ShadoW88 Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 (popravljeno) jz smbla tut učeri na plaži :whistle: .....z zgoraj zbrez :lol1: :grim :rolleyes: :blush: Danes je že redkost, da vidiš katero zgoraj z :hmm: .. pa ne samo po plažah :krneki: In kako je bilo? Popravljeno Julij 23, 2007. Popravil ShadoW88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 jz smbla tut učeri na plaži :whistle: .....z zgoraj zbrez :lol1: :grim :rolleyes: :blush: Minca nč bat, bodo že zrasle :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 Minca nč bat, bodo že zrasle :whistle: :lol1: a ti to men? :lol: moje so že ful zrastle :grim :whistle: ....tko da ne prčakujem še nevem kakšne rasti :lol1: :lol1: :lol1: sm čist zadovoljna :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 :lol1: a ti to men? :lol:moje so že ful zrastle :grim :whistle: ....tko da ne prčakujem še nevem kakšne rasti :lol1: :lol1: :lol1: sm čist zadovoljna :grim ah daj no...nikol ni preveč, dokler še lepo stojijo :krneki: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 (popravljeno) ah daj no...nikol ni preveč, dokler še lepo stojijo :krneki: :whistle: nočem imet ful velkih oz. prevelkih :nono: moje so čist ok :grim ....zato pa nočem ful ful velkih imet, k bodo pol na stara leta lahko povešene :closedeyes: ..... tko pa sm prepričana da ne bodo do kolen :grrr ... Popravljeno Julij 23, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 nočem imet ful velkih oz. prevelkih :nono: moje so čist ok :grim ....zato pa nočem ful ful velkih imet, k bodo pol na stara leta lahko povešene :closedeyes: ..... tko pa sm prepričana da ne bodo do kolen :grrr ... ampak samo do popka? :evilgrin: :whistle: :whistle: hec, minca, hec, ne mi zamert O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 ampak samo do popka? :evilgrin: :whistle: :whistle: hec, minca, hec, ne mi zamert O:-) :lol1: tut do popka ne :grrr..... bodo čvrste :grim :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARAMBOLA Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 :lol1: tut do popka ne :grrr..... bodo čvrste :grim :whistle: :whistle: Zato jih je pa treba orng masirat! :grim Močna moška roka mora bit! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 Zato jih je pa treba orng masirat! :grim Močna moška roka mora bit! :P :lol1: moške ni...je pa moja :grim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 :lol1:moške ni...je pa moja :grim :whistle: Imam dve levi roki, lahko eno posodim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 (popravljeno) Imam dve levi roki, lahko eno posodim :whistle: :lol1: a da bi vsak eno :naughty: ?? :whistle: :whistle: :whistle: :lol: Popravljeno Julij 24, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 :lol1: a da bi vsak eno :naughty: ?? :whistle: :whistle: :whistle: :lol: No...? :whistle: brez zadrege :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 k sm sam sem vedno brez vsega...na plaži namreč :whistle: brez denarja brez cunj brez motorja brez veze... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 No...? :whistle: brez zadrege :naughty: povej, povej :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 povej, povej :naughty: :naughty: Daš levo al desno... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 ženska plača je preniska :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 Daš levo al desno... :winkiss: za premislt bi blo :lol1: :lol1: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 za premislt bi blo :lol1: :lol1: :whistle: :whistle: Ne čakaj na maj... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 Ne čakaj na maj... :whistle: :lol1: :lol1: kaj pa če bom :naughty: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 :lol1: :lol1:kaj pa če bom :naughty: :whistle: :whistle: ne bodo čvrste ostale :whistle: :whistle: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARAMBOLA Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 :lol1:moške ni...je pa moja :grim :whistle: Daj,opiši malo,kak to delaš,da vidim,če maš prave gibe! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 ne bodo čvrste ostale :whistle: :whistle: :blush: :lol1: bodo....bodo mogle :whistle: :whistle: Daj,opiši malo,kak to delaš,da vidim,če maš prave gibe! :naughty: uuuf....to se ne da opisat :whistle: ...tega bi blo preveč...lohk pokažem :lol1: ;) pomojem imam prave gibe :grim.....do zdej še :grim .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 Deca ne mi smetit po plaži.Zdej ko ni Mausa da mi pomaga čistit, ste kar navalili.Gibi gor gibi dol... Minca nč bat, jst ti verjamem, ti sam treniraj, nekoč bo še kaj iz tebe... (maserkapress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 :lol1: a ti to men? :lol: moje so že ful zrastle :grim :whistle: ....tko da ne prčakujem še nevem kakšne rasti :lol1: :lol1: :lol1: sm čist zadovoljna :grim GREY-ji bodo tud hmal zrasle :lol1: Deca ne mi smetit po plaži.Zdej ko ni Mausa da mi pomaga čistit, ste kar navalili.Gibi gor gibi dol...Minca nč bat, jst ti verjamem, ti sam treniraj, nekoč bo še kaj iz tebe... (maserkapress) a sam boš pa prpo stisnu? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 Bademajster nikoli ne stiska, sam rahlo masira. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se