Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Upam da bo Pahor pomilostil Janšeka,saj bi izredno rad slišal mnenje I30 ^_^

Objavljeno

K2 zaka si ratou tako zloben'

Objavljeno

K2 zaka si ratou tako zloben'

s kakšnimi se družiš takšen postaneš :grim

Objavljeno

:smoke: Potem se očitno premalo druživa ................. :hmm:

Objavljeno

Spet direktno po lastniku črnega 1000SX... :bum:

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Upam da bo Pahor pomilostil Janšeka,saj bi izredno rad slišal mnenje I30 ^_^

Miložajfno rečeno nekaj takega:

post-33199-0-08229200-1402567057_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil I30
Objavljeno

Ali bo "naš" precednik tud u cajtngh?

21DogsNamesMonica.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Zna biti, da se bo kmalu imelo zgoditi nekaj, kar bo stoprocentno v skladu z naslovom tele teme. Ko bo (če bo) milogledni jajčeglavec strumno koračil proti Dobu, ga bo v avtobusih spremljala četica njegovih najzvestejših ritoliznikov. In prav lahko se dogodi, da ga bodo ti podrepniki poskusili ustaviti na njegovi plemeniti poti, v smeri tistih zaporov, par ovinkov naprej od Mirne...

Popravljeno . Popravil izibajker
Objavljeno

Zna biti, da se bo kmalu imelo zgoditi nekaj, kar bo stoprocentno v skladu z naslovom tele teme. Ko bo (če bo) milogledni jajčeglavec strumno koračil proti Dobu, ga bo v avtobusih spremljala četica njegovih najzvestejših ritoliznikov. In prav lahko se dogodi, da ga bodo ti podrepniki poskusili ustaviti na njegovi plemeniti poti, v smeri tistih zaporov, par ovinkov naprej od Mirne...

Ma to zna biti le vmesni cirkus. Na koncu ga bodo poličniki poiskali in tja odvedli. Seveda če precednik ne bo kozlarije naredu, kar smo že obdelali. Tako da so opcije še, ob spoznanju, da nima več kaj mutit, da zbriše s kontinenta v naročje qvizlinške zalege ali pa si nardi eno tako fajn kravato, pa jo na knap zaveže.

Objavljeno

Ma to zna biti le vmesni cirkus. Na koncu ga bodo poličniki poiskali in tja odvedli. Seveda če precednik ne bo kozlarije naredu, kar smo že obdelali. Tako da so opcije še, ob spoznanju, da nima več kaj mutit, da zbriše s kontinenta v naročje qvizlinške zalege ali pa si nardi eno tako fajn kravato, pa jo na knap zaveže.

a to da ko se spotakne ob prag potem v tistem trenutku prepuh zaloputne vrata , kravato pa pripre med krilo in podboj ?

Objavljeno

Kar sanjajte :zzz:

Objavljeno

pa da še jaz pristavim lonček z najnovejšo predvolilno obljubo SDS: vsak šolar in dijak bo dobil svoj osebni tablični računalnik.... človek ne ve, ali naj se smeje ali joče ob tej izjavi.... :lol1:  :lol1:  :lol1:država nima za plačevanje subvencioniranega prevoza teh ljudi on pa bo napraskal denar za tole? malo morgen!

mislim ene obljube so prav nerealne, in me zanima kdo jim nasede.... :010   :grim

• Všeč mi je 3
Objavljeno

V naši gnili državi lahko po zakonu vodiš državo iz zapora

Objavljeno

V Ameriki mafijci vodjo svoj organiziran kriminal tudi iz zaporov,Zakaj bi bila Slovenija izjema?

Objavljeno (popravljeno)

pa da še jaz pristavim lonček z najnovejšo predvolilno obljubo SDS: vsak šolar in dijak bo dobil svoj osebni tablični računalnik.... človek ne ve, ali naj se smeje ali joče ob tej izjavi.... :lol1:  :lol1:  :lol1:država nima za plačevanje subvencioniranega prevoza teh ljudi on pa bo napraskal denar za tole? malo morgen!

mislim ene obljube so prav nerealne, in me zanima kdo jim nasede.... :010   :grim

Saj ne bo problema. Bodo gospod pač z orožarske malhe nekaj malega po vrhu pobrali, pa bo. :grim

Popravljeno . Popravil zverac
Objavljeno

V Ameriki mafijci vodjo svoj organiziran kriminal tudi iz zaporov,Zakaj bi bila Slovenija izjema?

Pa saj Slovenija NI izjema. Že dolgo ne več.

Objavljeno

načeloma nisem veren, vendar odkar poznam naše veleumne politike, se križam in molim za državo...

Objavljeno

načeloma nisem veren, vendar odkar poznam naše veleumne politike, se križam in molim za državo...

Pomagal bi,če bi veleumne politike na križ pribil.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Pomagal bi,če bi veleumne politike na križ pribil.

Bi rabili toliko križev, da bi lahko štartali kar serijsko proizvodnjo in s tem mimogrede še rešili vsaj eno slovensko tovarno...pohištva...

Objavljeno (popravljeno)

Pa gmajne bi počistl,pa Kroparji bi spet zžeblji zaslužil.

Popravljeno . Popravil gusar
Objavljeno (popravljeno)

...nov praznik

post-26622-0-80007900-1403241703_thumb.png

Popravljeno . Popravil Zivnorc
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

nov praznik.arestovhod

Objavljeno

danes grem pred Dob postavit stojnico z zalogo papirnatih robčkov, nageljnov, slikic JJ-ja , značk in srčnih defibrilatorjev.... slutim dober zaslužek.... XD

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Bom moral it dons čez Krško domov, ker zgleda da bo cesta Trebnje-Dob zasedena.

Objavljeno

Bom moral it dons čez Krško domov, ker zgleda da bo cesta Trebnje-Dob zasedena.

Lej lahk greš pa tko kot ponavad, pa mal gas nabij, pa pokaj z mopedom. Me zanima v katere jarke bodo belugarji skakali.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!