Furioso Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno December 11, 2008 Deli Objavljeno December 11, 2008 Kupim zimske kopalke, lahko rabljene... ALO... nobene ponudbe? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 12, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 12, 2008 ALO... nobene ponudbe? a čš moje kopalke :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno December 12, 2008 Deli Objavljeno December 12, 2008 a čš moje kopalke :P [/quote Alo Mausi iščem kopalke ne tange... razen če so volnene :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno December 12, 2008 Deli Objavljeno December 12, 2008 Alo Mausi iščem kopalke ne tange... razen če so volnene :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 Alo Mausi iščem kopalke ne tange... razen če so volnene :whistle: misliš da mausi tole nosi? :whistle: Absolutno to je njegov styl , to je on, ... sam udavček ni njegov.. foto montaže verjetno :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 17, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 17, 2008 Absolutno to je njegov styl , to je on, ... sam udavček ni njegov.. foto montaže verjetno :whistle: ti pa glih veš, kakšen je udavček ali pitonček... si me špegu na plaži :evilgrin: so ti tetice na Črnem kalu povedale :whistle: čim se plaža odpre... povabi na otvoritev .. komi čakam :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno December 17, 2008 Deli Objavljeno December 17, 2008 ti pa glih veš, kakšen je udavček ali pitonček... si me špegu na plaži :evilgrin: so ti tetice na Črnem kalu povedale :whistle: čim se plaža odpre... povabi na otvoritev .. komi čakam :P Ejga Mausa, kak si... ti so na Kalu rekle da tvoj špargelček kr neki sam je še zelen. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 18, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 18, 2008 Ejga Mausa, kak si...ti so na Kalu rekle da tvoj špargelček kr neki sam je še zelen. :evilgrin: ha ha ha :lol1: ... so špargelčki tud druge barve :whistle: ... aja .. lahko je tud rjav .. odvisno kam ga tlačiš :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno December 18, 2008 Deli Objavljeno December 18, 2008 ha ha ha :lol1: ... so špargelčki tud druge barve :whistle: ... aja .. lahko je tud rjav .. odvisno kam ga tlačiš :lol1: Japajade, en higienski minimum pa ja mora bit... rudeč je lahko, rjav tud, sam zelen :nono: baje sončenje pomaga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 23, 2008 Japajade,en higienski minimum pa ja mora bit... rudeč je lahko, rjav tud, sam zelen :nono: baje sončenje pomaga evo ... posonču :whistle: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 evo ... posonču :whistle: :lol1: Nekaj pa ni v redu, toplota poveča volumen al ja... :worship: sam ga ti sonči, bo že zrastu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 29, 2008 (popravljeno) vsem plažicam na plaži enga lepga, zdrauga in douzga :whistle: pa velik zapraute, da mi bo wofi plačo dal :P Popravljeno December 29, 2008. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno December 29, 2008 Deli Objavljeno December 29, 2008 RECESIJA letos ne bo plač... zato pa vsem plažnim inventarjem želim SREČNO IN VARNO V 2009, ja teb tud Mausi. :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 Imamo kaj proti prijemanju mivke na zalogi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno December 31, 2008 Deli Objavljeno December 31, 2008 Imamo kaj proti prijemanju mivke na zalogi? MAMO, MAMO,....................................................................... MENE :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 8, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 8, 2009 MAMO, MAMO,....................................................................... MENE :trance_33_sleep: tebe ja.. ti mivko izšamaraš s teleščka :krneki: sem opazil - čutil, pa sem imel samo en majhen prahek na glavi :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 Ma ne, bez udaranja molim... včeraj sem se domislil kako bi lahko pobiral mivko s telesa.................. samo naelektrit se je potrebno in rešitev je tu...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 15, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 15, 2009 Wolfi ... kje si :unsure: se kj dogaja na moji plaži :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Januar 15, 2009 Deli Objavljeno Januar 15, 2009 Wolfi ... kje si :unsure: se kj dogaja na moji plaži :unsure: Boš mogu kr enga od dveh rdečih zalaufat pa it pogledat . . . volkjezihrzasedenzvoukuljam :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Januar 23, 2009 Deli Objavljeno Januar 23, 2009 MAUSI KAJ NOVEGA , PRAVKAR PARKIRAL...NA MOJO PLAŽO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 23, 2009 Deli Objavljeno Januar 23, 2009 bolj zgleda da si nasedel ! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 eh pojma nimate..... :rolleyes: na taki plaži loh saj sanjamo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 6, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 6, 2009 bolj zgleda da si nasedel ! :evilgrin: vsak enkrat nasede :P ... tako ali drugače :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se