maus Objavljeno November 20, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 20, 2007 bom pa js lepše slike prpopu ... ob priliki :whistle: :evilgrin:
Furioso Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 bom pa js lepše slike prpopu ... ob priliki :whistle: :evilgrin:
GREY WOLF Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 t' siu neki štrajka :evilgrin: Naturlih.Sva s Turkom eno rekla okoli plaže in dela okoli čiščenja.Pravi, da je na naši strani in rad pomaga.JJ pa ne pride Urška ne pusti.
maus Objavljeno November 20, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 20, 2007 Naturlih.Sva s Turkom eno rekla okoli plaže in dela okoli čiščenja.Pravi, da je na naši strani in rad pomaga.JJ pa ne pride Urška ne pusti. Urška mu bo zjebala življenje ... al si ga bo pa sam :naughty: ... pol pa nj Turk zrihta kj pametnega :whistle:
GREY WOLF Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Urška mu bo zjebala življenje ... al si ga bo pa sam :naughty: ... pol pa nj Turk zrihta kj pametnega :whistle: Zagarantiral je parlamentarke iz Brukbraksela.Tudi une iz UN pridejo, sezona je rešena.Travo bomo posušili in prodajali za čaj, pesek ustekleničili in ga nudili kot božjo mast.Jst bom blagajnik.
maus Objavljeno November 21, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 21, 2007 Zagarantiral je parlamentarke iz Brukbraksela.Tudi une iz UN pridejo, sezona je rešena.Travo bomo posušili in prodajali za čaj, pesek ustekleničili in ga nudili kot božjo mast.Jst bom blagajnik. ja sj.. pol sm spet zvisu :krneki:
Pervy Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 našel sem žensko plažo :whistle:
maus Objavljeno November 21, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 21, 2007 sj sama plaža sploh ni slaba :lol1:
GREY WOLF Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 :eek: :hmm: te skandinavke so mi pa sumljive...plaža je prava,tu neki ne štima.
Furioso Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 :eek: :hmm: te skandinavke so mi pa sumljive...plaža je prava,tu neki ne štima. Vse je okej.
maus Objavljeno November 22, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 22, 2007 a vidm glažune u vodi :hmm: :P
GREY WOLF Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 a vidm glažune u vodi :hmm: :P Še ne obvladam skandinavščine, dj po domač povej... glažune? Furi dobr da si jih sleku, oblečene so mi bile res sumljive :worship:
maus Objavljeno November 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 23, 2007 Še ne obvladam skandinavščine, dj po domač povej... glažune?Furi dobr da si jih sleku, oblečene so mi bile res sumljive :worship: glažune so tisto kar ostane od razbitih steklenih steklenic in kozarcev (po slovensko : steklene črepinje, kako se pa po primorsko reče pa ne vem :whistle: ) :evilgrin: :smoke:
GREY WOLF Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 Ustanavljam s.p. za izdelavo zimskih kopalk.Ideja se mi poraja že vrsto let in sedaj je končno dozorela... vsa testiranja namreč dokazujejo, da bodo kopalke iz angora volne idealne za zimsko kopanje.Zaradi nam znanih dejstev bodo enodelne (samo zgornji del... :whistle: ), no ko se proizvodnja okrepi preidemo na izdelavo dvo in več delnih. Zainteresirane vabim v tiho partnerstvo.Uspeh zagotovljen, donosnost okoli 75%( letna).Zaradi znižanja stroškov bomo pričeli z ovčerejo na domačih tleh, zato vabim tudi pastirje,planšarje, gonjače,da se prijavijo na razpis.Z rimskokatoliško cerkvijo že podpisali dogovor o najemu večjih površin na pokljuški planoti. Jst bom BLAGAJNIK. :trance_33_sleep:
Furioso Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 ...donosnost okoli 75% (letna)... Donosnost? Donosnost česa? :P
GREY WOLF Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 Donosnost? Donosnost česa? :P [/qu Ja simpl ne, računam da volna- beri ovčja dlaka raste letno za 75 % dolžine. 25% se oskubi po robidah pa tak. Dejmo no, posel je no rizik, lahek zaslužek... Kakšen SLINAUC neki, biznišmen sem. Razmišljam tudi o izdaji menic ala Fikret Abdič, če kdo pozna kakšnega poceni tiskarja... :naughty:
Furioso Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 Razmišljam tudi o izdaji menic ala Fikret Abdič, če kdo pozna kakšnega poceni tiskarja... :naughty: Imam nekaj dobrih mašin tukaj... :naughty:
GREY WOLF Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 Sprejemaš menice za plačilo? 10% bo dovolj...?
maus Objavljeno November 26, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 26, 2007 Sprejemaš menice za plačilo? 10% bo dovolj...? Izkoriščevalec :evilgrin: :whistle:
GREY WOLF Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 Izkoriščevalec :evilgrin: :whistle: Iztrebljevalec morda, izkoriščevalec :grrr Mirno morje ,dosti peska ,malo trave in sezona je rešena (zaplažozvilaminaprej)
maus Objavljeno November 26, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 26, 2007 Iztrebljevalec morda, izkoriščevalec :grrr Mirno morje ,dosti peska ,malo trave in sezona je rešena (zaplažozvilaminaprej) plačo nakaž, ker smo garal na plaži ... bi pa delu zastojn samo, da bi bilo toplo :whistle: in dober pogled na obiskovalke :naughty:
GREY WOLF Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 plačo nakaž, ker smo garal na plaži ... bi pa delu zastojn samo, da bi bilo toplo :whistle: in dober pogled na obiskovalke :naughty: Oooooooooooopa plačo...še eden ki bi štrajkau.Sicer sem pa dal Furiju da podeli delavcem... :whistle:
maus Objavljeno November 26, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 26, 2007 ja sj.. zdj bom pa brez euroutou ostal :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se