Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Pozabil sem bistveno!

obkrožit pravlinega kandidata ! :P

Objavljeno
SFRS je vedno blizje. upam, da tudi podobni ali enaki ekonomski pogoji kot do 1991. :evilgrin:

Meni se zdi, da je bližje tretji rajh! :evilgrin: Sicer malo predrugačen in zmiksan z Vatikanom, a vseeno.

Objavljeno
... SDS bi zgorela

to pa ma res nekaj zveze s koleradskim hroščem in socializacijo vinske mušice

Zmagal si :worship:

Objavljeno

JJ je ustavljen ! :kva2: stoji mu !

Objavljeno
JJ je ustavljen ! :kva2: stoji mu !

Stoji kaj? Urška pred koleni?

Objavljeno

Ne, Igor pred vrati ! :headbang:

:P

Objavljeno
Ne, Igor pred vrati ! :headbang:

:P

A oni Igor iz LDSa?

Objavljeno (popravljeno)

pa dobro no zej ste pa res malo preveč žleht, pa puste možakarju, da uživa svojo novo ljubezen oštja...Urška pa JAnez, kaj bol slovenski par skoraj ne more bit

me pa zanima kdaj se bosta vzela...menda ja ne lih pred volitvami...to bi blo res maksimalno žajfasto :whistle: in v stilu zadnjih "sodno-policijskih" manevrov :krneki:

Popravljeno . Popravil GorazdH
Objavljeno
A oni Igor iz LDSa?

Ne, oni iz LSDa :grim:

Objavljeno

Kje je intelektualni nivo in samokritičnost nekoga, ki si upa podpisat pod nekaj takega ?!

Pisanje je na nivoju srednješoslkega spisa.

Namen blatit nekoga, pa pripelje ravno do tega, da iz sebe naredi bedaka in ovco.

Objavljeno
Kje je intelektualni nivo in samokritičnost nekoga, ki si upa podpisat pod nekaj takega ?!

Pisanje je na nivoju srednješoslkega spisa.

Namen blatit nekoga, pa pripelje ravno do tega, da iz sebe naredi bedaka in ovco.

Volkec intelektualni nivo Blaža je precej nad ... bomblatihokernikamornepridemo :krneki:

Objavljeno
Volkec intelektualni nivo Blaža je precej nad ... bomblatihokernikamornepridemo :krneki:

Gre za subjektivni kriterij, ki ga čist spoštujem. In je lahko tudi stvar debate.

Vendar nivo na katerem je napisano tisto je beden in nima nobene vrednosti, še manj sporočilnosti. In če je on hotel nekoga s tem blatit, je blatil samo sebe. Dela se norca z JJ obenem pa prizna, da mu je sledil

Ovca, ki se dela norca iz svoje ovce predvoddnice

Res plemenito in zveličano dejanje.

Objavljeno (popravljeno)
Gre za subjektivni kriterij, ki ga čist spoštujem. In je lahko tudi stvar debate.

Vendar nivo na katerem je napisano tisto je beden in nima nobene vrednosti, še manj sporočilnosti. In če je on hotel nekoga s tem blatit, je blatil samo sebe. Dela se norca z JJ obenem pa prizna, da mu je sledil

Ovca, ki se dela norca iz svoje ovce predvoddnice

Res plemenito in zveličano dejanje.

Volk, a se ti ne zdi, da mogoče ti vidiš preveč blatenja v spisu Blaža, ki vedno o vsem piše isto. Jaz nisem nikjer zasledila oziroma dobila občutka, da koga blati.

Potemtakem lahko tudi za njegovo pesem:

Po cesti se sprehaja množica.

Med ljudmi tava krava.

V daljavi tovarniški dimniki.

Krava se spogleda z lisico, ki visi okrog vratu neke gospe.

Rečeš, da blati lisico, nekdo drug pa, da blati kravo ...

