Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

lina...preberi še komentarje pod člankom. mogoče bo P.Damjančk zgubil malo blišča ki ga ima v tvojih očeh :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
lina...preberi še komentarje pod člankom. mogoče bo P.Damjančk zgubil malo blišča ki ga ima v tvojih očeh :whistle:

Naj se odločam med Robertom, Jožetom, Francijem......ali pa ima prav Goran če ne pa Janko?..... :unsure:

Ah Gorazd mogoče bi se pa iz njihovih dialogov kaj naučil, da ne bi samo tulili kdo je lev in kdo desen.

Popravljeno . Popravil lina
Objavljeno
Moj Petrle? Bom počakala, da postane predsednik bo vrednost višja, mogoče ga prodam.

O kakšnem izboljšanju ti govoriš? Prej je bilo vse fino: dežela sanj, komunizem, svoboda, pijonirji, ena resnica, ena straka, rdeča zvezda, izobilje, bratvo, enotnost.....

In ko že trobezljaš o inflaciji: leta 90 je bila okoli 550% (aprila tega leta pride na oblast DEMOS) in inflacija je leta 91 cca 120% leta 92 pade DEMOS in inflacija je cca 200 %. od leta 99 do 2000 je poskočila za 3% pa spet padla...tja do 2002 je bila +/- 8%.

Pa ne da zagovarjam inflacije in tudi meni se ni plača popravila, futram pa se tudi ne manj torej se mi je življenje podražilo. Samo paničarji s spominom zlate ribice mi grejo na jetra.

No pa še pogled na infalcijo s strani P. Damjana....al je ta tut moj?...no lohk mu rečeš moj bivši :kva1: ?

http://razgledi.net/blog/2007/08/26/lahovn...-ne-bi-skodilo/

Paničarji s spominom zlate ribice? vzet za primerjavo leto 90 (YU dinarji) primerjat z 91(SLO- boni)... to mi je všeč.Kumrovška šola je pičkin dim napram novodobnim šolam.Heh, jebeš inflacijo, tudi prejšnji režim jo je pridelal ergo ne se razburjat, važno da se vlada, narod je itaq vedno ovca za striženje.Dok je bilo Tita bilo je i šita, pa sedaj...

Objavljeno

kurc grem hitro na cenike napisat da so cene informativne. tako ko to zgleda bo treba spet cene malo "usklajevat" da bo moj dohodek rastel hitreje kot cene mesa in piva :whistle:

Objavljeno

ne vem, zakaj ste vsi tolk začudenizarad inflacije, že levi so jo umetno zadrževal, desni so pa samo nadeljeval do eurota, zdaj ko pa ga imamo(eurota), so pa cene jasno, zbezljale, tko da niso krivi ne tabeli in ne tardeči, ali pa so oboji krivi, ampak, največji krivec je pa EURO :naughty: :naughty:

Objavljeno
kurc grem hitro na cenike napisat da so cene informativne. tako ko to zgleda bo treba spet cene malo "usklajevat" da bo moj dohodek rastel hitreje kot cene mesa in piva :whistle:

Pa koga qrca ti prodajaš, da tako hitro dvigaš cene in še kar lavfa? :blink:

Objavljeno
Pa koga qrca ti prodajaš, da tako hitro dvigaš cene in še kar lavfa? :blink:

keramične ploščice in podobno :evilgrin:

rabiš krigla za pir s svojo sliko ali sliko svojega motorja, mogoče bi podaril krožnik z sliko svoje trofeje kakemu nasprotniku lova? vse uredimo, cena - sitnica :whistle:

Objavljeno
...

rabiš krigla za pir s svojo sliko ali sliko svojega motorja, mogoče bi podaril krožnik z sliko svoje trofeje kakemu nasprotniku lova? vse uredimo, cena - sitnica :whistle:

Beš matr, da res! :kva1:

Kako se to zrihta? Pošljem sliko, zrihtaš, pošlješ po povzetju?

Kukšne so krigle? kolk pride na koncu cena?

Objavljeno
O kakšnem izboljšanju ti govoriš? Prej je bilo vse fino: dežela sanj, komunizem, svoboda, pijonirji, ena resnica, ena straka, rdeča zvezda, izobilje, bratvo, enotnost.....

In ko že trobezljaš o inflaciji: leta 90 je bila okoli 550% (aprila tega leta pride na oblast DEMOS) in inflacija je leta 91 cca 120% leta 92 pade DEMOS in inflacija je cca 200 %. od leta 99 do 2000 je poskočila za 3% pa spet padla...tja do 2002 je bila +/- 8%.

Preberi še enkrat. Z izboljšanjem sem mislil zmanjšanje inflacije. Inflacija se je začela močno zmanjševati po letu 92. Tiste razlike prej so preveč kratkega daha, da bi jih človek upošteval. Je pa bilo res katastrofalno za časa Juge, ko je Miloševič "vodil" Yu finance.

Imaš pa prav glede tega, da je bilo prej res vse fino. Tu se pa strinjam s teboj, saj je bilo res.

Lp Damjan

Objavljeno
Beš matr, da res! :kva1:

Kako se to zrihta? Pošljem sliko, zrihtaš, pošlješ po povzetju?

