Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Imam sledeč problem.Imam Piaggio NRG mc2 in,ko bremzam z sprednjo zavoro mi nenormalno cviliZamenjal sem ploščice in je blo na začetku ok,zdj se je pa spet začelo.Nekoč sm meu Typhoona in je biu enak problem,kolega ima tudi in mu tudi piska.Je to normalno za Piaggote?Kako naj odpravim ta problem?Dam pobrusit disk?

hvala za odgovore.

Objavljeno

Je blo to nekje ze napisano. Drugace pa pravjo da mors u ploscice zareze nardit, ene 3-5 zarezic par mm globoke.

Objavljeno

Ko kupiš nove ploščice naj bi jih "ulavfal". Sprva naj bi počasi in rahlo bremzal nekaj časa, ne pa takoj na polno! Tako so meni povedali.

Objavljeno

usake nove ploščice so mi cvilile, pa nehale cvilit, pa spet začele, pa dokončno nehale cvilit

Objavljeno

Sm narezu pa še občasno cvilijo!

Objavljeno (popravljeno)

pomoje bi nehal tud če jih ne bi narezu

Popravljeno . Popravil fossil
Objavljeno

Poskusi jih s putrom ali margarino namazat (da ne bi to res kdo poskušal) :evilgrin: .

Objavljeno

tud olje bi prepreču cviljenje

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

na žalost tud premzanje :headbang:

Objavljeno

Ploščice vzemi ven in jih namaži po železni strani tam kjer nalegajo na batek in to samo z bakreno,aluminijasto ali mesingasto mastjo,dobiš na kakšnem zavornem servisu ali pri mehaniku,če neboš nikjer dobil mi pošlji naslov in ti pošljem malo v pl.vrečki v pismu OK.Lahko pokličeš na gsm: 040/702370 :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!