I30 Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 A spet AFNE GUNCATE A pričakuješ odgovor?
brojedan Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 (popravljeno) A spet AFNE GUNCATE Zakaj vprašaš - bi rad, da tebe malo guncamo? In kaj ima Jajčevc od naštetega,po tvoje? Položaj, denar ... Popravljeno Oktober 25, 2012. Popravil brojedan
anja37 Objavljeno Oktober 26, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2012 ...sayo ja prav maš-sam afne guncao ki rečejo da bi ustavili Janšo pa naredite 1x temu kraj,ne ga ustavlat-PORINTE GA ČEZ ROB,pa bo mir :grim norimedo in Kmet2 2
brojedan Objavljeno Oktober 26, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2012 ...sayo ja prav maš-sam afne guncao ki rečejo da bi ustavili Janšo .. a tebe smo že guncali, da tako natančno veš?
anja37 Objavljeno Oktober 26, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2012 broj jedan da ne boš še ti z janšo poguncan pa ..... :grrr drž se mal proč od ROBA no... :lol: .) norimedo 1
gusar Objavljeno Oktober 26, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2012 (popravljeno) Brojko pazi se žensk, Napoleon je zaradi nji vojno zgubu. :grim Popravljeno Oktober 26, 2012. Popravil gusar anja37 in Kmet2 2
brojedan Objavljeno Oktober 26, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2012 broj jedan da ne boš še ti z janšo poguncan pa ..... :grrr drž se mal proč od ROBA no... :lol: .) A' boš ti še mene guncnila? Pa menda ja ne .. tazga starga deda ... no, pred kakih 2.500 ali 3.251 leti bi se morda še kaj zmenila ... Daj, daj malecka .. oladi! Pa lep konec tedna ti želim z veliko, veliiiiko guncanja z veliko, veliko, veliiiiikoooo mlajšimi od mene. Brojko pazi se žensk, Napoleon je zaradi nji vojno zgubu. :grim Ne ti mene, mladenič spoštovani, poučevati glede odnosa do damske populacije. Jaz sem jih okoli mezinca navijal (beri doldajal), ko je še pradedek tvojega pradedka iz levega v desno jajce repkal in pot na svetlo iskal. Na srečo je pa ni našel in po grozovitem slučajnostnem zaporedju nesrečnih in katastrofičnih dogodkov tudi med napoleonovskimi osvajanji Butal se je pravi hulivudarski happy end odvil s tvojim rosjtvom.
Kmet2 Objavljeno Oktober 26, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2012 A' boš ti še mene guncnila? Pa menda ja ne .. tazga starga deda ... no, pred kakih 2.500 ali 3.251 leti bi se morda še kaj zmenila ... Daj, daj malecka .. oladi! Pa lep konec tedna ti želim z veliko, veliiiiko guncanja z veliko, veliko, veliiiiikoooo mlajšimi od mene. Ne ti mene, mladenič spoštovani, poučevati glede odnosa do damske populacije. Jaz sem jih okoli mezinca navijal (beri doldajal), ko je še pradedek tvojega pradedka iz levega v desno jajce repkal in pot na svetlo iskal. Na srečo je pa ni našel in po grozovitem slučajnostnem zaporedju nesrečnih in katastrofičnih dogodkov tudi med napoleonovskimi osvajanji Butal se je pravi hulivudarski happy end odvil s tvojim rosjtvom. Kolikor berem si pol tolk star,da si celi mehek :lol: anja37 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 26, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2012 Samo smejim se ... ko se spomnim, kak hud problem so bili Golobič, Pahor in Kresalka ... I30 1
gusar Objavljeno Oktober 27, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2012 (popravljeno) Brojko natikat jih je treba natikat ne ovijat Popravljeno Oktober 27, 2012. Popravil gusar
brojedan Objavljeno Oktober 27, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2012 (popravljeno) Samo smejim se ... ko se spomnim, kak hud problem so bili Golobič, Pahor in Kresalka ... Lepo, da si dobre volje v taki situaciji! Brojko natikat jih je treba natikat ne ovijat Bejž, bejž ... ... a res ... mi smo jih nekoč "doldajal" a vi jih pa danes natikate ? :glare: Popravljeno Oktober 27, 2012. Popravil brojedan
gusar Objavljeno Oktober 27, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2012 (popravljeno) Ja vidš takrat niste mel spolne vzgoje.In ste namest,da bi jih gor dajal ste jih pa dol kar je na žalost narobe.Škoda,da si vse skup zamudu zdaj je zate že tako prepozno.ŽAL Popravljeno Oktober 27, 2012. Popravil gusar
MARE 65 Objavljeno Oktober 27, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2012 In kaj ima Janša s tem? Nič al pa vse, kar on počne je tud ena sama kurbarija. anja37 1
