GREY WOLF Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 Eno razlago prosim... Kako je lahko to ženska plaža, če ste sami dedi tu notri? :) Kaki dedi? mi smo staff ali osebje... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 Kaki dedi? mi smo staff ali osebje... :winkiss: drži :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 3, 2008 a pol vela za soboto :whistle: ... na plaži :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 3, 2008 Deli Objavljeno April 3, 2008 a pol vela za soboto :whistle: ... na plaži :naughty: a boš sam ti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 3, 2008 a boš sam ti? spet te ne razumem ... kako a bom sam js ... služba je služba .. družba je družba :naughty: ... komi čakam, da se plaža odpre :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 3, 2008 Deli Objavljeno April 3, 2008 tud js komi čakam, se mi zdi da je tale služba ja služba use skup sam en crap da smo na samem :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno April 5, 2008 Deli Objavljeno April 5, 2008 Pa kje ste? polna plaža,vas pa nikjer...kj Mausi a si cviknu...je sneg pod Kalom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 5, 2008 Deli Objavljeno April 5, 2008 glih iz domžal, kjer je bila množica cca. 2,5mio (+/- 2,5mio) motoristov, kje si bil ti? verjetno si se zgubil v množici :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno April 5, 2008 Deli Objavljeno April 5, 2008 glih iz domžal, kjer je bila množica cca. 2,5mio (+/- 2,5mio) motoristov, kje si bil ti? verjetno si se zgubil v množici :whistle: Khmmm, ja množica me vedno zjaha da ostajam neopazen.Še v dvojini sem neviden Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno April 5, 2008 Deli Objavljeno April 5, 2008 kmal bom na plaži :naughty: sam ne na vaši :lol: bom preverla, če dalmatinci nudijo boljše usluge :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 5, 2008 Deli Objavljeno April 5, 2008 kmal bom na plaži :naughty: sam ne na vaši :lol: bom preverla, če dalmatinci nudijo boljše usluge :whistle: vse se vrnejo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno April 6, 2008 Deli Objavljeno April 6, 2008 kmal bom na plaži :naughty: sam ne na vaši :lol: bom preverla, če dalmatinci nudijo boljše usluge :whistle: vse se vrnejo :evilgrin: Ja preverjat ni greh, konkurenca nas ne skrbi, bolj to, da nobeden noče plažo počistit... bom prisiljen stavkokaze najet... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 6, 2008 Deli Objavljeno April 6, 2008 sej če bi pomagu... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 sej če bi pomagu... :whistle: Saj bi sam kodeks ne dovoli... :whistle: Jutri prispejo iz Somalije nove gostje, je šel Fury po njih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 Saj bi sam kodeks ne dovoli... :whistle: Jutri prispejo iz Somalije nove gostje, je šel Fury po njih... men pa spet lopata ostala :rtfm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 men pa spet lopata ostala :rtfm: Poiskusi z strojniškim priročnikom, mal pomaga... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 Poiskusi z strojniškim priročnikom, mal pomaga... paril ne zdrži dougo :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno April 8, 2008 Deli Objavljeno April 8, 2008 :wacko: ja moj kr zdrži, zdej že letaaaaaaaaaaaa... ne delajo več takih :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 8, 2008 Deli Objavljeno April 8, 2008 paril ne zdrži dougo :grrr tiskarska, mislu sem papir :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno April 8, 2008 Deli Objavljeno April 8, 2008 tiskarska, mislu sem papir :blush: No vidiš, samo lopata te še rešuje... :whistle: OBVESTILO zaposlimo drugo lopato plaže, zaželjeno znanje termodinamike,statikov imamo dovolj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pjero Objavljeno April 8, 2008 Deli Objavljeno April 8, 2008 kaj tko zgleda ta plaža??? playa.wmv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno April 8, 2008 Deli Objavljeno April 8, 2008 Haha! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 8, 2008 Deli Objavljeno April 8, 2008 ne, bl tko :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pjero Objavljeno April 8, 2008 Deli Objavljeno April 8, 2008 ne, bl tko :evilgrin: za vse te obdelat......u pi***........bi žuljavga dubu.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno April 9, 2008 Deli Objavljeno April 9, 2008 Alo brez takih vulgarnih opazk.Naša plaža je uglajena... hja Maus s svojim udavčkom zopet straši po plaži,kljub preobleki smo ga spoznali :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se