Reagiral si podobno kot Društvo proti mučenju živali, ko je pisal o polharji. Vse na grmado kar ni z nami :alien1:

Popravljeno . Popravil Vale
Objavljeno

mladina = komunistična propaganda :whistle:

Objavljeno
Volk, a se ti ne zdi, da mogoče ti vidiš preveč blatenja v spisu Blaža, ki vedno o vsem piše isto. Jaz nisem nikjer zasledila oziroma dobila občutka, da koga blati.

Potemtakem lahko tudi za njegovo pesem:

Po cesti se sprehaja množica.

Med ljudmi tava krava.

V daljavi tovarniški dimniki.

Krava se spogleda z lisico, ki visi okrog vratu neke gospe.

Rečeš, da blati lisico, nekdo drug pa, da blati kravo ...

Reagiral si podobno kot Društvo proti mučenju živali, ko je pisal o polharji. Vse na grmado kar ni z nami :alien1:

Pisal sem o vsebini. Na koncu je delil vrednostne sodbe. Za kar ima VSO pravico vendar men se zdi tako tako na tem/takem nivoju z nekom ali o nekom pisat in z njim sebe še bolj v "drek tlačit"

Nivo na katerem piše o komerkoli že se meni OSEBNO zdi plitek in nedostojen intelektu s katerim naj bi se oz. se kiti avtor.

.

Dejstvo je, da neosnovane in za lase privlečene kritike delajo kritiziranemu ZELO dobro reklamo in trasirajo poligon za nove zmage na manevrih.

Objavljeno
Pisal sem o vsebini. Na koncu je delil vrednostne sodbe. Za kar ima VSO pravico vendar men se zdi tako tako na tem/takem nivoju z nekom ali o nekom pisat in z njim sebe še bolj v "drek tlačit"

Nivo na katerem piše o komerkoli že se meni OSEBNO zdi plitek in nedostojen intelektu s katerim naj bi se oz. se kiti avtor.

.

Dejstvo je, da neosnovane in za lase privlečene kritike delajo kritiziranemu ZELO dobro reklamo in trasirajo poligon za nove zmage na manevrih.

Na, tole ti bo bolj všeč :rolleyes: ...

Objavljeno

Zelo !

saj smo se tudi mi igrali indijancev pa kavbojcev, pa partizanov in nemcev a smo za sabo imeli samo kakih 10 let brezskrbnega življenja ! tako da v študentskem času nismo imeli "časa" za pretrčavanje terena !

glede izpostavljenih dvojic, tokrat fuzbalsko ratnomornariška, se bo verjetno v kakem Reporteju ziher znašla košarkarsko koncertna dvojka !

:hmm: novi način domačega terorizma z ožjo kadrovsko zasedbo napram predvojnih trojk !?

ah, pa saj ni več v modi razmišljat s svojo glavo ! :fredy:

Objavljeno
to pa ma res nekaj zveze s koleradskim hroščem in socializacijo vinske mušice

Zmagal si :worship:

Hvala kolega,zmagati je vedno užitek.

Objavljeno
Zelo !

saj smo se tudi mi igrali indijancev pa kavbojcev, pa partizanov in nemcev a smo za sabo imeli samo kakih 10 let brezskrbnega življenja ! tako da v študentskem času nismo imeli "časa" za pretrčavanje terena !

glede izpostavljenih dvojic, tokrat fuzbalsko ratnomornariška, se bo verjetno v kakem Reporteju ziher znašla košarkarsko koncertna dvojka !

:hmm: novi način domačega terorizma z ožjo kadrovsko zasedbo napram predvojnih trojk !?

ah, pa saj ni več v modi razmišljat s svojo glavo ! :fredy:

Notorično dejstvo je, da smo se vsi igrali indijance in kovbojce in potem pisat o tem v RESNEM mediju in se iz tega na TAKEM nivoju delat norca se mi zdi tako tako. In kar je najbolj banalno: PRUZNAT da mu je v njegovi neunosti in sprevrženosti-BOLEZNI-pokorno in poslušno sledil.

