GREY WOLF Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 a se vidmo na plaž? :naughty: Na naši dajemo popust,eno okrog ust :lol1: slinauuucc zdej bi pa kar na plažo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2007 js bi zdj na plaži biuuuuuuuu ... in :whistle: ... u senci ležu in :whistle: HOOOOČM NAAAA PLAŽOOOOOOOOOOOOOOOO :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 a greva :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2007 a greva :naughty: s teboj kamor si želiš :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 ja na plažo a ne nč grem pod tuš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 Prideta z yamaho ali kavasakijem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2007 (popravljeno) Prideta z yamaho ali kavasakijem? če se govori o motorju.. obstaja samo Yamaha :worship: ostalo so kitajci, korejci in pocen italjanski ponaredki :whistle: zdj sm ga pa najebu ... sj se hecampress Popravljeno Julij 18, 2007. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 če se govori o motorju.. obstaja samo Yamaha :worship: ostalo so kitajci, korejci in pocen italjanski ponaredki :whistle: Zato sanda prodaja kavo? eh te ženske... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 jz skuham kavo zastojn :naughty: pa sej ne prodajam,svojga,no za dobr dnar sam res eh te ženske,le kaj bi brez nas :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 19, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 19, 2007 Sanda... prpel šedowke na plažo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharkwoman Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 Da bomo imele spet kaj pokazat :whistle: Doc1.doc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 kok vas je že nabavl te neokusne plavutke/petke/skropucale? :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 Jst. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 to pa moreš slikat in nalimat sliko sem seveda če maš jajca :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 to pa moreš slikat in nalimat sliko sem seveda če maš jajca :krneki: [/quot Jajca mam sam digiča ne.Kva se čudiš, so ful uporabne- plavaš in zraven ribe nabijaš, pa še med plavanjem ti ne drsi. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 19, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 19, 2007 dobre so... in zelo praktične na plaži :worship: .... primeš za petko in skloftaš slinastega deca :lol1: ne umažeš si rok.. slina ostane na plavutki... splahneš... in pripravljena za novo uporabo :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 Ko jih sezuješ jih lahko obesiš da se sušijo. Maus ima spešel edicijo , petke 20 cm. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 s kakimi se jaz družim tu :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 s kakimi se jaz družim tu :grrr Si kupu plavutke? primerne so za mestno vožnjo motorja... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 20, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 20, 2007 Si kupu plavutke? primerne so za mestno vožnjo motorja... :rolleyes: na štantu na plaži ji pocen prodamo... 1500 € ... samo solarno plačanje (pare na sunce) :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 na štantu na plaži ji pocen prodamo... 1500 € ... samo solarno plačanje (pare na sunce) :lol1: Sem vedno verjel vate, bižniš man, (fifty fifty presss) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 Ravnokar prišla iz mešane (nudistične :whistle: ) plaže :OK: Marsikaj sem tam slišala o tej plaži glede katere se gre tema, tako da jo podpiram :krneki: ... Drugače je bilo pa super :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 lepo za slišat ShadoW88 GREY, ne nisem še kupil plavutk so nekoliko predrage za moj žep, če pa vidva meni plačata vsak po 1500E pa se lahko začnemo pogovarjati o tem da vama jih odnesem izpred oči :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 lepo za slišat ShadoW88 GREY, ne nisem še kupil plavutk so nekoliko predrage za moj žep, če pa vidva meni plačata vsak po 1500E pa se lahko začnemo pogovarjati o tem da vama jih odnesem izpred oči :evilgrin: Eeeeeeee, plavutke ali kopalke... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 jz smbla tut učeri na plaži :whistle: .....z zgoraj zbrez :lol1: :grim :rolleyes: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se