buhti Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 (popravljeno) lp, za une ko nevejo ker motor je to no uglavn zanima me če ubstaja kšn forum za tele motorje tut malgutije fifty top k je skor isti!!! (bi rabu dele zanga un fiftyija plastike bi rabu pa te fore) pa oprostite če sem falu temo ampak nism vedu kam nej jo dam!!! hvala ta kakršno pomoč Popravljeno Junij 28, 2007. Popravil buhti
buhti Objavljeno Junij 28, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 drgač je tole tut malaguti ampak dobr no, nemorm spremenit naslova
Fric Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 (popravljeno) nevem če obstaja prov slovenski forum sam italjanskh sm par vidu drgač pa poglesj slo-moped (neki takga) al pa mopedforum Popravljeno Junij 28, 2007. Popravil Fric
buhti Objavljeno Junij 29, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 eh tm ni nč, pol bom pa mogu počakat da pridm na sš bežigrad-avtoserviser tm bom sigurn kej najdu
pinktomos Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 http://www.ekonomska.org/pouktv/0405/3czupetl/Glavna.html tukaj kaj kontaktiraj nevem kake plastike pa rabiš
buhti Objavljeno Junij 29, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 ja rabm čisto iste plastike kokr jih ma fifty top
kajzec Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 http://www.ekonomska.org/pouktv/0405/3czupetl/Glavna.htmltukaj kaj kontaktiraj nevem kake plastike pa rabiš to je Blade-Z z mopedforuma hehe
buhti Objavljeno Junij 29, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 u to pa vem ker je ga bom mau prašu!!!
replica Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 lp, za une ko nevejo ker motor je to no uglavn zanima me če ubstaja kšn forum za tele motorje tut malgutije fifty top k je skor isti!!! (bi rabu dele zanga un fiftyija plastike bi rabu pa te fore) pa oprostite če sem falu temo ampak nism vedu kam nej jo dam!!! hvala ta kakršno pomoč to je kr peripoli oxford, ne malaguti in TAKOJ dej yankee stol gor, ker ta je grd ko moja mama
_Misko_ Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 eh tm ni nč, pol bom pa mogu počakat da pridm na sš bežigrad-avtoserviser tm bom sigurn kej najdu na omeneno šolo pa jst hodm :D pol se bomo pa še srečal :naughty:
buhti Objavljeno Julij 14, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 na omeneno šolo pa jst hodm :D pol se bomo pa še srečal :naughty: no prov bomo!!! :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se