nazo13 Objavljeno Marec 11, 2015 Deli Objavljeno Marec 11, 2015 beli so beli rdeči so rdeči mavrični so pedri pa basta!!!! No pa zopet vem nekaj novega. Lahko bi umrl neveden. Veš, svet ni samo črno bel. Ima tudi 50odtenkovsive. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Marec 11, 2015 Deli Objavljeno Marec 11, 2015 :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Marec 11, 2015 Deli Objavljeno Marec 11, 2015 :yawn: Bo najbolje da še malo oddremaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Marec 12, 2015 Deli Objavljeno Marec 12, 2015 Bo najbolje da še malo oddremaš. absolutno,ker z ritopiki se ne družim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Marec 12, 2015 Deli Objavljeno Marec 12, 2015 absolutno,ker z ritopiki se ne družim Tvoja stvar s kom se družiš in s kom ne. Ponavadi pa so najbolj glasni najbolj krivi. Kot skriti alkoholiki in tatovi. V družbi absolutno proti, na skrivaj pa uživajo v prepovedanem. Verjetno bi tvoji znanci vedeli povedati popolnoma drugačno zgodbo o tebi kot se tu predstavljaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Marec 12, 2015 Deli Objavljeno Marec 12, 2015 vidm,da iz tebe govorijo same življenske izkušnje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 12, 2015 Deli Objavljeno Marec 12, 2015 Tvoja stvar s kom se družiš in s kom ne. Ponavadi pa so najbolj glasni najbolj krivi. Kot skriti alkoholiki in tatovi. V družbi absolutno proti, na skrivaj pa uživajo v prepovedanem. Verjetno bi tvoji znanci vedeli povedati popolnoma drugačno zgodbo o tebi kot se tu predstavljaš. Kot njegov znanec bi lahko trdil da je to stric z veliko kilometri in urejenim družinskim razmerjem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Marec 12, 2015 Deli Objavljeno Marec 12, 2015 vidm,da iz tebe govorijo same življenske izkušnje. Bo držalo. Motoristi ponavadi govorijo o motorjih, kmetje o krompirju, ti pa o toplovodarjih. Kakor hitro sem omenil besedico mavrični, si se mi že obesil za vrat. Kot njegov znanec bi lahko trdil da je to stric z veliko kilometri in urejenim družinskim razmerjem Samo mi še vedno ni jasno zakaj je začel omenjati pedre v temi o Janši. Zgleda, da mu samo oni grejo po glavi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Marec 12, 2015 Deli Objavljeno Marec 12, 2015 Kot njegov znanec bi lahko trdil da je to stric z veliko kilometri in urejenim družinskim razmerjem En navaden gusar je, pa pika!. Matr kakšne mamo tle, sami kmetje pa gusarji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 12, 2015 Deli Objavljeno Marec 12, 2015 En navaden gusar je, pa pika!. Matr kakšne mamo tle, sami kmetje pa gusarji. Pa korejci :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Marec 12, 2015 Deli Objavljeno Marec 12, 2015 Pa korejci :grim Ma ja, teh hudičev se pa zlepa ne znebiš. :grrr Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Marec 23, 2015 Deli Objavljeno Marec 23, 2015 Ko se prepoznaš v pisanju drugega: Bil sem v JNA nekaj let po Titovi smrti. Nenavajen takšne rigidne discipline sem imel nonstop težave z oficirji. Bil sem tudi v vojaškem priporu zaradi kritiziranja nesmislov, ki so bila vsakodnevnica v JNA, oficirju sem na njegovo dretje odvrnil jebo vas Tito i jebala vas Partija. V isti kasarni je bil tudi fant, ki sem ga poznal od prej. Bil je mlađi vodnik, stažo, kot smomu rekli. Ta je bil mahnjen na disciplino, partijo, Tita in na vso ikonografijo takratne države. Maltretiral nas je vojake, bilo me je sram, ker mi je bil "zemljak". Danes imam celo majico s Titovim likom, ki jo pogosto oblečem, predvsem da z njo prcam ortodoksne desničarje. Imam tudi majico z veliko rdečo zvezdo, pa z likom Staneta Rozmana, pa Che Guevare, vse to s ponosom oblečem. V starih časih Jugoslavije sem preziral proslave, partizane, govore, partijske sekretare, danes pa uživam v partizanski pesmi, s ponosom