Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
seveda volk, svet gre naprej in tehnika gre naprej in razvoj gre naprej, samo pri nas se že 16 let ukvarjamo s preteklostjo( se ukvarjate) janšisti seveda :naughty:

Janšisti - revanšisti... :naughty:

Kako lepo je, da imamo demokracijo, časopis namreč :headbang:

Objavljeno

Pred par dnevi je prišla novica zadnje raziskave kaj-vem-koga v verjetno vse medije, da je več kot 90% ljudstva zelo zadovoljnih s sedanjo situacijo v državi (blaginja, dobre službe itd..) in da so plače (menda) 4% višje kot mesec prej.

KDO KOGA FARBA ?!?!?

Propagandnamašinerijakotvnacističninemčijipress

Ali pa so bili anketiranci člani JJ generalštaba in pribočniki/podrepniki :angry:

El Barto

Objavljeno

in to ravno zdaj, ko bo inflacijo ftrgalo ko pri norcih ...

tudi Španija in še ktera država, ki je inflacijsko propadla, je imela pred tem gospodarsko rast na račun gradbeništva ...

vzorci so presenetljivo prepoznavni

Objavljeno
in to ravno zdaj, ko bo inflacijo ftrgalo ko pri norcih ...

tudi Španija in še ktera država, ki je inflacijsko propadla, je imela pred tem gospodarsko rast na račun gradbeništva ...

vzorci so presenetljivo prepoznavni

Yeh, samo Bajuk se še vedno z gauči v argentinskih poljanah naganja.

Objavljeno
seveda volk, svet gre naprej in tehnika gre naprej in razvoj gre naprej, samo pri nas se že 16 let ukvarjamo s preteklostjo( se ukvarjate) janšisti seveda :naughty:

A SEM MOGOČE JAZ VLEKEL PRETEKLOST V PRIMERJAVO AL PA SEM REPLICIRAL TVOJO PRIMERJAVO !?

A res ne mormo v dveh treh postih sestavit vsebinsko debato

A ma potem smisel če se nabija zato da se nabija

In vam je res tako zanimivo če vsi čoparativno tulite; JJ je .....

Objavljeno

Če sem lahko tulil, da je LDS zgubila kompas in da se Drnovšek/Rop/Golobič obnašajo, kot bi boga za jajca držali, potem lahko tulim tudi za Janšo.

Tudi če ne bi bilo tako, imam vso pravico kritizirati vlado. A le če to počnem argumentirano, bo moja kritika verodostojna. Janša je predsednik Vlade in je neposredno ali posredno odgovoren za vse kar počneta Vlada in državni aparat.

Branjenje Janše v stilu on je lepi, dober, pameten... in to mu vse počnejo nesposobneži in zahrbtneži iz SDS, NSi, SLS, DESuS, gospodarstva itn. je enako kritiziranju kar tako, ker mi nekdo ni všeč.

Kritika pa mora bit in Vlada ne sme nikoli pozabiti, da so jo tja izvolili državljani in ne Bog ali nekaj drugega.

Objavljeno
A SEM MOGOČE JAZ VLEKEL PRETEKLOST V PRIMERJAVO AL PA SEM REPLICIRAL TVOJO PRIMERJAVO !?

A res ne mormo v dveh treh postih sestavit vsebinsko debato

A ma potem smisel če se nabija zato da se nabija

In vam je res tako zanimivo če vsi čoparativno tulite; JJ je .....

resnica boli,boli, joj kako boli, tvoje vedenje, je tipično za janšiste, kurite, ko vam pa zmanjka kurjave, smo pa vsi ostali kurjači, samo janšisti pa ne, samo to poglej, o sovi skoraj nihče več negovori in glej ga šment, komisija izda že 6 poročilo o sovi, in potem bosta spet tanko in jerovšek, prepričevala ljudi, da janšisti pa že ne izdajajo sove, ma sej je brez veze, volitve so zmiram bliži, lep pozdrav vsem janšistom in tebi volk, sedaj pa zapuščam to temo :unsure: :unsure:

Objavljeno

Janšisti? Ta izraz ti je, vidim, silno všeč. :) Imaš še kaj drugega na zalogi?

