GREY WOLF Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Jap,to so bile prva liga...težko najdeš boljše.Pa tak prijazne in ustrežljive, cel teden so bile SAMO PRI MENI.
maus Objavljeno September 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 10, 2007 Jap,to so bile prva liga...težko najdeš boljše.Pa tak prijazne in ustrežljive, cel teden so bile SAMO PRI MENI. LAGAUC SLINASTTT... k men so pol hodile, da sem za tabo popraulu... :closedeyes:
Furioso Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 (popravljeno) LAGAUC SLINASTTT... k men so pol hodile, da sem za tabo popraulu... :closedeyes: Grey Wolf jih je masiral, ti pa.... Popravljeno September 11, 2007. Popravil Furioso
maus Objavljeno September 11, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 11, 2007 Grey Wolf jih je masiral, ti pa.... UFFF.. najebu sm ga.. zdj k je resnica pršla na dan, bom dobil ogromno dodatnega dela v WC-jih na plaži :closedeyes:
GREY WOLF Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 LAGAUC SLINASTTT... k men so pol hodile, da sem za tabo popraulu... :closedeyes: Nč nisi popravljal,na fuš si delal pa vse "po/zajebal", pol sem pa moral še 2 tedna JST POPRAVLJAT...Ne da se hvalim ampak mojster je mojster :010 :whistle:
maus Objavljeno September 11, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 11, 2007 :xx: :xx: :xx: :xx: Wolfi.. ne upam komentirat :whistle:
GREY WOLF Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 :xx: :xx: :xx: :xx: Wolfi.. ne upam komentirat :whistle: Saj ,dobra roba se sama hvali, ne rabi komentarja.Wc so spucani? napovedan je prihod Shadowk za 1 teden. :love1:
maus Objavljeno September 12, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 12, 2007 Saj ,dobra roba se sama hvali, ne rabi komentarja.Wc so spucani? napovedan je prihod Shadowk za 1 teden. :love1: Že grem šefe.. ej.. kere šedovke pa pridejo :whistle:
GREY WOLF Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 Že grem šefe.. ej.. kere šedovke pa pridejo :whistle: Od 1 do 88... :hmm: mal se bo treba stiskat.
Furioso Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 Že grem šefe.. ej.. kere šedovke pa pridejo :whistle: Tele...
GREY WOLF Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 (popravljeno) Tele... Ena je že v delovni obleki...pride vć kasno. 9.bmp Popravljeno September 13, 2007. Popravil GREY WOLF
maus Objavljeno September 17, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 17, 2007 Wolfi.. učer si pa zahinavu in nisi pršu :closedeyes:
Furioso Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Wolfi.. učer si pa zahinavu in nisi pršu :closedeyes: Ni mogel. Delo, pa tko... :) :D
GREY WOLF Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Ni mogel. Delo, pa tko... :) :D Res je veliko dodatnega dela ,odkar so klientke s plaže odšle domov...sedaj se vračajo "privat".Wolfi ne hinavi, trdo gara :naughty: da spravi plažo na pozitivno ničlo... :krneki:
Furioso Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Res je veliko dodatnega dela ,odkar so klientke s plaže odšle domov...sedaj se vračajo "privat".Wolfi ne hinavi, trdo gara :naughty: da spravi plažo na pozitivno ničlo... :krneki: Res je. Za nove stranke se je celo še malo uredil, nataknil lasuljo... ;) :D
GREY WOLF Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Šarm, stari moj, šarm...odkar se mi ne mota Mausi pod nogami, vse šiba. :rolleyes: No te rudeče se slabo spomnem :doze:
Furioso Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Šarm, stari moj, šarm...odkar se mi ne mota Mausi pod nogami, vse šiba. :rolleyes: No te rudeče se slabo spomnem :doze: Se vidi, da imaš zelo profesionalen odnos. :P
GREY WOLF Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Se vidi, da imaš zelo profesionalen odnos. :P Prekleti maligani... :whistle:
Furioso Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Prekleti maligani... :whistle: Hej, tale pa ni bila preveč zadovoljna s tvojo masažo...?!?
GREY WOLF Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Hej, tale pa ni bila preveč zadovoljna s tvojo masažo...?!? Jep, sem jo Bušiju prepustil, me je prosil cel mesec, pol pa šušmari, itq kot vse ostalo.Se spomneš unih dveh mulatk, mogoče si shranil fotko?
GREY WOLF Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Hej, tale pa ni bila preveč zadovoljna s tvojo masažo...?!? Jep, sem jo Bušiju prepustil, me je prosil cel mesec, pol pa šušmari, itq kot vse ostalo.Se spomneš unih dveh mulatk, mogoče si shranil fotko?
Furioso Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 (popravljeno) Jep, sem jo Bušiju prepustil, me je prosil cel mesec, pol pa šušmari, itq kot vse ostalo.Se spomneš unih dveh mulatk, mogoče si shranil fotko? Uh, zdaj; pri takšni masi... ...mogoče tile? Popravljeno September 18, 2007. Popravil Furioso
maus Objavljeno September 18, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 18, 2007 Na plaži, dž, vse pobruhan in poun plastike :closedeyes:
GREY WOLF Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 Eh stari dobri časi,ko so babnce doma kozlale,Maus čisti , pa mivko obrni.
Furioso Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 Eh stari dobri časi,ko so babnce doma kozlale,Maus čisti , pa mivko obrni. Že dela...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se