maus Objavljeno Julij 25, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 25, 2007 kdo komu kj stiska na plaži... mau morale prosm :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 Deca ne mi smetit po plaži.Zdej ko ni Mausa da mi pomaga čistit, ste kar navalili.Gibi gor gibi dol...Minca nč bat, jst ti verjamem, ti sam treniraj, nekoč bo še kaj iz tebe... (maserkapress) zato pa delam tako šolo, da bom :naughty: ....to si želim bit :grim.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 TOOOOOOOOOOo Minca, ti si carica.A sem lahko za model-lutko-kar kol. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 25, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 25, 2007 TOOOOOOOOOOo Minca, ti si carica.A sem lahko za model-lutko-kar kol. :winkiss: a bi biu ančko :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 a bi biu ančko :lol1: Za Minco,yes...ti se pa grizi naprej :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 TOOOOOOOOOOo Minca, ti si carica.A sem lahko za model-lutko-kar kol. :winkiss: SLIIIIIIINAVC!!!! model si že, da boš lutka se pa tudi da poskrbet :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 (popravljeno) :lol1: :lol1: :lol1: joj, fantki moji ej :whistle: .... bomo poskrbel, da boste tut vi bli moji modeli, poskusni zajči,ančke al pa kej podobnega .) ;) :grim.... oblubim :grim Popravljeno Julij 25, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 ne vem za kaj ampak 90% k vidm ta naslov ženska plaža jo preberem kot ženska plača :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: joj, fantki moji ej :whistle: .... bomo poskrbel, da boste tut vi bli moji modeli, poskusni zajči,ančke al pa kej podobnega .) ;) :grim .... oblubim :grim te bom za besedo držu :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 te bom za besedo držu :evilgrin: dej :grim....pa še za jezik ti dovolim :evilgrin: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 dej :grim ....pa še za jezik ti dovolim :evilgrin: :whistle: mi še za kak del dovoliš? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 mi še za kak del dovoliš? :whistle: misliš :naughty: :whistle: :naughty: ...sej je že jezik dovolj za prvo obljubo :whistle: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 to maš pa tu prou! P.S. a to pomen da bo več oblub :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 to maš pa tu prou! P.S. a to pomen da bo več oblub :blush: :hmm: a ti bi rad več oblub?....da bi se me še kje držu :hmm: :rolleyes: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 sčasoma, če obstaja možnost, tralala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 sčasoma, če obstaja možnost, tralala... :naughty: mogoče pa .) ;) :rolleyes: pa na hopsasa si še pozabu .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 sčasoma, počas, ne gre vse prvo uro, je treba potegnit do jutra :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 (popravljeno) sčasoma, počas, ne gre vse prvo uro, je treba potegnit do jutra :naughty: :naughty: to pa :grim....grem spat ;) .)....nehi :yawn: :whistle: Popravljeno Julij 25, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 nočem nehat, par urc je premal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 nočem nehat, par urc je premal :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 :headbang: Malo zadremam pa mi že smetijo po plaži... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 to je zato, ker si zanič reševalec iz vode. je treba bit na mestu in gledat, ne pa pod kolibo spat...potem pa rata taka štala :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 to je zato, ker si zanič reševalec iz vode. je treba bit na mestu in gledat, ne pa pod kolibo spat...potem pa rata taka štala :whistle: Kolega GorazdH, v skladu z zakonom o delovnih razmerjih, panožno olektivno pogodbo reševalcev na ženskih plažah Ul. 07/00 sem si privoščil mali dremež, zato me nikakor ne moreš oklasificirati kot zanič reševalca.V svoji dolgoletni reševalski službi, sem rešil nešteto nerešljivih primerov(sončiti se a ne iti na sonce,kopati se a se ne zmočiti,mazati lepa, poželjiva,tako nežna, a hkrati trdna telesca in ostati trd-en. Po plaži mi pa vedno eden in isti svinja, je pa prefrigan, saj se vedno prikrade kot fosil in ga teško isledim med vsemi fosili,školjkami... Za plažo spremni:eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 :angry: more bit pa res prava nadloga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 Eh, da ti ne pravim...pa revež niti ne ve da ga una Minca okol vrti,pa se mu bo pol slabo.Po tejvročini pa z jezikom pa take... to na naši plaži ne gre.Od 11 h do 17 se je doma, pa pika. Za plažo z Greyem naprej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se