Grand Objavljeno Junij 25, 2007 Opozori Objavljeno Junij 25, 2007 Pred kratkim sem imel nesrečo z Kymcom grand dink 50 (Prehiteval sm avtobus pa sm šol čelno u avto,70-80km/h). Zej pa nwm kam bi se obrno pa mi je frend svetoval nej tu gor pišem. Probelm je nasledni, na skuterja ne pašejo original plastike...verjetno zaradi tega ker se je motor(okovje) zvilo. Kak nej poravnam motor da bojo plastike pasale gor??? Pa kje nej dobim nove plastike??(gor sem probal dat stare plastike) Prosim če kdo ve nej mi piše kr motor rabim nujno!! Poglejte si tut sliko. Hvala.
Tomozuki Objavljeno Junij 25, 2007 Opozori Objavljeno Junij 25, 2007 Najprej bo potrebno ravnati okvir, potem pa še vilice, plastike pridejo nazadnje. Ravnajo ga lasersko, za vilice pa ne vem. Najboljše, da pobrskaš po googlu, vem, da je v Ljubljani nekdo, ki se s tem ukvarja.
Crownless Objavljeno Junij 25, 2007 Opozori Objavljeno Junij 25, 2007 Kako hudiča ti je ratal plastike cele ohrant? Drgač pa ja. Pust zdele plastike in prvo okvir pa vilice. Čudn da tebe prvo skrbi kako boš plastike gor montiru, prvo kolo pa je za 10 cm zamaknjeno nazaj
Grand Objavljeno Junij 26, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Kako hudiča ti je ratal plastike cele ohrant? Drgač pa ja. Pust zdele plastike in prvo okvir pa vilice. Čudn da tebe prvo skrbi kako boš plastike gor montiru, prvo kolo pa je za 10 cm zamaknjeno nazaj Ja sej js sm vilice že popravo. Dal sm jih v Štore steel na ravnanaje tam so jih pa dal še na ultrazvok če bi ble slučajn počene. Vilice so zej OK. Zanima me sam kje ga zej poravnat?
Grand Objavljeno Junij 26, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Sicer je pa moj motor zej tak(poglejte slike).
Grand Objavljeno Junij 26, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Evo še ena slikca:P. No js se s takim motorjem vozim in mam gor luč žmigavce... Vem da je butasto uprašanje ampak vseeno. A se lahko z njim vozim po cesti?(zarad policajev pa to..)
_Misko_ Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 mislm d se brez plastik ne smeš vozt ker ti murjaki murijo da kao mutor ni izpravn...
the_boss Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 pomoje se tud nesmes!! sicer pa lahko probas :evilgrin: najbolje bo da motor peljes h kakemu mehaniku ma da ti ga on popravi :OK:
Dinotti Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 Kako si pa ti preživel,čelni trk pri hitrosti70-80kmh v bus???Če bi to blo,bi tebe moral sestavljat ne pa motor.Ampak hvala bogu,da ne!
DoMy Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 Pred kratkim sem imel nesrečo z Kymcom grand dink 50 (Prehiteval sm avtobus pa sm šol čelno u avto,70-80km/h). Zej pa nwm kam bi se obrno pa mi je frend svetoval nej tu gor pišem. Probelm je nasledni, na skuterja ne pašejo original plastike...verjetno zaradi tega ker se je motor(okovje) zvilo. Kak nej poravnam motor da bojo plastike pasale gor???Pa kje nej dobim nove plastike??(gor sem probal dat stare plastike) Prosim če kdo ve nej mi piše kr motor rabim nujno!! Poglejte si tut sliko. Hvala. saj ni šel v bus, je napiso da v avto
ticmantl Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 pač sreča..kolega je šel z biciklom čelno v avto pa ni bil glih v lepem stanju! Če se ti misliš vozit s tem pol štel le ni tak hudo zvit..plastike pa daj barem malo na silo gor pa more držat
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se