Kar se pa Reporterja tiče si ne upam karkoli trdit, vem da je prej pravoverne motila drugača resnica v Magu, zdaj predvidevam v reporterju...

TO, da eni ljudje majo jaca in so pripravljeni za svoj prav in prepričanje zastavit tudi svoje ime in existenco, pa spoštujem ne glede na to lai majo prav ali ne.

Ker večina SLO novinasrjev s spremembo lastništva medija spremeni tudi svoje politično prepričanje. :slap:

V vsakem primeru pa je za demokracijo in pluralnost DOBRO, da narod premore čim več drugačnih medijev. Različnih projekcij.

Ker edino to ti zagotavlja pravico do obveščenosti. In ne samo do ene in edine resnice.

Objavljeno
Hvala kolega,zmagati je vedno užitek.

Vendar rang,liga pa vseeno šteje

objektivno gledano.

Objavljeno
Notorično dejstvo je, da smo se vsi igrali indijance in kovbojce in potem pisat o tem v RESNEM mediju in se iz tega na TAKEM nivoju delat norca se mi zdi tako tako. In kar je najbolj banalno: PRUZNAT da mu je v njegovi neunosti in sprevrženosti-BOLEZNI-pokorno in poslušno sledil.

Ne vem, v čem je problem. Splošno znano je, da je bil Janša zagnan mladinec in militaristično nastrojen. A so ga takšnega naredili na obramboslovju, v ŠRO-ju ali je bil tak po naravi, ne vem. Zgodba je smešna zaradi Ogorevčevega stila pisanja in videnja militarističnih fint skozi oči filozofa hedonizma.

Point pa je, da enkrat, ko postaneš javna osebnost, vse kar si dotlej počel gre na vago s katero te ljudje merijo. Mene res ne moti, da je bil tedaj tak, saj so bili takšni časi in vse tiste ideje niso bile slabe. Moti me to, da se je iz social-demokratske stranke naredil desno stranko in da se je združil s krščanarji. Moti me to, da ima njegova stranka relativno slabotno intelektualno bazo in zato, po principu - glavno, da je naš - postavljajo idiote in povzpetnike na pomembne položaje, ti pa mimogrede naredijo ogromno škodo. Moti me, da se ne drži vsega kar govori. Moti me, da zaradi političnih odločitev materialno oškoduje državo. V osnovi ni nič boljši od prejšnjih vlad LDS-a, a volili so ga, da bi bil. Mislim celo, da je tej vladi uspelo narediti več škode in v krajšem času, kot so to počele LDS-ove. Sicer je to težko dokazovati, ker ne vem kako bi se LDS obnašala v tem obdobju a vendarle menim, da nas bo sedaj nakopičen zunanji dolg še krvavo stal. Na drugo stran mu le gre priznati, da je nekatere stvari izpeljal in da je bolj operativen, kot je to videti pri drugih.

Kdo ve, morda ima celo možnost za veliko koalicijo z Barbiko (ali obratno)? Me prav zanima, kaj bi nam to prineslo?

Objavljeno
Kdo ve, morda ima celo možnost za veliko koalicijo z Barbiko (ali obratno)? Me prav zanima, kaj bi nam to prineslo?

sosedom jodlarjem je prineslo predčasne volitve ( bodo istočasno z našimi rednimi) po veliki črno rdeči koaliciji ! jaz se pri nas s tem ne bi igral !

ampak kurbice politične pred volitvami ziher ne bodo, saj že sedaj niso, ekzaktne v smislu jaz pa s tem in tem ne grem v koalicijo ! za oblast bi od vsakega drek požrli !

vse bo spet odvisno od upokojencev in manjšincev ! dolgcajt ! :evilgrin:

Objavljeno
Ne vem, v čem je problem. Splošno znano je, da je bil Janša zagnan mladinec in militaristično nastrojen. A so ga takšnega naredili na obramboslovju, v ŠRO-ju ali je bil tak po naravi, ne vem. Zgodba je smešna zaradi Ogorevčevega stila pisanja in videnja militarističnih fint skozi oči filozofa hedonizma.

