Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

čisto :topic: ampak ne morem da nebi opazil podobno gibanje v mojem in bmwslo avatarju :blush:

Objavljeno
čisto :topic: ampak ne morem da nebi opazil podobno gibanje v mojem in bmwslo avatarju :blush:

pa res :headbang: :wallbash:

Objavljeno

Koalicija med motoristi in biciklisti ,je možna?na dolge proge NE,okoli bloka še gre.Isto je z SD in SDS.

Objavljeno
realna možnost je samo ena. Barbika. ni druge. SD lahko zmaga volitve. drugi realnih možnosti nimajo.

Ja seveda. Zdej so okrepljeni. Z novimi ljudmi, novimi "idejami", novimi nacrti kaj vse oni bi in kaj bodo.

Glede na to da vedno ponucam svoj glas, ga bom tudi zdaj, ce ga bodo pa SD dobili je pa drugo.

Objavljeno

Sem bolj na slabem glasu, ga bom pa vseeno ponucal ... vemm komu ga ne bom dal.

Objavljeno
mislim da koalicija SD in SDS ni mogoča zaradi globokega obojestranskega prezira. tudi če bi pahor in janša navijala za kaj takega bi jih člani stranke raztrgali. OK mogoče bi veliki fuhrer še uspel disciplinirat članstvo ampak pahor bi pa končal na grmadi :evilgrin:

Osebno mislim, da je želja po oblasti prevelika, da SD nebi utišali zadnjega DieHard komija, Potrča. potem, se medsebojno ritolizenje za ministrske stolčke lahko začne.

Občutek imam, da takoimenovane leve stranke (kdo pa ostane poleg SD in LDS? Zares? Desus?) nebodo zbrale dovolj glasov za sabilno vlado.

Objavljeno (popravljeno)
Osebno mislim, da je želja po oblasti prevelika, da SD nebi utišali zadnjega DieHard komija, Potrča. potem, se medsebojno ritolizenje za ministrske stolčke lahko začne.

Občutek imam, da takoimenovane leve stranke (kdo pa ostane poleg SD in LDS? Zares? Desus?) nebodo zbrale dovolj glasov za sabilno vlado.

Pomojem je tuki precej odvisno od Zares, če bi nabrali kakih 10% bi znalo biti dovolj(mogoče kak procent več).

Popravljeno . Popravil sjeng
Objavljeno

Mogoče bo pa her Rupelj ponovno prestopil na levo.To zna bit odločilno, al ja... :hmm:

Objavljeno
mislim da koalicija SD in SDS ni mogoča zaradi globokega obojestranskega prezira. tudi če bi pahor in janša navijala za kaj takega bi jih člani stranke raztrgali. OK mogoče bi veliki fuhrer še uspel disciplinirat članstvo ampak pahor bi pa končal na grmadi :evilgrin:

To razmišljanje bi podpisal pred odločitvijo Pahorja da ne kandidira za predsednika. Prepričan sem da je postavil primerno ceno za to in da je, v SLO politiki itaq, vse možno

Edin Jelinčič ne v nobeni kombinaciji

Objavljeno

To razmišljanje bi podpisal pred odločitvijo Pahorja da ne kandidira za predsednika. Prepričan sem da je postavil primerno ceno za to in da je, v SLO politiki itaq, vse možno

Edin Jelinčič ne v nobeni kombinaciji

[/

qu

pomota, jelinčič je v vseh kombinacijah, podtajno, to bi pa že lahko vedel

Objavljeno (popravljeno)

Se jaz malo :topic: .... Glede na gibanje bi bilo morda zelo dobrodoslo, ce bi ti malo zmanjsal velikost crk v tvojem podpisu in raje povecal gif slikco avatarja :worship:

Naj samo bezno pripomnim k tej temi, da se politika ne imenuje zastonj po najstarejsi obrtnici :whistle: Za primerno ceno so se vsi pripravljeni pariti med sabo: levi na desne, obratno, po sredini, itd... :grim

SCHtabec

Popravljeno . Popravil scht@bec
Objavljeno

Mnenja sem, da se bo JJ sam ustavil.Resno trenira in iz dneva v dan mu gre bolje, tako da iskreno upam in mu želim, da se čim pre ustavi.Ni mu potrebno čakati volitev,saj jih res ne potrebuje, da bi ga drugi ustavljali, to zmore sam naš her vodja.

(odjajcadodrekajekratkapotpress)

Objavljeno
Mnenja sem, da se bo JJ sam ustavil.Resno trenira in iz dneva v dan mu gre bolje, tako da iskreno upam in mu želim, da se čim pre ustavi.Ni mu potrebno čakati volitev,saj jih res ne potrebuje, da bi ga drugi ustavljali, to zmore sam naš her vodja.

(odjajcadodrekajekratkapotpress)

:worship: :grupni: :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Še en dober argument za ustavitev JJ z njegovimi ritoliznimi priskledniki vred:

"Vendar pa je resnica - vsaj tako kaže - drugačna. Janša prodaja zase in za svoje prijatelje, za svoje udobje in udobje prijateljev."

