fossil Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 mene ste mal zgubil... :wacko: js tud rabm prevod Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 Preved prosim, da bomo tud mi preprosti ljudkoti razumel o čem teče beseda :lol1: V Laibahu bademaister, plažni deček,nosač senčnikov in ležalnikov, občasno reševalec iz vode, če zna plavat seveda.Ljutko bo dovolj jasno. :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 a nisi mogu že takoj tko povedat, sem obe svoji možganski celici napel, pa me zdaj glava boli bolj kot zjutraj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 4, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 4, 2007 js bi biu zihr plačilni (ne plažni) deček na ženski plaži :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 js bi biu zihr plačilni (ne plažni) deček na ženski plaži :lol1: Ni problema, prodano.Sam da se ne boš pol porival ko bo treba "mazat "kopalke, ostajaš v svoji utici za blagajno. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 (popravljeno) -- Popravljeno Julij 5, 2007. Popravil ShadoW88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 -- Prisotne izuzete... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Prisotne izuzete... :P zdj si pa ti slinauc :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Malo mi je ušlo :hmm: Ne vem, od kje tisti dve črtici :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 zdj si pa ti slinauc :whistle: Občasno, čist potih. Malo mi je ušlo :hmm: Ne vem, od kje tisti dve črtici :krneki: Pampers? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Pampers? Linostar - nilski konji so mi bolj všeč :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Linostar - nilski konji so mi bolj všeč :P pol pa tak vredu, sam da držijo :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 pol pa tak vredu, sam da držijo :friend1: Tega pa nisem rekla :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Zakaj pol ne menjaš, nilski konjički bodo odplavali? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Priporočaš kaj? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2007 nilske konjčke z žeblički pribj gor :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Sm mislila, da boš miške ponudu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Sm mislila, da boš miške ponudu :whistle: če čš ti miškota uhka ponudm :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Pa si tolk dobra dušca? :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2007 sm ja.. na ženski plaži morm ubogat :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 (popravljeno) Vsak izgovor je dober :D Bi lahko pa še vseeno boljšega našel :whistle: Popravljeno Julij 5, 2007. Popravil ShadoW88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2007 To ni izgovor.. to je dejstvo :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Ker ženske plaže za enkrat še ne obstajajo? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Ker ženske plaže za enkrat še ne obstajajo? :rolleyes: Še ena ženska neresnica ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2007 (popravljeno) A svizec res ne zavije čokolado :cry: pol naj pa še rečejo, da božička ni :glare: Popravljeno Julij 5, 2007. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se