Point pa je, da enkrat, ko postaneš javna osebnost, vse kar si dotlej počel gre na vago s katero te ljudje merijo. Mene res ne moti, da je bil tedaj tak, saj so bili takšni časi in vse tiste ideje niso bile slabe. Moti me to, da se je iz social-demokratske stranke naredil desno stranko in da se je združil s krščanarji. Moti me to, da ima njegova stranka relativno slabotno intelektualno bazo in zato, po principu - glavno, da je naš - postavljajo idiote in povzpetnike na pomembne položaje, ti pa mimogrede naredijo ogromno škodo. Moti me, da se ne drži vsega kar govori. Moti me, da zaradi političnih odločitev materialno oškoduje državo. V osnovi ni nič boljši od prejšnjih vlad LDS-a, a volili so ga, da bi bil. Mislim celo, da je tej vladi uspelo narediti več škode in v krajšem času, kot so to počele LDS-ove. Sicer je to težko dokazovati, ker ne vem kako bi se LDS obnašala v tem obdobju a vendarle menim, da nas bo sedaj nakopičen zunanji dolg še krvavo stal. Na drugo stran mu le gre priznati, da je nekatere stvari izpeljal in da je bolj operativen, kot je to videti pri drugih.

Z Barbiko bo težka zaradi starih "sil" v SDju vendar bi po mojem prepričanju bilo to tisto pravo za SLO.

Tudi sam mu zamerim, da je iz socialdemokratske stranke šel v sredino proti desni. V to ga je zaradi mednarodnih povezav prisililo nesprejetje SDSS med evropske socialdemokrate, ker so bili sprejeti, kljub temu, da se je po padcu režima govorilo da se bivše komunistične parije iz vzhodne evrope ne bo sprejemalo, Pahorjevi.

S krščanarji se ne bo združil, sama koalicija je pa stvar političnega kompromisa in posledično je nujno sprejt za ministra komade kot so Drobnič,...

Najverjetneje maš prav, in upam si trdit da je to krivda predvsem JJ zaradi avtoritativnega načina vodenja stranke, da ima SDS slabo intelektualno bazo. Tisto glavno, da je naš pa veliko bolj kot JJ lahko pripišeš drugima dvema koalicijskima strankama. (vem iz osebnih uzkušenj).

O idiotih, povzpetnikih, povzročeni škodi, bi se dalo razpravljat. Tudi zato ker rezultati nasplošno gledano niso slabi. VEDNO so lahko boljši kar se pa strinjam.

Odločitve v politiki so VEDNO politične. In državo vodi politika.

O slabem stanju in ne vem kakšnih poslediha si ne bi upal trdit in razpravljat tudi in predvsem zato, ker za takšno debato ni objektivnih in preverljivih informacij.

Za takšno debato in zaključke ne pomenijo ničesar št. in še manj komentarji v Magu, Delu, Mladini, Reporterju, Financah...

Sam mam občutek da se stvari obračajo v pravi smeri in popravljajo in da BODO tisti, ki bodo vladali naslednji še boljši

Objavljeno
sosedom jodlarjem je prineslo predčasne volitve ( bodo istočasno z našimi rednimi) po veliki črno rdeči koaliciji ! jaz se pri nas s tem ne bi igral !

ampak kurbice politične pred volitvami ziher ne bodo, saj že sedaj niso, ekzaktne v smislu jaz pa s tem in tem ne grem v koalicijo ! za oblast bi od vsakega drek požrli !

vse bo spet odvisno od upokojencev in manjšincev ! dolgcajt ! :evilgrin:

SDS ni krščanska stranka

in se ne da tega primerjat z jodlarji

pa še nekaj je interni tudi osebeni interesi še takšen barve akceptirajo (pa s tem ne mislim konkretno ne na SLo ali A)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!