GREY WOLF Objavljeno Maj 13, 2008 Deli Objavljeno Maj 13, 2008 FOČK na plaži :P :whistle: :winkiss: :naughty: Zopet samo FOČK, lopatajo pa naj drugi... Bo treba na Kosovo po delovno silo al kaj :whistle: jst sem cel dan zaseden z masiranjem, pa ne morem več kot tolk pomagat, pa še Furioso zabušava :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Geiger Sturzflug Objavljeno Maj 13, 2008 Deli Objavljeno Maj 13, 2008 Delat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Maj 13, 2008 Deli Objavljeno Maj 13, 2008 a se pridem lohka mal namazat ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Maj 14, 2008 Deli Objavljeno Maj 14, 2008 a se pridem lohka mal namazat ??? Lohka prideš... popoldan dobimo svež katram. :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 14, 2008 Lohka prideš... popoldan dobimo svež katram. :kva2: :lol1: prnesem kurje perje :lol1: na plažo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Maj 14, 2008 Deli Objavljeno Maj 14, 2008 prnesem kurje perje :lol1: na plažo :naughty: SEM JIH ŽE SAM OSKUBIL... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Geiger Sturzflug Objavljeno Maj 14, 2008 Deli Objavljeno Maj 14, 2008 Delat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Maj 14, 2008 Deli Objavljeno Maj 14, 2008 Kako bom delal, če mi pa take luštne in hude pras**ke gor limaš :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 15, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 15, 2008 Kako bom delal, če mi pa take luštne in hude pras**ke gor limaš :lol1: a zdj mi pa že na plaži u mivko hodiš? :whistle: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Maj 22, 2008 Deli Objavljeno Maj 22, 2008 MAJMUNSKA POSLA,... KAKŠEN STAFF TAKŠNA PLAŽA. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 23, 2008 a to si me na ridah sliku... al je samo tisto kar sem ? :unsure: ... čez vikend sem frej plaže :whistle: ne me klicat, ker ne bom prišel :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 Nč bat, plažo bomo dali v najem in uživali...maš prov, kdo pa še dela... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Geiger Sturzflug Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Nežno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :? nova blagajničarka?????????????????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Geiger Sturzflug Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :? nova blagajničarka?????????????????????? Nope. Nova kuratorka. :naughty: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 3, 2008 Deli Objavljeno Junij 3, 2008 Nope. Nova kuratorka. :naughty: :krneki: A to je ta ki skrbi za kurativo? ben še eno za preventivo pa smo kompletni v staffu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Geiger Sturzflug Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 A to je ta ki skrbi za kurativo? ben še eno za preventivo pa smo kompletni v staffu Evo dve. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 YES, :worship: zdej samo čakam da se SLINAUUUUUUUUC pojavi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 17, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 17, 2008 YES, :worship: zdej samo čakam da se SLINAUUUUUUUUC pojavi... Jaz ga tudi čakam, da se pojavi :lol1: ... včeraj bil na plaži pa je deževalo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil30 Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 YES, :worship: zdej samo čakam da se SLINAUUUUUUUUC pojavi... si klicu šefe? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Geiger Sturzflug Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 Naoljit in masirat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 26, 2008 Deli Objavljeno Junij 26, 2008 Pa dobro kje steeeeeeeeeeeeeeeee... Miki slinaaaaaaaaaac si kupu vinjeto ? prek Kala samo še z vino jeto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 PLAŽA DO DALJNEGA ZAPRTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pojav jate pickaric ogroža varnost kopalcev... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 28, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 28, 2008 odpri plažo.. ajm sem se beku :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 Kwa dogaja? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se