Ice Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 lejko, ce lahko zamenjam pivo s cem drugim. :grim
danci1973 Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 za kaj - po vase - jansa NI "kriv" ? Za našo blaginjo... ni 'kriv'. Za dobre ceste.. ni 'kriv'. Za nizko inflacijo... ni 'kriv'. Še dosti tega se najde, za kar ni 'kriv'... :lol1: D.
Hornet Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Nekako takole gre vse to skupaj. Prejšnja vlada ni spucala ceste po zimi polni peska, kljub temu da je veselo sipala. Zdajšnja vlada je pripeljala z "neprilagojeno hitrostjo" po istem šodru ki ni bil spucan. Je komu znan ta začaran krog? Kdo je kriv oz kdo plača škodo?
SF Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 Ooooo tema je spet obujena... Volitve se očitno bližajo. Motosvet spet služi svojemu resničnemu namenu? :naughty:
bmwslo Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 Ooooo tema je spet obujena... Volitve se očitno bližajo. Motosvet spet služi svojemu resničnemu namenu? :naughty: Če je to namen foruma (politiziranje) ga takoj zapustim za večno :SS Eni bi bli veseli
Pervy Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 Ooooo tema je spet obujena... Volitve se očitno bližajo. Motosvet spet služi svojemu resničnemu namenu? :naughty: komunistični propagandi???? :rolleyes:
janih Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 a državljanska vojna še traja :? :? :?
volk Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Papagiranje pa res ni vojna. Ne bat ! Nekaterim, pa na žalost se mi zdi da jih ni niti tako malo, se tako kolca po 133. členu. :evilgrin:
HHV Objavljeno Julij 7, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Papagiranje pa res ni vojna.Ne bat ! Nekaterim, pa na žalost se mi zdi da jih ni niti tako malo, se tako kolca po 133. členu. :evilgrin: Duš lavdan, naslov teme in obvestilo da je zadnja objava Volkova, te pa res zmami sem not. :naughty: 133. člen? Tisti famozni izpred let? A ni bil ponovno uzakonjen pred cca tremi leti? :hmm: :?
volk Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Duš lavdan, naslov teme in obvestilo da je zadnja objava Volkova, te pa res zmami sem not. :naughty: 133. člen? Tisti famozni izpred let? A ni bil ponovno uzakonjen pred cca tremi leti? :hmm: :? :D A misliš, da bi ti lahko tolk propagande za JJ naredil tu če bi bil Mislim, da bi že kje delal na revidiranju mnenja svojega
HHV Objavljeno Julij 7, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 :D A misliš, da bi ti lahko tolk propagande za JJ naredil tu če bi bil Mislim, da bi že kje delal na revidiranju mnenja svojega V kratkem pričakujem izdajo poezije Volkove . Se izraža stilsko čase zadnje tako zelo. .)
volk Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 V kratkem pričakujem izdajo poezije Volkove .Se izraža stilsko čase zadnje tako zelo. .) Aha :grim Vsaka moja beseda je kot biser Ker so tako redke :rolleyes:
Rude Boy Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Ooooo tema je spet obujena... Volitve se očitno bližajo. Motosvet spet služi svojemu resničnemu namenu? :naughty: ne sodi drugih po sebi ! oks 1
GREY WOLF Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 JJ se uspešno sam zaustavlja, je kot sodoben reaktor...le da upam ostane dlje časa neaktiven.
HHV Objavljeno Julij 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 (popravljeno) JJ se uspešno sam zaustavlja, je kot sodoben reaktor...le da upam ostane dlje časa neaktiven. A Uršla je pa tehnično osebje? :blink: Menja iztrošene rezervne dele? Popravljeno Julij 8, 2008. Popravil HHV
Rude Boy Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 A Uršla je pa tehnično osebje? :blink: Menja iztrošene rezervne dele? Urša je tehnično začelje ! ahta da ga Janezu ne napeljejo od zadaj ! :evilgrin: oks 1
GREY WOLF Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Če faušija bi gorela... ... SDS bi zgorela
SF Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 (popravljeno) Komaj čakam na volitve! Po morebitni Pahorjevi zmagi se bo za polovico pocenil kruh in bencin, delovni teden bo 25 ur in vsi bomo imeli najmanj 3000 EUR plače! :headbang: Pozabil sem bistveno! DAVKOV SPLOH NE BO VEČ! Popravljeno Julij 9, 2008. Popravil SF
lasagna Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Kva ? A bojo demokracijo spet ukinli ?
Fritz Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Komaj čakam na volitve! Po morebitni Pahorjevi zmagi se bo za polovico pocenil kruh in bencin, delovni teden bo 25 ur in vsi bomo imeli najmanj 3000 EUR plače! :headbang: Pozabil sem bistveno! DAVKOV SPLOH NE BO VEČ! To lih ne. Vendar, če ne bodo ljudje pred volitvami dobili dovolj garancij o tem v katero smer mislijo stranke peljati državo se nam lahko zgodi, da bomo neoliberalce fasali skozi levo vlado, pod pretvezo gospodarskih reform. Večja kot bo kriza, večja bo ta možnost. Kakor kaže nam bodo vladajoči itaq razprodali še vse kar je v lasti države, četudi posluje z dobičkom in zagotavlja, poleg velikega števila delovnih mest, tudi vrsto drugih stvari. Naj crkne moja krava, če bo le sosedova... Kva ? A bojo demokracijo spet ukinli ? Neoliberalci - itaq. Potem še te navidezne ne boš imel :grim
Godspeed Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Se že kažejo obrisi bodoče vlade: prvi med enakimi: B. Pahor minister za gospodarstvo: Lahovnik minister za finance: Rop minister za pravosodje: povsem sveži B. Penko :evilgrin: minister za kulturo: M. Širca minister za informiranje: B. Zgaga minister za zasluge: M. Cvikl . . . . Sposobnejših trenutno v deželi tej ni! :yea1: :yea1: :yea1:
HHV Objavljeno Julij 10, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Komaj čakam na volitve! Po morebitni Pahorjevi zmagi se bo za polovico pocenil kruh in bencin, delovni teden bo 25 ur in vsi bomo imeli najmanj 3000 EUR plače! :headbang: Pozabil sem bistveno! DAVKOV SPLOH NE BO VEČ! Kdaj pa je objavil tak program? Ali je na tvojem zeljniku zrasel? Ne, Pahorja ne maram, da ne bo kdo mislil!
Ice Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 SFRS je vedno blizje. upam, da tudi podobni ali enaki ekonomski pogoji kot do 1991. :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se