thumper Objavljeno December 17, 2009 Opozori Objavljeno December 17, 2009 Kaj mu je? Bolan je, od okusa oblasti se mu meša ... že XX let ... Sem govoril z enim psihiatrom, ki je govoril z njim na 3 oči ... je rekel janez, da ni še nikoli občutil tako nenavadnega strahu, kot med pogovorom s tem, po mojem mnenju, psihopatom. pičkica , definitivno..... dotem, maus, Kramp in 3 others 3 3
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 17, 2009 Opozori Objavljeno December 17, 2009 pičkica , definitivno..... Ne sodi po sebi ... sesir, T-boy, Alla in 1 other 2 2
thumper Objavljeno December 17, 2009 Opozori Objavljeno December 17, 2009 Se mi zdi, da bo treba nekatera poglavja lekcije izpred 20 let enostavno ponoviti. In pričakujem, da se spomladi vidimo v večjem številu tudi na slovenskih trgih in ulicah. Janez Janša *** s transparenti : a je kdo videl JJ-ja ??? spet se je zaprl... JJ ???....JJ??????.... ni ga... bolš zanga..... maus, nejcgs in dotem 1 2
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 17, 2009 Opozori Objavljeno December 17, 2009 (popravljeno) s transparenti : a je kdo videl JJ-ja ??? spet se je zaprl... JJ ???....JJ??????.... ni ga... bolš zanga..... Ti maš rad štrajke ... pejt .. . mimogrede, tvoj štrajk proti pretiranem obdavčenju je obrodil sadove, jutri bo bojda sprejet zakon, v katerem motorji ne bodo obdavčeni do 18%, ampak baje samo maksimalno okoli 4-5 % ... Čestitam! pa tudi ZMKS :naughty: Popravljeno December 17, 2009. Popravil mashina Alla, sesir in Kramp 2 1
thumper Objavljeno December 17, 2009 Opozori Objavljeno December 17, 2009 Ti maš rad štrajke ... pejt .. . mimogrede, tvoj štrajk proti pretiranem obdavčenju je obrodil sadove, jutri bo bojda sprejet zakon, v katerem motorji ne bodo obdavčeni do 18%, ampak baje samo maksimalno okoli 4-5 % ... Čestitam! pa tudi ZMKS :naughty: sej ti se pa zmerej fizično pr stran držiš pa po vseh pljuvaš tukaj na forumu.. najlažje... jutri ja.... drugo leto .... maus 1
sayo Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Janša bo ERTLU podelil PLAKETO, ker ga je potegnil iz ANONIMNOSTI sesir 1
Rude Boy Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 sem videl reklamni tekst za tednik, kjer verjetno intervjuvani ertl pravi: janša se mi ni nikoli zahvalil ! sem pa v času JBTZ mislil da se JaJcpok vadi na psihiatra, kao gluma pa to, pa vidim danes da je bil hospitalizacije več kot potreben ! tako takrat, kot danes ! slavc pomagaj ! klimbra, Kramp, Alla in 3 others 4 2
klimbra Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 sem videl reklamni tekst za tednik, kjer verjetno intervjuvani ertl pravi: janša se mi ni nikoli zahvalil ! sem pa v času JBTZ mislil da se JaJcpok vadi na psihiatra, kao gluma pa to, pa vidim danes da je bil hospitalizacije več kot potreben ! tako takrat, kot danes ! slavc pomagaj ! A veš......da sem mislil enako. Danes pa vidim, da je v resnici psihotik. Tega človeka........je treba vsaj sedaj.........če ga že takrat niso uspeli izolirati od normalnih ljudi. sesir, dotem, Rude Boy in 3 others 4 2
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 sej ti se pa zmerej fizično pr stran držiš pa po vseh pljuvaš tukaj na forumu.. najlažje... jutri ja.... drugo leto .... Itak ;-) No,saj, morda ti pa kdaj kdo ob pivu razloži ... Kramp in sesir 1 1
thumper Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Itak ;-) No,saj, morda ti pa kdaj kdo ob pivu razloži ... ne skrbet zaradi razlage , ki se pa ne sklada s tvojo podobo tukaj.... kdaj boš dal za tisto pivo ??? samo jj je pa tak pacient , da ga ti ne moreš ujeti če se ti čisto zrola... maus in Kramp 2
Ice Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 Sem govoril z enim psihiatrom, ki je govoril z njim na 4 oči ... je rekel, da ni še nikoli občutil tako nenavadnega strahu, kot med pogovorom s tem, po mojem mnenju, psihopatom. zakaj dvomim, da ti je omenjeni psihiater karkoli rekel o kateremkoli svojem pacientu. ali si imel sodni nalog za ta pogovor?