Citat je iz Financ: http://www.finance.si/?MOD=show&id=190...mp;src=pj140907

Ajde, naj bo v celoti:

Janez Janša bo - vsaj tako kaže zdaj - prodal vse. Od Triglava, do logistike in telekomunikacij. Mogoče tudi kako banko. In to bo storil hitro, saj ima časa le še do volitev prihodnjo jesen.

Da ne bo pomote - zavzemam se za umik države iz gospodarstva. Všeč mi je, da lahko izbiram med domačimi in tujimi zavarovalniškimi policami. Rada bi se sprehajala po bleščečih novogoriških igralnicah, ki bi spominjale na Las Vegas. Nekaj zavarovalniških zasvojencev me pri tem sploh ne moti, kajti zasvojijo se lahko tudi na internetnih igralniških igrah doma. Pa zato še nihče ni vpil, naj ukinemo internet. In rada bi se pripeljala do Kopra v lepem, čistem, zračnem kupeju vlaka prej kot v dveh urah in pol. Briga me, ali bi ga naredili Rusi ali Nemci. In seveda - rada bi čim nižje davke.

Vse to mi lahko omogoči tudi Janša. Tako, da proda državna podjetja tistim, ki bodo zanje plačala (veliko) in ki bodo na naš trg prinesla izbiro. S tem bi prišli tudi delovna mesta, boljše plače, nove naložbe, večja potrošnja in krog bi bil sklenjen. Ob vsem tem namreč visoka obdavčitev v odstotkih zaradi višjih dobičkov in tudi višjih plač ne bi bila potrebna.

Vendar pa je resnica - vsaj tako kaže - drugačna. Janša prodaja zase in za svoje prijatelje, za svoje udobje in udobje prijateljev. Državna prodaja Mercatorja Šrotovi Pivovarni Laško in Bavčarjevemu Istrabenzu pred leti mojega interesa ni zadovoljila. Nasprotno: še vedno se sprašujem, koliko ceneje bi lahko v Mercatorju kupila recimo pivo staropramen, če Pivovarna Laško (oziroma njeni lastniki) ne bi bila skoraj 50-odstotni lastnik našega največjega trgovca.

Se podobno dogaja tudi v Janševih pogovorih s kolegi iz Nemčije? Zakaj je še pred kakršnimikoli razpisi jasno, da če (ko) bodo logisti prodani, bodo prodani Deutsche Bahnu? Zakaj je najbolj resen kandidat za Telekom še pred oddajo obvezujočih ponudb Deutsche Telekom? In zakaj se govori, da je Janša že stisnil roko za Triglav spet nemškemu zavarovalniškemu velikanu Allianzu?

Nič nimam proti naložbam Nemcev v Slovenijo. Nasprotno, nemške ceste, avtomobili, vlaki, celo stranišča ob avtocestah, njihove pivnice so mi izjemno všeč. Moti me le to, da Janša daje občutek, da se ne pogovarja - vsaj ne resno - z nikomer drugim kot z Nemci. Kot da bi si želel zagotoviti udobje, dobro službo in ugled po vzoru nekdanjega nemškega (!) kanclerja Scröderja. To pa je zelo narobe. Kajti meni je poleg Nemcev všeč tudi finska Nokia, irski Guiness, hrvaški Gavrilović ... Všeč mi je vsak, ki bo meni in vam omogočil več izbire in udobja, kot nam ga zdaj prinašajo državna podjetja ali Janševi izbranci.

Untitled-1.1189710239.gif

Vir: Današnje internetne finance.

Popravljeno . Popravil HHV
Objavljeno

No, pa naj še kdo reče, da ni JJ bil dober učenec Kumrovca. Še več, uspelo mu je pošteno nadgraditi pridobljeno znanje.

Le zakaj mi odmeva po glavi ".....istiii. ......istiii..." :hmm:

Objavljeno (popravljeno)
No, pa naj še kdo reče, da ni JJ bil dober učenec Kumrovca. Še več, uspelo mu je pošteno nadgraditi pridobljeno znanje.

Le zakaj mi odmeva po glavi ".....istiii. ......istiii..." :hmm:

Spet kritiziraš našega "Ljubljenega vodjo". To ni lepo, saj ti,( to pravijo tudi zame) ne razumeš vseh ozadij in ne razumeš poštenosti vseh akterjev, ki stoje za temi plemenitimi dejanji v dobro Slovenije. Ti sploh ne veš, kaj je dobro zate. Tvoje stalno kritizerstvo do Ljubljene oblasti(seveda neupravičeno) je lahko zgolj posledica neukosti, nevednosti , predvsem pa škodoželjnosti.

Ti sploh ne veš, koliko časa bo še potrebnega, da bo nova (že skoraj tri leta) oblast popravila napake stare.

In nova oblast je definitivno bolj sposobna od enoumnih oblasti , ki si (sem) jih v mladosti morala trpeti ti (jaz).

V tako kratkem času "olastniniti" toliko in na tak način....... Ne , tako sposobnih res še nismo imeli....

Šele sedaj , ko so me razsvetlili, vem, kako ti (mi) je bilo v mladosti hudo in kako si (sem) trpel. Ni čudno da si (sem) tak.

