Br1 Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 (popravljeno) Pa se ena zgodba, ko je ze Br1 tukaj: ...Flight Drži .. poltiki si vsi barabe in pošten se še ni rodil. A zakaj? Zato, ker ga drugi tik-tak zjebejo, da nima šans - tako rekoč ga zaduše v zibki! To je tako kot v bazenu s piranhami - tam lahko plavajo le piranhe. :unsure: Popravljeno November 22, 2007. Popravil Br1
bmwslo Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 lepo je vedeti že veste čigava teta je nova ministrica za zdravstvo? Tudi jaz nisem do danes To je teta Janševe zaročenke Urške B. Sigurno pa je postala ministrica samo zaradi svojih sposobnosti
GREY WOLF Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 lepo je vedeti že veste čigava teta je nova ministrica za zdravstvo? Tudi jaz nisem do danes To je teta Janševe zaročenke Urške B. Sigurno pa je postala ministrica samo zaradi svojih sposobnosti Bilo je rečeno, da so samo iz istega vaškega blatnega dola.O sorodstvenih vezeh nič-nada.A ima Urši še jaj žlahte? kakšen ministrant nem še manjka... :headbang:
janih Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 tud jest sem mislu, da sta samo sosede, glede nato, da se je včasih po vaseh v zimskih časih marsikaj dogajalo, je čist možen, da sta v kakšni žlahti, ja če češ dober vladat, moraš imeti okol sebe znane ljudi, ne pa opozicijo, ja kdaj se boste to že naučil :naughty: :naughty:
GorazdH Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 ja ma veš ku je s sorodniki...so kot škornji...bol so tesni bol bolijo...ko bo JJ dokončno pogorel ga bodo pustili prav vsi sorodniki na cedilu...prva Urška...s poštarjem :whistle:
lasagna Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 Torej Urška nepuši. Kar nam razloži marsikaj.
Br1 Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 Torej Urška nepuši. Kar nam razloži marsikaj. Ja lahko jo pa v pušenju nadomešča teta, kar nam zadeve pojasni do obisti - bi rekew. :rolleyes:
sayo Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 A je danes KALIMERO doma ali spet z RUPO po svetu pohajkujeta ? :evilgrin:
GREY WOLF Objavljeno November 24, 2007 Opozori Objavljeno November 24, 2007 A je danes KALIMERO doma ali spet z RUPO po svetu pohajkujeta ? :evilgrin: V tem vprašanju se skriva odgovor težav JJ.Rupa ostaja Rupa- Urši ga ne dohaja, JJ pa vse bolj tone.Rupa je car, je kot žvečilni bolj se ga otepaš bolj se lepi.
bmwslo Objavljeno November 25, 2007 Opozori Objavljeno November 25, 2007 lepo je vedeti že veste čigava teta je nova ministrica za zdravstvo? Tudi jaz nisem do danes To je teta Janševe zaročenke Urške B. Sigurno pa je postala ministrica samo zaradi svojih sposobnosti Glede sorodstvenih vez nisem preverjal po kakšni matični knjigi rojenih ampak sem pobral kar sem pač izvedel. Zatorej citiram "ako su lagali mene i ja lažem vas" :whistle: (Kjer je dim je pa ponavadi tudi ogenj)
bernardek Objavljeno November 25, 2007 Opozori Objavljeno November 25, 2007 Glede sorodstvenih vez nisem preverjal po kakšni matični knjigi rojenih ampak sem pobral kar sem pač izvedel. Zatorej citiram "ako su lagali mene i ja lažem vas" :whistle: (Kjer je dim je pa ponavadi tudi ogenj) ni glih teta je pa nekaj temu podobnega (z mamo od Urške sta v žlahti), je pa nedvomno, da je tokrat kadrovala Urška :evilgrin:
GREY WOLF Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 JJ gre po pomoč h papežu.Khm, mal nerodno a ne ,za nekdanjega skojevca.Ker pa ima sedanji papa tudi izkušnjeiz prve roke iz časa II svetovne, bosta verjetno našla sorodni temi. (vašinašipress)
Walkabout Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 Janša je diletant. Kuči je že od leta '93 vitez reda Papeža Pija.
GREY WOLF Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 Janša je diletant. Kuči je že od leta '93 vitez reda Papeža Pija. Eh to so udbomafijska skropucala... sicer pa je to dobrodelna organizacija, podveja P2.
Bojč Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Samo še vprašanje časa je, kdaj se bo tudi naš veliki JJ začel takole mrcvariti: http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanim...116_3115022.php ?? :headbang: :headbang:
HHV Objavljeno Januar 16, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Samo še vprašanje časa je, kdaj se bo tudi naš veliki JJ začel takole mrcvariti: http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanim...116_3115022.php ?? :headbang: :headbang: Naš veliki JJ se želi vpisati v klub v katerem sta že Žabar in Kawbojc, kar njegov tretma novinarjev tudi potrjuje. Le izvedba je malo drugače, da se ne bi na prvi pogled videlo, da plonka.
bartoljdamjan Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Z Janšo je konc sej veste ohcet otroc zdej pa še koalicija raspada človk ne dohaja :friend2:
Rude Boy Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Predsednik vlade Janez Janša je velik del svojega govora ob 15. obletnici razglasitve državnosti – nedvomno njegovega najodmevnejšega govora, ki so ga nekateri prepoznali kot nekakšno vizijo slovenskega sna – prepisal, in to iz devet let starejšega govora nekdanjega angleškega premierja Tonyja Blaira. Za svoj plagiat pa dobil celo Večerovo nagrado Bob leta, je včeraj razkril tednik Mladina. iz sobotnega dnevnika :fredy: oks 1
kekec III Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Predsednik vlade Janez Janša je velik del svojega govora ob 15. obletnici razglasitve državnosti – nedvomno njegovega najodmevnejšega govora, ki so ga nekateri prepoznali kot nekakšno vizijo slovenskega sna – prepisal, in to iz devet let starejšega govora nekdanjega angleškega premierja Tonyja Blaira. Za svoj plagiat pa dobil celo Večerovo nagrado Bob leta, je včeraj razkril tednik Mladina.iz sobotnega dnevnika :fredy: ...Janša ma golfa...(1989) ..spomnim se grafita izpred mnogo let,ko smo še protestirali na Roški cesti...
Rude Boy Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 oprosti Ledeni a če mene vprašaš je vsega kriv ! Janša živec je dežurni krivec ! al si imel kaj konkretnejšega v mislih ?! oks 1
Ice Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 konkretnejsega, da. "apriori" "pavsalno" "na lepe oci" je veliko krivcev............. :whistle:
Rude Boy Objavljeno Junij 26, 2008 Opozori Objavljeno Junij 26, 2008 sitno broji janez janša ! nula mu kolo vodi ! 087 ! oks 1
Ice Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 zakaj ze ?! (se vedno cakam na nek konkreten primer za kaj vse je kriv - ali ne)
Pervy Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 zakaj ze ?!(se vedno cakam na nek konkreten primer za kaj vse je kriv - ali ne) maš dosti časa, grema na pivo (2,3,4,5,....) in ti v enem večeru upam da razložim vse v podrobnosti :whistle: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se