Kukšne so krigle? kolk pride na koncu cena?

bova na PM, da me ne obtožijo reklamiranja pa da ti lahko dam "neusklajeno" ceno, ki je samo za lovce in motoriste in ni za javnost :whistle: :evilgrin:

Objavljeno

no, lina, kočno si spoznala, da je bilo za časa titeja lepo biti mlad, ali pa si to kje prebrala??? :whistle:

Objavljeno
Paničarji s spominom zlate ribice? vzet za primerjavo leto 90 (YU dinarji) primerjat z 91(SLO- boni)... to mi je všeč.Kumrovška šola je pičkin dim napram novodobnim šolam.Heh, jebeš inflacijo, tudi prejšnji režim jo je pridelal ergo ne se razburjat, važno da se vlada, narod je itaq vedno ovca za striženje.Dok je bilo Tita bilo je i šita, pa sedaj...

Peterle je imel svojo vlado 2 leti in 50-32% inflacija je izmišljena številka. Ne maram, da nekdo kar neki blebeče in sem pač navedla konkretne številke...bi vzela druga leta pa kaj, ko mi je dal maneverski prostor 90-92.Če še vedno ne razumeš...Petrle je imel krepko čez 50-32% inflacijo iz česa pa je štartal pa je kumrovški D. zamolčal.

Janih: Če Damian tako pravi pol mora biti res, jaz imam iz tistih časov še vedno med v laseh.

Objavljeno (popravljeno)
Peterle je imel svojo vlado 2 leti in 50-32% inflacija je izmišljena številka. Ne maram, da nekdo kar neki blebeče in sem pač navedla konkretne številke...bi vzela druga leta pa kaj, ko mi je dal maneverski prostor 90-92.Če še vedno ne razumeš...Petrle je imel krepko čez 50-32% inflacijo iz česa pa je štartal pa je kumrovški D. zamolčal.

Janih: Če Damian tako pravi pol mora biti res, jaz imam iz tistih časov še vedno med v laseh.

32 % je bila pomota,ne izmišljotina. V glavi sem imel številko 32, vendar sem ugotovil, da je bil takratna DEM v tistem času enkrat vredna 32 din ali česa že.Od tu mi ta bedastoča....

Glede inflacije pa je bila res okoli 200 pa 100 nato pa spet dvesto procentna do konca leta 92. Nato je začela resneje padati.

Na drugo sem odgovoril prej

Sicer pa se mi kljub medu v laseh ne zdiš nič kaj sladka...Imaš prestrupen jezik... :naughty: :friend1:

LP Damjan iz Kumrovca

Popravljeno . Popravil Damian
Objavljeno (popravljeno)
Zdej so okrepljeni, novimi "idejami", novimi nacrti kaj vse oni bi in kaj bodo.

tudi s tem..... :wacko:

post-1242-1191701690.jpg

Popravljeno . Popravil ajgor the mad dog
Objavljeno
Tale je dobra. :lol:

Jep. S Pipistrelovim frčalom se lahko zabije v njegovo pisarno.

Objavljeno
Jep. S Pipistrelovim frčalom se lahko zabije v njegovo pisarno.

Al pa vztrajno leta okoli njega da dobi angino, ki se zakomplicira in umre, a ne.

Objavljeno

Šestinpetdeset evropskih poslancev je predsednika vlade Janeza Janšo pozvalo, naj še enkrat premisli o tem, ali Slovenija res namerava zavrniti organizacijo konference EU o Romih. Na takšno pobudo je namreč državni sekretar za evropske zadeve Janez Lenarčič evropskim poslancem odgovoril, da je slovenski urnik v času predsedovanja že poln.

:naughty: malo so mu ga na suho noter dali !

Objavljeno
...

:naughty: malo so mu ga na suho noter dali !

Upam, da mu bodo še nekaj časa drgnili na suho! :evilgrin:

Objavljeno
heheheh :evilgrin:

[

nima šans ! pa če mu jih pet naenkrat ( belih in črnih štruc) do takrat povije ! :evilgrin:

Objavljeno
nima šans ! pa če mu jih pet naenkrat ( belih in črnih štruc) do takrat povije ! :evilgrin:

Jajaja.... nehi se usajat.... hotela sem reči, da je že začel.... kampanjo delat.

Glede "nima šans" je pa itak logično. Saj je "barbi" letos odstopil od kandidature in vemo, za kaj se špara. In tudi vemo, da mu bo uspelo. :rolleyes:

Razen, če ne bodo odkrili, da je po vojni koga od kosti dal, potem jih pa zakopal... :evilgrin:

Grem delat shepherds pito dalje.... njami... :naughty:

Objavljeno
Grem delat shepherds pito dalje.... njami... :naughty:

se mi samo dozdeva, al so tule zraven janiji...... :hmm:

Objavljeno
se mi samo dozdeva, al so tule zraven janiji...... :hmm:

Dozdeva se ti. :rolleyes:

Lahko bi bil pa en srednje zapečen irski pastir. :naughty:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Inflacija na letni ravni 5,1 % ???

Ah, tale LDS, nimajo res nobenega pojma. Kaj to delajo oz. so delali, da se nam sedaj to dogaja ???? Kriv bo pa spet naš ljubljeni JJ. To je krivica....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!