Sam dePihlja Objavljeno April 9, 2008 Deli Objavljeno April 9, 2008 ne, bl tko :evilgrin: Kurc, to je blo lani, ko so zadeve še nekak klapale http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...3819&st=570, letos so pa bademajstri začeli zanemarjat svoj posu in se jebejo med sabo, playa je totalna pustinjaaaaaaaaaaaa :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno April 9, 2008 Deli Objavljeno April 9, 2008 Kurc, to je blo lani, ko so zadeve še nekak klapale http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...3819&st=570,letos so pa bademajstri začeli zanemarjat svoj posu in se jebejo med sabo, playa je totalna pustinjaaaaaaaaaaaa :BUA: Verjetno je storilnost mal padla, no ta puščavski cvet mi je pa všeč...nekaj dobrega v tem pa je le, saj je drugače v tistih gnečah ne bi opazil. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 9, 2008 Deli Objavljeno April 9, 2008 Verjetno je storilnost mal padla, no ta puščavski cvet mi je pa všeč...nekaj dobrega v tem pa je le, saj je drugače v tistih gnečah ne bi opazil. :worship: kakšna storilnost šefe? vedno na kosilu :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 9, 2008 hja Maus s svojim udavčkom zopet straši po plaži,kljub preobleki smo ga spoznali :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: sem bil pa v soboto na kalu ... :whistle: ... pa sem milsil v službo na plažo pridet, ampak časa ni blo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 :lol1: :lol1: :lol1:sem bil pa v soboto na kalu ... :whistle: ... pa sem milsil v službo na plažo pridet, ampak časa ni blo :naughty: Jutri šibam za Split, preverim usput situacijo z delovno silo.Prs brez kaljenja javnega miru na playi. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 (popravljeno) jutri vabljeni vsi na plajo, disco saturday morning!!! :music2: ne WOLF-u povedat :whistle: Popravljeno April 11, 2008. Popravil fossil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pjero Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 tale pa leti na plažo :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 če je disco saturday morning!!! :music2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 Ma bravo, ma pridni, cela playa posvinjana... V Splitu kupil par službenih jaht,zaradi dežja da se ne zmočijo sem jih pustil kar v marini. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 Ma bravo, ma pridni, cela playa posvinjana...V Splitu kupil par službenih jaht,zaradi dežja da se ne zmočijo sem jih pustil kar v marini. :naughty: pametno šefe :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 (popravljeno) na dan žura in dan po tem Popravljeno April 14, 2008. Popravil fossil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 šefe, kje vidiš problem :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 šefe, kje vidiš problem :whistle: NO PROBLEM...samo da ČITA ne izve... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 15, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 15, 2008 Kok sem zamudu :whistle: ... kmalu pridem spet na plažo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 Kok sem zamudu :whistle: ... kmalu pridem spet na plažo :worship: zdej ko te ni blo je biu kr žur :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 16, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 16, 2008 Ti kr žuriraj naprej ... se imam tudi drugje lepo :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno April 16, 2008 Deli Objavljeno April 16, 2008 Ti kr žuriraj naprej ... se imam tudi drugje lepo :krneki: SLINAUUUUUUUUUUUC se je užalil.Vzemi lopato in čisti...jst skočim kupit novo blagajno :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno April 16, 2008 Deli Objavljeno April 16, 2008 Prispeli službeni ladjici ... zaposlimo veslače. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 Ti kr žuriraj naprej ... se imam tudi drugje lepo :krneki: :winkiss: službeni ladici z druge strani... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 turnir odbojke :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 18, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 18, 2008 SLINAUUUUUUUUUUUC se je užalil.Vzemi lopato in čisti...jst skočim kupit novo blagajno :whistle: naum več lupatau :grrr ... hočm boljši položaj na družbeni lestvici :unsure: .. aha... pa še povišico hočm ... :evilgrin: ... pa še vsak mesec božičnico :lol1: ... hočm hočm hočm :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 naum več lupatau :grrr ... hočm boljši položaj na družbeni lestvici :unsure: .. aha... pa še povišico hočm ... :evilgrin: ... pa še vsak mesec božičnico :lol1: ... hočm hočm hočm :krneki: just tud hočem povišico, pa novo lopato!!! če ne bo stavka :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 Tišina lopatarja,stavka je šla mimo... Maus dobi kramp,pa pol aprilščine,majščino če prekrampa plažo.Za božič pa lepo rudečo kapo na revers. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 ahm šee, nekoga si pozabu :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno April 19, 2008 Deli Objavljeno April 19, 2008 ahm šee, nekoga si pozabu :angry: :hmm: Najprej diplomiraj, pol se bova menla za lopato. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se