fossil Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Še ena ženska neresnica ? a si že kdaj slišal žensko resnico? :krneki: slišal jih bom
sharkwoman Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 a si že kdaj slišal žensko resnico? :krneki: slišal jih bom Ko nebi bila resnica neresnica :naughty:
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 sej že začel... na ženski plaži bi ga najebu... :lol1:
sharkwoman Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 na ženski plaži bi ga najebu... :lol1: Verjetno dobesedno :evilgrin: :whistle:
fossil Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Verjetno dobesedno :evilgrin: :whistle: a maš čas, moj jezik si spregovorila :evilgrin:
sharkwoman Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 a maš čas, moj jezik si spregovorila :evilgrin: Žal sem na motosvetu :rolleyes:
fossil Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Žal sem na motosvetu :rolleyes: kao virtualna oseba? :(
ShadoW88 Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Še ena ženska neresnica ? Al je al ni, jst ne vem in če sm se zmotla, se opravičujem :krneki: Sicer se pa ne zanimam za takšne stvari, je mešana plaža dosti bolj zanimiva O:-)
fossil Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Al je al ni, jst ne vem in če sm se zmotla, se opravičujem :krneki: Sicer se pa ne zanimam za takšne stvari, je mešana plaža dosti bolj zanimiva O:-) ženska s pametjo :worship:
maus Objavljeno Julij 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 ženska s pametjo :worship: pa ne sam s pametjo, skor popolna punca :naughty: .... če bi mela mena, bi bla popolna :whistle:
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Si pa res duhovit :D :blush: :slap:
maus Objavljeno Julij 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Si pa res duhovit :D :blush: :slap: samo naivno pošten :whistle:
maus Objavljeno Julij 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Ali samo naiven? :D :krneki: Tko k sm napisu :evilgrin:
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Tko k sm napisu :evilgrin: No ja, si dokazal, da je res .)
GREY WOLF Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Kregarije na plaži, fiu kot Čehi ste.Sramota, na ženski plaži se otmeno ponašajte, drugače vas ven vržem.Maus ti si pa sprejel da boš blagajnik, ne se slinit okol. :naughty:
maus Objavljeno Julij 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Kregarije na plaži, fiu kot Čehi ste.Sramota, na ženski plaži se otmeno ponašajte, drugače vas ven vržem.Maus ti si pa sprejel da boš blagajnik, ne se slinit okol. :naughty: Sori no... sj me uhka dečve porabjo še za kj druzga.. npr.. da jim pazim paglauce/ke, ko one štrikajo in delajo kroje za nove oblekce :whistle:
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Sori no... sj me uhka dečve porabjo še za kj druzga.. npr.. da jim pazim paglauce/ke, ko one štrikajo in delajo kroje za nove oblekce :whistle: To je že izven mode :naughty:
GREY WOLF Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 To je že izven mode :naughty: Ti ne razumeš Mausa,stari prebrisani mišek.Splošno znano je ,da se do mamic najlažje pride "čez" otroke, pa če imajo kužeke tud. :naughty:
maus Objavljeno Julij 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Ti ne razumeš Mausa,stari prebrisani mišek.Splošno znano je ,da se do mamic najlažje pride "čez" otroke, pa če imajo kužeke tud. :naughty: Idajauc.. ti bi me zihr partizaniom izdau :closedeyes:
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Ti ne razumeš Mausa,stari prebrisani mišek.Splošno znano je ,da se do mamic najlažje pride "čez" otroke, pa če imajo kužeke tud. :naughty: Sledeč po njegovih besedah, da bi "paglavce" mirkal, bi se mamica kje drugje zabavala :naughty: :P
maus Objavljeno Julij 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 (popravljeno) Sledeč po njegovih besedah, da bi "paglavce" mirkal, bi se mamica kje drugje zabavala :naughty: :P pa vsaj lahko paglavcu rečem na plaži.... mamicu ti j***m :lol1: Popravljeno Julij 6, 2007. Popravil maus
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se