Kramp Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 (popravljeno) zakaj dvomim, da ti je omenjeni psihiater karkoli rekel o kateremkoli svojem pacientu. ali si imel sodni nalog za ta pogovor? A da je bil JaJcpok pri psihiatru? Kot pacient? No pa smo dobili potrditev, četudi Mashina tega ni trdil. Hvala ledeni! Popravljeno December 21, 2009. Popravil Kramp oks 1
RSTDRIVER Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 zakaj dvomim, da ti je omenjeni psihiater karkoli rekel o kateremkoli svojem pacientu. ali si imel sodni nalog za ta pogovor? ajmo dalje....
Ice Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 A da je bil JaJcpok pri psihiatru? Kot pacient? No pa smo dobili potrditev, četudi Mashina tega ni trdil. Hvala ledeni! sedi, 1. BTW disleksija je ozdravljiva.
sayo Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 Dragi dedek Mraz... V letošnjem letu si vzel mojega najljubšega pevca, Michaela Jacksona, mojega najljubšega igralca, Patricka Swayzeja, mojo najljubšo igralko, Farrah Fawcett. Pišem ti, ker bi te rad spomnil, da je moj najljubši politik Janez Janša. Hvala! Rude Boy, rdeci_vragec, thumper in 3 others 6
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 zakaj dvomim, da ti je omenjeni psihiater karkoli rekel o kateremkoli svojem pacientu. ali si imel sodni nalog za ta pogovor? A sem kje rekel, da je imel z njim pogovor pacient-zdravnik?... dotem in klimbra 1 1
GRUNF Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 (popravljeno) A sem kje rekel, da je imel z njim pogovor pacient-zdravnik?... mashina, pa ne morš ledenega pod pas udarjat..... Popravljeno December 22, 2009. Popravil GRUNF xr800 1
Kramp Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 mashina, pa ne morš ledenega pod pas udarjat..... Jaaa, sploh pa ker pol on mene h dohtarju pošilja. oks 1
Matori Hanzo Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 A sem kje rekel, da je imel z njim pogovor pacient-zdravnik?... Nisi. Kljub temu pa dobijo take izjave iz ust psihiatra, ko se pojavijo na kakem forumu (in očitno se pojavijo), v nekem smislu težo diagnoze. Iz tega vidika se mi zdi tovrstno lahkotno ščebetanje iz ust strokovnjaka bistveno bolj vprašljivo kot iz ust običajnih gumpcev tipa mashina, Matori Hanzo ipd. Ne glede na to, kaj si o obravnavanem osebku mislim. ImenitnaPriložnost in thumper 1 1
maus Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 ampak jaz sem mu tut prek televizije vidu u oči... mau odsotno zgleda, bo moral kaj druzga začet jemat thumper 1
Matori Hanzo Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 ampak jaz sem mu tut prek televizije vidu u oči... mau odsotno zgleda, bo moral kaj druzga začet jemat Precej nas je razvadil Milan s svojimi nedolžnimi modrimi učki. Ob tako visokem idealu večina ostalih zgleda napol blaznih thumper 1
LucifugeRofocale Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 Eh, spet neke roftarske psevdo-psihoanalize osebe prek TV ekrana. Lahk bi d'jali take, sovjetskega tipa.:yes:
Matori Hanzo Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 Eh, spet neke roftarske psevdo-psihoanalize osebe prek TV ekrana. Lahk bi d'jali take, sovjetskega tipa.:yes: Rovtarski šrinki z licenco imamo namesto kavča šank :yes: :fredy: thumper 1
LucifugeRofocale Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 Rovtarski šrinki z licenco imamo namesto kavča šank :yes: :fredy: Ker po šanku se naslednji dan pozna. Zato se pa cenimo. Alla in thumper 2
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 23, 2009 Opozori Objavljeno December 23, 2009 Ker po šanku se naslednji dan pozna. Zato se pa cenimo. Ej, debeli, kdaj bi imeli kako skupinsko terapijo? sesir in Kramp 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se