Poboljšaj se. Menda boš zmogel, saj si lovec. Trobi v isti rog z drugimi, ne nekaj po svoje........

Popravljeno . Popravil Damian
Objavljeno
...

Poboljšaj se. Menda boš zmogel, saj si lovec. Trobi v isti rog z drugimi, ne nekaj po svoje........

Ma saj se matram in matram... Pa kar ne gre :blush:

Adi pravi, da sem neprilagojen. :blink: Obstaja za to kakšno zdravilo?

Objavljeno

totalna revolucija za njega ni rešitev, janez kurbin sin hoče samopotrditev (by pankrti)

kako lepo bi bilo če bi se odstopi ministrov nadaljevali pod zaporedno številko štiri, pet, ..... :whistle:

Objavljeno
Obstaja za to kakšno zdravilo?

Ene deset piv spij (ali česa podobnega), pa ti bo čisto vseeno ali si neprilagojen ali ne. :whistle:

Ampak ne priporočam ponavljanja v nedolgled... lahko kronik rataš. :P

Sicer pa smo vsi malo neprilagojeni. Vsaj v moji okolici je tako, zato se ne sekiraj.

Objavljeno
Se podobno dogaja tudi v Janševih pogovorih s kolegi iz Nemčije? Zakaj je še pred kakršnimikoli razpisi jasno, da če (ko) bodo logisti prodani, bodo prodani Deutsche Bahnu? Zakaj je najbolj resen kandidat za Telekom še pred oddajo obvezujočih ponudb Deutsche Telekom? In zakaj se govori, da je Janša že stisnil roko za Triglav spet nemškemu zavarovalniškemu velikanu Allianzu?

Nič nimam proti naložbam Nemcev v Slovenijo. Nasprotno, nemške ceste, avtomobili, vlaki, celo stranišča ob avtocestah, njihove pivnice so mi izjemno všeč. Moti me le to, da Janša daje občutek, da se ne pogovarja - vsaj ne resno - z nikomer drugim kot z Nemci.

Zanimivo, da se je Slovenija povezala z ruskim Lukoilom kjub temu, da mu je Merklova to odsvetovala (baje)

Slovenske železnice niso ravno biser in v 15 letih naj bi v njih vložili 15 miljard EUR. Ker je D bahn potegnil kratko pri nakupu OBB in tako močne konurence si v tej regiji ne morejo privoščiti in so se pripravljeni pogajati ,nikjer pa ni rečeno da bodo sprejeli tako ceno. Če je kdo sledil kako so avstrijci nastopili s prevzemom železnic na slovaškem mu bo jasno, da je Nemčija boljša izbira.

O farncozih kot lastnikh nečesa-vprašajte tiste ki so zaposleni v takšni firmi.

In ja jaz pogrešam udeležbo nemcev na našem trgu.

Objavljeno

Zakaj se vladi tako mudi prodati tisto,česar ji ni treba,

na način,kot se to ne počne,

in za ceno, ki bo vedno prenizka...??

Vir: MLADINA

Objavljeno
Zakaj se vladi tako mudi prodati tisto,česar ji ni treba,

na način,kot se to ne počne,

in za ceno, ki bo vedno prenizka...??

Vir: MLADINA

ZAKAJ?vsi odgovori vodijo k % ki se ga dobi.Kdo ve ali bodo še na oblasti after in pri koritu.

Objavljeno
ZAKAJ?vsi odgovori vodijo k % ki se ga dobi.Kdo ve ali bodo še na oblasti after in pri koritu.

Ne, ne verjamem. J.J. je namreč kritiziral podkupljivost,provizije in dogajanja, ki naj bi se odvijala pod LDS-om.

Tako sploh ne morem verjeti, da bi bilo v igri kaj drugega ,razen interesov slovenskega naroda.

Objavljeno
Ne, ne verjamem. J.J. je namreč kritiziral podkupljivost,provizije in dogajanja, ki naj bi se odvijala pod LDS-om.

Tako sploh ne morem verjeti, da bi bilo v igri kaj drugega ,razen interesov slovenskega naroda.

če hoče Janša dobit še ene volitve se mora boriti proti korupciji. ta trenutna korupcija in bogatenje samo zgleda da je nastala pod njegovo vladavino v resnici pa je to še mast LDS in SD iz prejšnje vlade, zato moramo drugo leto še enkrat volit SDS da ima rata še to korupcijo odpraviti. :naughty:

Objavljeno
če hoče Janša dobit še ene volitve se mora boriti proti korupciji. ta trenutna korupcija in bogatenje samo zgleda da je nastala pod njegovo vladavino v resnici pa je to še mast LDS in SD iz prejšnje vlade, zato moramo drugo leto še enkrat volit SDS da ima rata še to korupcijo odpraviti. :naughty:

Vidiš, tudi ti si, tako kot jaz, postal demokratičen in razmišljaš po naše.

Sicer pa, najmanj še en mandat jim moramo dati, saj korupcije, ki je nastajala 12 let na 50 podlage ne moreš izkoreniniti kar takoj. Je preveč zažrta v vse pore našega, do leta 2004 človeka nevrednega življenja.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!