Ah ja, boljševiki ... en čas očitate ukvarjanje s preteklostjo, hkrati se pa sami želite vanjo vrniti, ker ste se - ali pa so se nekateri - imeli čudovito. Za nič vloženega dela.

Objavljeno
resnica boli,boli, joj kako boli, tvoje vedenje, je tipično za janšiste, kurite, ko vam pa zmanjka kurjave, smo pa vsi ostali kurjači, samo janšisti pa ne, samo to poglej, o sovi skoraj nihče več negovori in glej ga šment, komisija izda že 6 poročilo o sovi, in potem bosta spet tanko in jerovšek, prepričevala ljudi, da janšisti pa že ne izdajajo sove, ma sej je brez veze, volitve so zmiram bliži, lep pozdrav vsem janšistom in tebi volk, sedaj pa zapuščam to temo :unsure: :unsure:

A je mogoče sova in ostale pizdar.je bile predmet debate al pa si mi očital, da vlečem preteklost naprej in sem ti na to trditev postregel s protiargumentom, ki si ga spisal sam.

In če sem zato potem janšist?! Ali ker hočem stat za svojimi besedami in argumenti: če sem zato Janšist in če je to žalitev; naj bo.

Sem ponosen na tako argumentirano žaljenje.

Objavljeno
Janšisti? Ta izraz ti je, vidim, silno všeč. :) Imaš še kaj drugega na zalogi?

Ah ja, boljševiki ...

Meni se pa ta dva izraza vidita takoo zelooo sorodna. Pa prmejduš da v čisto vseh pogledih. Edino oblekce so druge barve. :grim

No, ko je že bila podana iztočnica...

Objavljeno
Meni se pa ta dva izraza vidita takoo zelooo sorodna. Pa prmejduš da v čisto vseh pogledih. Edino oblekce so druge barve. :grim

No, ko je že bila podana iztočnica...

:hmm: no pa smo tam...

Objavljeno

Janez Janša je bil v daljni mladosti rokometaš Celja Pivovarna Laško?! :chase:

Objavljeno

Sem slišal da je bil bolj solo raider, solodrkač...al kaj že. :whistle:

Objavljeno

Če je pa to res, vsekakor drži naslednje;

Janez Janša je lepši, hitrejši in pametnejši od samega sebe. Zadnjič se je na maratonu prehitel za 15kilometrov.

Objavljeno

Janez Janša je lepši, hitrejši in pametnejši od samega sebe. Zadnjič se je na maratonu prehitel za 15kilometrov.

Drži, skoda da je letališče oddano, le kaj bi bilo še primerno za njega...

Objavljeno

Potem je že skoraj tako lep, hiter in pameten kot Peterle, anede :whistle:

Objavljeno

Napreduje vsekakor.

Res pa je, da je Janez Janša osvojil bralno značko za vse razrede že v prvem, preden se je tekmovanje začelo! :OK:

Objavljeno

Pod taktirko Obi-Wan Kenobi-ja

Objavljeno

JJ odklonil reklamni spot za Subrina šampon...ve kdo kaj več? :whistle:

Objavljeno

Vem & ne povem! Bi pa nekaj...če lahko? :OK:

Objavljeno

No verjetno zopet opozicija plasira neresnice, ma se mi zdi da je stvar resna...Subrina je resna firma. :whistle:

Objavljeno

Brez subrine bi res težko postal prvi zmagovalec Singstara na dolenjskem.

Objavljeno
Brez subrine bi res težko postal prvi zmagovalec Singstara na dolenjskem.

Sem mislil da je Urška, pa je ta Subrina v redu?

Objavljeno

Vsekakor ob dejstvu, da mu je ukradel ženo in tudi ime.

Objavljeno
Vsekakor ob dejstvu, da mu je ukradel ženo in tudi ime.

Dobro da mu je lase pustil :worship:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!