prepevam Hej brigade, Šivala je deklica zvezdo, Počivaj jezero v tihoti.. obožujem proslave v katerih sodelujejo Kombinatke in zbor Piko Tomažič, preziram desnico NSI, SDS in SLS, preziram vse te vaške rdečelične novodobne "politike", zadružne funkcionarje, ki so se nagnetli v zgoraj imenovanih strankah, preziram nivo razprave v državnem zboru, preziram delovna telesa državnega zbora, preziram lokalne funkcionarje, vaške župane, preziram vso to navlako, ki se je skotila na slovenskih tleh po letu 1990. Naj vam povem tudi, kaj se danes dogaja z znancem, ki je bil "stažo" v isti kasarni. Ja, danes je član NSI, hodi v cerkev, ljubi Janšo, kritizira socializem, je goreči antikomunist. Kako tipično. zverac, izibajker in Andrejcer 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 23, 2015 Deli Objavljeno Marec 23, 2015 Ko se prepoznaš v pisanju drugega: Bil sem v JNA nekaj let po Titovi smrti. Nenavajen takšne rigidne discipline sem imel nonstop težave z oficirji. Bil sem tudi v vojaškem priporu zaradi kritiziranja nesmislov, ki so bila vsakodnevnica v JNA, oficirju sem na njegovo dretje odvrnil jebo vas Tito i jebala vas Partija. V isti kasarni je bil tudi fant, ki sem ga poznal od prej. Bil je mlađi vodnik, stažo, kot smomu rekli. Ta je bil mahnjen na disciplino, partijo, Tita in na vso ikonografijo takratne države. Maltretiral nas je vojake, bilo me je sram, ker mi je bil "zemljak". Danes imam celo majico s Titovim likom, ki jo pogosto oblečem, predvsem da z njo prcam ortodoksne desničarje. Imam tudi majico z veliko rdečo zvezdo, pa z likom Staneta Rozmana, pa Che Guevare, vse to s ponosom oblečem. V starih časih Jugoslavije sem preziral proslave, partizane, govore, partijske sekretare, danes pa uživam v partizanski pesmi, s ponosom prepevam Hej brigade, Šivala je deklica zvezdo, Počivaj jezero v tihoti.. obožujem proslave v katerih sodelujejo Kombinatke in zbor Piko Tomažič, preziram desnico NSI, SDS in SLS, preziram vse te vaške rdečelične novodobne "politike", zadružne funkcionarje, ki so se nagnetli v zgoraj imenovanih strankah, preziram nivo razprave v državnem zboru, preziram delovna telesa državnega zbora, preziram lokalne funkcionarje, vaške župane, preziram vso to navlako, ki se je skotila na slovenskih tleh po letu 1990. Naj vam povem tudi, kaj se danes dogaja z znancem, ki je bil "stažo" v isti kasarni. Ja, danes je član NSI, hodi v cerkev, ljubi Janšo, kritizira socializem, je goreči antikomunist. Kako tipično. Kakor jaz razberem ta post ni bil človek zadovoljen niti takrat niti zdaj..........tipičen nedojebanček :grim schwantz, izibajker in Andrejcer 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno Marec 23, 2015 Deli Objavljeno Marec 23, 2015 Kakor jaz razberem ta post ni bil človek zadovoljen niti takrat niti zdaj..........tipičen nedojebanček :grim Skozi druga "očala" preberi pa boš razumel, da je tipu kolca po starih časih. Ni prilagodljiv kot "stažo". Težko je imeti vse; ali kot je rekel Ike " če želiš varnost pojdi v zapor, tam imaš vse; streho, toaleto, hrano, delo in varovanje 24 ur na dan, edino vzeli ti bodo svobodo" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 23, 2015 Deli Objavljeno Marec 23, 2015 Skozi druga "očala" preberi pa boš razumel, da je tipu kolca po starih časih. Ni prilagodljiv kot "stažo". Težko je imeti vse; ali kot je rekel Ike " če želiš varnost pojdi v zapor, tam imaš vse; streho, toaleto, hrano, delo in varovanje 24 ur na dan, edino vzeli ti bodo svobodo" Kolca se mu zdaj ,ne takrat in tudi zdaj se mu ne kolca po današnjem režimu a se mu bo čez 20 let....preberi tudi ti čez druga očala pa boš mogoče vidu nedojebančka ki celo življenje kuka! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Marec 23, 2015 Deli Objavljeno Marec 23, 2015 Kmet, ne vem kje si prebral, da se mu kolca. Ne vidim kje bi prebral, da mu ni pasal takratni režim. Jebanje v vojski, ja to že. Vidim le, da ne takrat ne sedaj ni hotel biti ovca. Problem marsikoga, ki razmišlja s svojo glavo. Ja, s piscem sva si podobna. Da malo osvežim. Iz časa malo pred Titovo smrtjo. Iz predvojaške na Blokah. Študentarija. Razturili smo kasarno, od kje in kako smo se ga tako ulili, mi niti ni več jasno. A kasarna je poskakovala od pesmi in rajanja. Največ smo rjuli Jugoslavijooooo, o jugoslavijoooo... Oficirji so poskušali narediti mir, a v končni fazi so raje odnesli petke, ker jih nihče ni jebal 5%. Tako kot smo večinoma zehali in spali na "političkih nastavah". Pa nam je sistem še kako pasal. Bila so najlepša leta. In kdor pravi, da so nas kakorkoli zatirali, je en zarukan bk, takrat je bil verjetno pa samo zarukano tele. Ja nekaj takih je blejalo tudi na politički nastavi. Šimfanje čez pranje možganov v JLA nima veze s takratnim režimom ali splošnim načinom življenja. Kar se tiče kolcanja čez 20 let, mislim, da se bo tudi tebi, če bo šlo tako naprej! nemo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 23, 2015 Deli Objavljeno Marec 23, 2015 Kmet, ne vem kje si prebral, da se mu kolca. Ne vidim kje bi prebral, da mu ni pasal takratni režim. Jebanje v vojski, ja to že. Vidim le, da ne takrat ne sedaj ni hotel biti ovca. Problem marsikoga, ki razmišlja s svojo glavo. Ja, s piscem sva si podobna. Da malo osvežim. Iz časa malo pred Titovo smrtjo. Iz predvojaške na Blokah. Študentarija. Razturili smo kasarno, od kje in kako smo se ga tako ulili, mi niti ni več jasno. A kasarna je poskakovala od pesmi in rajanja. Največ smo rjuli Jugoslavijooooo, o jugoslavijoooo... Oficirji so poskušali narediti mir, a v končni fazi so raje odnesli petke, ker jih nihče ni jebal 5%. Tako kot smo večinoma zehali in spali na "političkih nastavah". Pa nam je sistem še kako pasal. Bila so najlepša leta. In kdor pravi, da so nas kakorkoli zatirali, je en zarukan bk, takrat je bil verjetno pa samo zarukano tele. Ja nekaj takih je blejalo tudi na politički nastavi. Šimfanje čez pranje možganov v JLA nima veze s takratnim režimom ali splošnim načinom življenja. Kar se tiče kolcanja čez 20 let, mislim, da se bo tudi tebi, če bo šlo tako naprej! Ja z zadnjim stavkom se povsem strinjam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Marec 24, 2015 Deli Objavljeno Marec 24, 2015 Čez 20 let se nam bo vsem kolcalo po starih časih. Vsaj tistim, ki bodo še živi. Če ne po čem drugem pa po trdem tiču in zdravju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 Ma že preganjavico mislim,da bo kmalu končal na studencu. I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 Tudi jaz bi imel takšno demenco, da ne bi vedel odkod se je znašlo pri meni kakšnih 600k€. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 počasi kaže pravi obraz :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 Ampak včeraj med novinarsko konferenco (odlomek pri poročilih) se je pa pokazal v najslabši luči. Žalil je novinarje, prekinjal njihova vprašanje...ko ga je kamera pokazala od blizu je izgledal, kot da ima v riti 3 litre šmarnice ali vsaj 3 tabletke neznane vsebine. Mrš.... sohen 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 Jaz bi te novinarje postrelu ,sam mažejo oči ,drugje pa denar odteka v potokih pa se ne ganejo ...al ne smejo al pa zanalašč preusmirjajo pozornost ! skalar36, DXR16 in Ferrarist 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 Jaz bi te novinarje postrelu ,sam mažejo oči ,drugje pa denar odteka v potokih pa se ne ganejo ...al ne smejo al pa zanalašč preusmirjajo pozornost ! Janževc, zato pa maš isto frizuro hehe I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 18, 2015 Deli Objavljeno April 18, 2015 Janževc, zato pa maš isto frizuro hehe :grrr on je plešast ,jaz obrit :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se