko daj na odprtino prst in zakurblaj enkrat, ce nastaja pritisk potem je ql) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno Junij 23, 2007 Deli Objavljeno Junij 23, 2007 mene pa zanima zakaj skuter ne vžge pa ima bencin in iskro tudi je pa keway matrx lp ce tip rece da je iskra, kaj morite pol s svecko .. najbol verjetno je, da mas prazn akumulator, lahko mas pa tudi zapacan fergazer (ceprov bi pr zapacanem karburatorju uzgal, ko bi ti dal gas, bi ga pa zadusilo) aja, a na tek uzge ? :naughty: hec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Junij 23, 2007 Deli Objavljeno Junij 23, 2007 probaj ce da kontakt! pa se to nam povej al ti kar naenkrat ne vzge alpa si ga zdaj prvic po celi zimi poskusil vzgat pa ti ne rata?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roberto_24 Objavljeno Junij 24, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 24, 2007 replica si blizo sm pogruntal kaj je akumolator je poln moja žalost je zaribava :rtfm: :rtfm: :rtfm: stift ki drži batni obroček je pokni in ga je potegnalo med bat in cilinder pa posledice poznate :whistle: pol pa to zgleda ni blo zadost je pa še batni obroček utrgalo zgleda na kermo kanalo zdej pa ne vem če bi držala ta plajerca 70 kit kaj menite lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 tp 75 je men original blajerco zlomu (čisti trajnostni zlom) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 sej pomojem če kupiš kit 70 od polinija za 100€ bo pomojem zdržala. ker agregat se mi zdi da je minarelli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roberto_24 Objavljeno Junij 24, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 24, 2007 a je pri kitu bat zraven pa obročki lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Junij 25, 2007 Deli Objavljeno Junij 25, 2007 ja pa še tesnila zdraven dobiš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roberto_24 Objavljeno Junij 25, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 25, 2007 ja pa še tesnila zdraven dobiš to ma verjetno scooterkit a ma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se