brojedan Objavljeno Oktober 28, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2012 Ja vidš takrat niste mel spolne vzgoje.In ste namest,da bi jih gor dajal ste jih pa dol kar je na žalost narobe.Škoda,da si vse skup zamudu zdaj je zate že tako prepozno.ŽAL No, no .. dete drago .. prepozno? Zame? Kaj ... fante, najprej moraš kako dečvo v praxi preizkusiti in ne samo z drkalno praxo nam izkušenim soliti pamet s teorijo iz OŠ. BTW a' si svoji punčki že dal kakega lupčka al' se še zmeraj samo za rokice držita v zadnji vrsti Koloseja? In kaj ima Janša s tem? Nič al pa vse, kar on počne je tud ena sama kurbarija. Tkoaltko - qrbarija. Drži .. in to nasilna qrbarija - samo Rozvito pa Špelo vprašaj. :boobies:
gusar Objavljeno Oktober 28, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2012 No, no .. dete drago .. prepozno? Zame? Kaj ... fante, najprej moraš kako dečvo v praxi preizkusiti in ne samo z drkalno praxo nam izkušenim soliti pamet s teorijo iz OŠ. Kakšne izkušnje pa? Kolk sem jih jest gor dal ti lahko samo sanjaš. Drkanje pa obvladaš to ti moram pa priznati. Kmet2 1
anja37 Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 A' boš ti še mene guncnila? Pa menda ja ne .. tazga starga deda ... no, pred kakih 2.500 ali 3.251 leti bi se morda še kaj zmenila ... Daj, daj malecka .. oladi! Pa lep konec tedna ti želim z veliko, veliiiiko guncanja z veliko, veliko, veliiiiikoooo mlajšimi od mene. Nje,nje tjebe ne bum gunclila,imam jst enga doma zadost d aga guncnem in to z veseljem in kukr treba veš :grim Oladi..... sej gre ena pesem,kako že...ajde dečko oladi..... Evo je že novi teden in to 2 dni krajši za delat..... Ampak tu je tema o JANŠI,DA SE GA ČEZ ROP PHNE,ne pa ZAUSTAVI :grim Ne ti mene, mladenič spoštovani, poučevati glede odnosa do damske populacije. Jaz sem jih okoli mezinca navijal (beri doldajal), ko je še pradedek tvojega pradedka iz levega v desno jajce repkal in pot na svetlo iskal. Na srečo je pa ni našel in po grozovitem slučajnostnem zaporedju nesrečnih in katastrofičnih dogodkov tudi med napoleonovskimi osvajanji Butal se je pravi hulivudarski happy end odvil s tvojim rosjtvom.
brojedan Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 Oladi..... sej gre ena pesem,kako že...ajde dečko oladi..... :yes: Točno .. stari dobri časi ... pa Balašević: "Imao sam jednog petla ..." pa "Neki novi klinci" :yea1: :yea1: Ejjj - še glasba ni več tisto kar je nekoč v Yugi bila .. Zdaj je pa Janša vse uničil do konca ... za kulturo niti drobiža ni več.
anja37 Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 kaj še zmeraj gondulaš,a ni tema USTAVITE JANŠO? Nč ni Janša kriv,mi ki ga ne PHNEMO DOL!!!!!! Škoda o vsem čem ne debatirat,jajca mei pa nrdit kot delajo že po EU!!!!
brojedan Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 ... Nč ni Janša kriv,mi ki ga ne PHNEMO DOL!!!!!! . No, zdaj vsaj vemo kdo je kriv. Kdor prizna se mu pol oprosti ... drugo polovico ti pa oprostimo, ker si dama. ------------- Ys samo še kamen poiščem, potem sem pa pripravljen .. Kamenomuglavupress anja37 1
I30 Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 (popravljeno) Jebemti, a zdej so ga pa še prodajat začel!? Sem dobil promocijski paket. Kakšni Merklci bi ga blo za nekaj kartonov poslat ne pa meni! Na kartonu piše: Pošiljamo novo sorto vina, ki povzroča glavobol, drisko in slabo počutje, zato se ga je bolje izogibati !!! Popravljeno Oktober 30, 2012. Popravil I30 anja37 1
I30 Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Zgodbe o podrepnikih spadajo v isto temo:
anja37 Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 No, zdaj vsaj vemo kdo je kriv. Kdor prizna se mu pol oprosti ... drugo polovico ti pa oprostimo, ker si dama. ------------- Ys samo še kamen poiščem, potem sem pa pripravljen .. Kamenomuglavupress Ma škoda kamna dej,sam pihneš mal ko burja pa je u...... :grim Sej ti bom pomagala,sam povej kdaj pa kje
brojedan Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Na demonstracijah 17.11. - pridem 100%no! klimbra 1
anja37 Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Se ti pridružim....Sam da ne bo kot tu v tej temi okol riti v žep .) :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se