fossil Objavljeno Avgust 22, 2007 Deli Objavljeno Avgust 22, 2007 (popravljeno) Saj.. Fossil se ti je tudi nekaj izneveril :hmm: čekiral sem konkurenčno plažo na Pagu, in ugotovil da lepo obratuje ker ima šef še vse frnikule :whistle: Mogoče se samo dela, da ga katera luštna vn potegne :naughty: odkrile so me, matkurba Popravljeno Avgust 22, 2007. Popravil fossil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Avgust 22, 2007 Deli Objavljeno Avgust 22, 2007 čekiral sem konkurenčno plažo na Pagu, in ugotovil da lepo obratuje ker ima šef še vse frnikule :whistle: Konkurenca gor ali dol, tam je tako mešana plaža :hmm: odkrile so me, matkurba Sej stare gredo pa pridejo nove, mi pa jim ne bomo povedali :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 22, 2007 Deli Objavljeno Avgust 22, 2007 Frnikula si ti, kar na Pagu čekiraj... na naši plaži vse prečekirano.osebje 1A. :naughty: bademajsterpress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Avgust 22, 2007 Deli Objavljeno Avgust 22, 2007 Frnikula si ti, kar na Pagu čekiraj... na naši plaži vse prečekirano.osebje 1A. :naughty: bademajsterpress Osebje ja, samo strank ni :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 22, 2007 Deli Objavljeno Avgust 22, 2007 Osebje ja, samo strank ni :whistle: So še malo sramežljive, ma ko se ogrejejo , nikoli dosta... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 22, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 22, 2007 Osebje ja, samo strank ni :whistle: js sm tvoja stranka :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 22, 2007 Deli Objavljeno Avgust 22, 2007 Glej ga no Mausija, a še ne spiš, jutri treba plažo pomest, travo pobrat,senčnike znosit, kako kopalko obrnit... kontrakt imaš na 24 ur, zato se ne slin okol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Avgust 22, 2007 Deli Objavljeno Avgust 22, 2007 js sm tvoja stranka :whistle: Kot vidim si ti osebje, ki skrbi za stranke :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 22, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 22, 2007 Glej ga no Mausija, a še ne spiš, jutri treba plažo pomest, travo pobrat,senčnike znosit, kako kopalko obrnit...kontrakt imaš na 24 ur, zato se ne slin okol kaj nj z unimi pijanimi babami nardim k spijo nage na plaži... pun k***c jih mam.. še posebi uni 18-letni blond dvojčici.. skos hočta neki od mene :headbang: ... hočm navodila za varno delo in izpit iz varstva pri delu :closedeyes: Kot vidim si ti osebje, ki skrbi za stranke :naughty: bot moja stranka :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 22, 2007 Deli Objavljeno Avgust 22, 2007 18 let blond dvojčici bom jst dopovedal, da stric Maus nima časa za igrice, pijane baburine pa s peskom prekri, da nam klientelo ne odganjajo.Po končani sezoni naju firma za mesec dni na Maldive pošilja , na usposabljanje, pa tak... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Avgust 22, 2007 Deli Objavljeno Avgust 22, 2007 bot moja stranka :whistle: Kej popusta? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 22, 2007 Deli Objavljeno Avgust 22, 2007 Kej popusta? :whistle: TO PRI BLAGAJNIKU PORIHTAŠ... :whistle: MAUS JE ZA OSEBJE, JST KASIRAM. 20% skontopress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 22, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 22, 2007 Kej popusta? :whistle: po vstrajnem nagovarjanju ti bom že popustil :whistle: samnenubenmupovedat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Avgust 22, 2007 Deli Objavljeno Avgust 22, 2007 po vstrajnem nagovarjanju ti bom že popustil :whistle: samnenubenmupovedat S posebnimi strankami bi lahko imeli posebne pogoje in usluge :whistle: Da ne bom na koncu jaz kaj zaračunala :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 24, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 S posebnimi strankami bi lahko imeli posebne pogoje in usluge :whistle: Da ne bom na koncu jaz kaj zaračunala :hmm: Nimam dinara nć spljoh :grrr.. po plaži smeti pobiram :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Nimam dinara nć spljoh :grrr.. po plaži smeti pobiram :whistle: Konc koncu dnar sploh ni ovira, se da že kako drugače zmenit :whistle: A bo kdo drug zmasiral, če maus smeti pobira? :unsure: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Konc koncu dnar sploh ni ovira, se da že kako drugače zmenit :whistle: A bo kdo drug zmasiral, če maus smeti pobira? :unsure: :whistle: Pomagaj mu, pa bo prej končal! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Pomagaj mu, pa bo prej končal! :whistle: :grrr On je plačan, kar naj dela :evilgrin: Ne moremo bit ženske vedno povsod dobre :grrr pa saj vem, da ne morte brez nas :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 24, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 .... pa saj vem, da ne morte brez nas :whistle: Misliš :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Konc koncu dnar sploh ni ovira, se da že kako drugače zmenit :whistle: A bo kdo drug zmasiral, če maus smeti pobira? :unsure: :whistle: Mir v kurniku.Maser in bademajster sem jst.Mam pogodbo o delu, pa popoldansko obrt, pa tak. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 od vsega kokodajsanja me že glava boli, pa še kopalke sem pozabil :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 od vsega kokodajsanja me že glava boli, pa še kopalke sem pozabil :headbang: Kaj boš z njimi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 24, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Kaj boš z njimi? A ti jih nimaš na glavi k greš u vodo :closedeyes: .. sam zarad frizure jih je dobr met :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Sej ,okoli glave si jih uvijem, da se mi ne prehladi... za frizuro si pa plavutke nataknem. :trance_33_sleep: Posprav pa ajd domov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Misliš :whistle: Vem :naughty: od vsega kokodajsanja me že glava boli, pa še kopalke sem pozabil :headbang: Kaj bi rad videl, da so samo moški na plaži? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se