maus Objavljeno September 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2007 Pizdec od Furie, a sam za Mausija maš ženščino?daj pošlji še za bademajstra :evilgrin: da si ogreje roke... JOJ no kok si fouš :closedeyes: ... hvala furi... :worship:
Furioso Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Pizdec od Furie, a sam za Mausija maš ženščino?daj pošlji še za bademajstra :evilgrin: da si ogreje roke... No ja... ...evo ti za nekaj časa...
ShadoW88 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 SSLIIIINAAAAAUUUUUCAAAA !!! :whistle:
Furioso Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 SSLIIIINAAAAAUUUUUCAAAA !!! :whistle: ...
GREY WOLF Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Furi lahko si častni član naše male plaže,itq smo potrebni pomoči, vse zasmetijo te baburine..Danke za spremstvo,bodo roke fajn segrete... :naughty:
ShadoW88 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Js nč ne smetim!! :angry: Samo čakam, da me bo kdo kdaj zmasiral :unsure: :closedeyes:
miha Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Js nč ne smetim!! :angry: Samo čakam, da me bo kdo kdaj zmasiral :unsure: :closedeyes: ja halo poklič pa bom prletu a jeblem :winkiss:
GREY WOLF Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 ja halo poklič pa bom prletu a jeblem :winkiss: Pa si polnoleten ? polnoletne na naši plaži nagačimo, če prestopijo mejo... :krneki:
maus Objavljeno September 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 7, 2007 Js nč ne smetim!! :angry: Samo čakam, da me bo kdo kdaj zmasiral :unsure: :closedeyes: Na naši plaži se lahko samo men ponujaš :closedeyes: in TO SM LAHKO SAMO JAZ :whistle: ... :kva2:
Furioso Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Na naši plaži se lahko samo men ponujaš :closedeyes: in TO SM LAHKO SAMO JAZ :whistle: ... :kva2: ...spy shot..
maus Objavljeno September 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 7, 2007 ...spy shot.. Ta tip ni siv, škrbast, puklast, revmatičen, majhen tko k jas.. torej ni za nubeno rabo :lol1:
Furioso Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Ta tip ni siv, škrbast, puklast, revmatičen, majhen tko k jas.. torej ni za nubeno rabo :lol1: ...spy shot 2... Maus in ShadoW88
maus Objavljeno September 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 7, 2007 ...spy shot 2... Maus in ShadoW88 Zajebu si me :closedeyes: ... to je neznana stranka na plaži :whistle: ... upam, da nau šedovka vidla... ker pol jih bom fasu :krneki:
Medoo Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 ...spy shot 2... Maus in ShadoW88 A tle sta oba pobarvana? :hmm:
GREY WOLF Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Furia sem reku da me ne slikaj v službi... pol pa nimam miru, dj Mausija prilimaj... :whistle:
maus Objavljeno September 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 7, 2007 Furia sem reku da me ne slikaj v službi... pol pa nimam miru, dj Mausija prilimaj... :whistle: Nehi ga šuntat.. ke me bo res prilimu okol kepe :closedeyes: ... v službi zahtevam, kot obvezno zaščitno opreme, da se nabavi feređa... da nas naujo tko na plaži slikal :naughty:
GREY WOLF Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Nehi ga šuntat.. ke me bo res prilimu okol kepe :closedeyes: ... v službi zahtevam, kot obvezno zaščitno opreme, da se nabavi feređa... da nas naujo tko na plaži slikal :naughty: [/quo Pametno, pol damo predlog na radnički savjet,.Če ne dobimo feređe bodo dobri tudi ferali...
Furioso Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 "Grey Wolf" masažni salon vabi...
Sam dePihlja Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Pa kaj te mate zaj to :? plažo ste spremenili v ene nagravžne Ballermann masažne terme za penziče :angry: SRAMOTA! Mojih 5 čehinj bi prišlo, sam so navajene na bol divje plaže :evilgrin:
GREY WOLF Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Treba je preživet... za Čehinje bomo že poskrbel, sam pošlji... :naughty: Anuškonafukamtidušekpress
Furioso Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Nove stranke za Sivega Volka. Maus zavidljivo opazuje in ocenjuje...
GREY WOLF Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Te sem imel lani,letos niso prišle ker jih je Mišek nadlegoval... :headbang: Drugo leto pridejo spet. :wub:
maus Objavljeno September 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 10, 2007 Te sem imel lani,letos niso prišle ker jih je Mišek nadlegoval... :headbang: Drugo leto pridejo spet. :wub: Nč jih nism nadlegoval :closedeyes: .. a sm js kriv, če so nevzdržljive in so drug dan po plaži hodile k đon vejn :lol1:... sivi volk glih paše na svojo rdečo kapico :naughty:
GREY WOLF Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Ja se spomnem, ti si pa vs teden okol hodu ko pav.Sam a nismo takrat imeli mehiško kuhinjo... :hmm: :lol1:
Furioso Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Te sem imel lani,letos niso prišle ker jih je Mišek nadlegoval... :headbang: Drugo leto pridejo spet. :wub: Telele so od letos, a ne?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se